Şimdi Ara

İBB'nin Apolas Lermi'ye Konser Verdirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ümit Özdağ: İmamoğlu, 19 Mayıs’ta 19 Mayıs Pontus soykırımıdır iftirasını atan adama konser verdiriyor. Allah aşkına zerre kadar milli kimliğin yok mu? Sonra “Atatürk İle konuşmak isterdim” diye reklam ajansı cümlesi ile ortaya çıkıyorsunuz. Atatürk yüzüne bakar mı senin.


    İBB'nin Apolas Lermi'ye Konser Verdirmesi
    İBB'nin Apolas Lermi'ye Konser Verdirmesi
    İBB'nin Apolas Lermi'ye Konser Verdirmesitwitter
    “İmamoğlu, 19 Mayıs’ta 19 Mayıs Pontus soykırımıdır iftirasını atan adama konser verdiriyor.Allah aşkına zerre kadar milli kimliğin yok mu?Sonra “Atatürk İle konuşmak isterdim” diye reklam ajansı cümlesi ile ortaya çıkıyorsunuz. Atatürk yüzüne bakar mı senin. ⁦⁦ https://t.co/lKVYp2Jvfy”
    https://mobile.twitter.com/umitozdag/status/1527313981182197760







  • Bu Trabzonlular da siyasetçisinden futbol taraftarına ne hemşehriciymiş arkadaş. Geçen günlerde Trabzonspor şampiyonluk kutlamasına başka bir Pontusçuyu çağırmıştı, Özdağ da ona tepki vermişti ama Tsli taraftarların ciddi bir kesimi kulübün hatasını, şarkıcının sıkıntısını göreceğine Özdağ'ı ırkçılıkla suçlamıştı. Trabzonluların bu hemşehricilikleri, onların millet olma duygularındaki zaafiyetini gösteriyor. Eskiden de böyle miydiler acaba? Hayır, bir de Trabzonlular milliyetçilikte bayrak taşıdıklarını iddia ederler. Neyin nerenin milliyetçiliği bu :) Bence hemşehriciliği milliyetçilik diye yutturmaya çalışıyorlar.

    "Trabzonlular kendi aralarındaki kavgayı bize din diye yutturuyorlar" sözünden ilhamla.

    Türk düşmanlığı olunca mesele nasıl da AKp ile bir oluyorsunuz ama ahahah

    Keşke yunan galip gelseydi kafasından en ufak farkınız yok. Utanma da yok ya. İsterse Ankaralı olsun adam Küfür etmiş mi? Soykırım demiş mi ADAM yunan vatandaşı mı eeee?Aman kime ne anlatıyorum mezhebiniz canan kaftancıyı savunacak kadar geniş sizin. Yunan ülkeyi işgal etse enişte diyr boynuna sarılırsınız siz.

    Biri arapçı öteki rumcu ermenici nasıl bir dönrmr düştük biz böyle Yüce Tanrım

    Yahu adam Türk, karadenizli, Tranboz doğumlu. Az biraz şarkılarnın dinleyin yahu.


    Bu adam Trabzonspor'un Resmi Marşı'nı yazan adam.


    Sokaktaki telefonunu gösterci dayılardan hiçbir farkınız kalmamış.




    Apolas Lermiyoutube
    Trabzonspor Marşı, Trabzon Şarkıları, Trabzonspor Şarkıları #trabzonspor . Trabzonspor 50.Yıl Resmi Marşı Tek başına bir yıldız geceyi aydınlatır Onurlu tarihimiz efsaneyi anlatır İsyandır Karadeniz fırtınadır her yanı Bordo mavi Trabzon Anadolu destanı Bordo maviyi çeker sevdamız tohum eker Fırtınamız her yerde yollara umut döker Emek ve alınteri dalgalanır zaferi Bize her yer Trabzon horon sarsın her yeri Denizlere dağlara kızlara uşaklara Şampiyonluk yakışır Bordo mavi aşklara Söz - Müzik : Apolas Lermi İletişim: 0535 256 8661 İnstagram: https://www.instagram.com/apolaslermi/ Facebook: https://m.facebook.com/ApolasLermi/ Twitter:https://twitter.com/apolaslermi/ www.apolaslermi.com #trabzonspor #trabzonspormarşı #trabzon
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DyllxY_Pew6A&q=EgQuLZpEGNTtmpQGIhB9r0aphW8-jOy1M750NcIHMgFy
  • Salaklığın daniskası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözlük takmis rte=imamoglu durumuna doğru gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olayı bile savunan kişiler çıkar bu forumdan.

  • çağıralım @Sadece Ölüler Görür seninkiler yine vatanı peşkeş çekiyor

  • EnergyHill kullanıcısına yanıt
    İBB'nin Apolas Lermi'ye Konser Verdirmesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne soykırım zenginiymişiz yahu, her gün yenisi çıkıyor.

  • Kudurun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır yazıyorum aynı şeyin laciverti sadece görüşü farklı...

  • Bu Yunanlılar son beş-altı senedir bu iftirayı dile getiriyorlar.Sıradan Yunan sanatçıların veya vatandaşlarının bu zırvalığı dile getirse neyse de bunu devlet düzeyinden dile getirmeye başladılar.Yunan Cumhurbaşkanı,Başbakan ve bakanlar bugünü 'Anadoludaki Rum nüfusuna yönelik soykırım günü başlangıcı' olarak anıyorlar.Üst düzey devlet törenleri düzenliyorlar.Hatta geçen yıllarda Yunan televizyonlarında bu sözde soykırımı konu edinen diziler bile yapmışlardı.Ancak Türkiye nedense bu konuda susuyor.


    Halbuki ortada bir soykırım varsa bu doğrudan Yunanlılar tarafından Türk milletine yönelik yapılmıştır.Yunanlılar 1829'da bağımsızlık kazandıktan sonra büyük devletlerin desteğiyle peyder peyder Yunan yarımadasını ele geçirmişler ve ele geçirdikleri yerlerden Türkleri katlederek,tecavüz ederek Anadoluya doğru sürmüşlerdir.Balkan savaşlarından sonraysa ele geçirdikleri yerde doğru dürüst Türk nüfus dahi bırakmamışlardır.Eskiden 'Türk' olarak anılan Selanikte bugün neredeyse hiç Türk nüfus yoktur.


    Dahası Yunanlılar sadece etnik soykırımla yetinmemiş Yunan yarımadasında Osmanlıdan kalma tüm tarihi eserleri adeta yok etmişlerdir.Yıkmadıkları veya kiliseye çevirmedikleri cami bırakmamışlardır.Medreseleri yerlebir etmişlerdir.Türk kültürünü yansıtan tüm evleri yıkmışlar veya yakmışlardır.Hatta önceden vefat eden Türklerin gömüldükleri 'müslüman mezarlıklarını' dahi yok etmişlerdir.


    15 Mayıs 1919'da da benzer soykırımları yapmak için özellikle İngiltere'nin desteğiyle İzmir'e çıkmışlardır.Daha çıktıkları ilk gün İzmir'de Türk nüfusuna yönelik soykırıma başlamışlardır.İstanbuldan gelen emirle silahlarını teslim eden İzmir garnizonuna bağlı silahsız Türk askerlerini İzmir'in kordon boyunda katletmeye başlamışlardır.Bu katletmeye yerli Rumlarında dahil olduğu o dönem yaşanılan olayları kendi savaş gemilerinden seyreden İngiliz,Fransız,Amerikan ve İtalyan denizciler anılarında anlatmışlardır.Kısa süreliğine de olsa Kordon boyunun sahil kesimi öldürülen Türk askerlerinin kanlarıyla kırmızıya dönmüştür.Yine İstanbuldan gelen emir üzerine teslim olan subaylardan Süleyman Fethi bey Yunanlı askerlerin zorla kendisine 'Zito Venizelos' dedirtmelerine karşı çıkıp aksine 'kahrolsun Venizelos' diye bağırmasından ötürü 22 yerinden süngülenerek 'vahşice' katledilmiştir.Bugün bu subayımız delik deşik olmuş üniforması askeri müzede sergilenmektedir.


    Yunanlıların daha işgallerinin ilk günü İzmir'de yarattıkları bu katliam hadisesi İtilaf devletleri arasında da büyük yangı uyandırmıştır.Hatta İzmir Kordon boyunda demirli gemilerinden katliamı seyretmek zorunda kalan İngiliz,Fransız,İtalyan ve Amerikan denizcileri arasında Türklere yardım amaçlı karaya çıkmak isteyen olmuşlarsada bunlar subaylarının 'silah' çekmesi üzerine zar zor zabtedilmiştir.Yaşanılan katliam gizlenecek şekilde olmadığı için İtilaf devletleri yaşanılanları incelemek amacıyla Amerikalı Amiral Bristol'ü görevlendirmiş ve Amiral Bristol yaptığı soruşturmada Yunanlıların İzmir'de durduk yere katliam yaptıklarını,yerli Rumların tehlikede olmadığını aksine Türklerin tehlikede olduğunu dahası İzmir ve çevresinin iddia edildiği gibi büyük bir Rum nüfusu barındırmadığını dahası Yunan ordusunun İzmir dahil işgal ettiği tüm bölgelerden çekilmesi gerektiğini ifade etmiştir.


    Yunanlıların bundan sonraki zulümleri ve soykırımları hepimizin malu...Yunan ordusunun geçtiği yerler tam anlamıyla yıkımla,katliamla ve tecavüzle tanışmıştır.Dahası Yunan ordusunun varlığından güç alarak silahlanan Rum çetecilerin hem B.Anadoluda hem de Karadenizde yaptıkları da ortadadır.Zaten Mustafa Kemal Paşa'nın da 19 Mayıs'ta Samsuna çıkmasının asıl nedeni bu yaşanılan olayları incelemekti.


    Dahası Anadoludaki Rum nüfusuda katliamla değil bizzat Yunanistanında imzacı olduğu Lozan anlaşmasıyla Anadoludan gönderilmiştir.Aynı şekilde Yunanistanda yaşanılan Türk soykırımından arta kalan Türk nüfusta yine bu anlaşma çerçevesinde Türkiye'ye göç ettirilmiştir.Bu göçlerden sadece B.Trakya Türkleri ile İstanbul Rumları 'muaf' sayılmıştır.Yani Anadoludaki Rum nüfusu bu Yunanlıların iftira ettikleri gibi 'soykırımla' değil aksine Yunanistanında imzasını koyduğu Lozan anlaşmasıyla tasfiye edilmiştir.


    Son olarak Yunanlıların soykırımcı bir devlet olduklarının bir örneğide Kıbrısta yaşanılanlardır.Türk ordusunun bile 20 Temmuz 1974'te adaya çıkmasının nedeni Yunanistan destekli EOKA-B militanlarının darbeyle yönetimi ele geçirmesi ve adayı Yunanistana bağlama sevdalarıydı.Öncesinde adada yaşanılan EOKA saldırılarından bahsetmiyorum bile.Dahası Yunan askerlerinin ve sahil güvenliklerinin Ege denizinde içi tamamen kadın ve çocuklarla dolu olan göçmen botlarını patlatıp insanları öldürdükleri dahası sınırlarını geçen göçmenleri donlarına kadar soyarak kara kışta ölüme terk ettikleri de uluslararası raporlara geçmiştir.


    Tüm bunlara rağmen Yunanlıların utanmadan 19 Mayıs'ı 'Anadoludaki Rum nüfusuna yönelik soykırım başlangıç günü' olarak kabul etmeleri ve en üst devlet düzeyinden bunu anmaları tam anlamıyla rezalettir.İşin en vahimi ise Türkiye'nin buna sessiz kalmasıdır.Bir başka vahim yanıysa 19 Mayıs'ta bu yönde iftira atan bir şahsın İBB tarafından konsere davet edilmesidir.





  • Savunmak mı... Tez değil derinliği yok, suç değil zararı yok.


    Çipras, Yunanistan ve Türkiye ABD'den silah alıp çatışırken, biz kendi halkalarımızın paralarını ABD'ye veriyoruz kendi halkımızın refahını çalıyoruz demişti. Türkiye ve Yunanistan'dan, onun gibi akıllı üç beş kişi daha çıksa bugün Akdeniz'in en önemli yeri Majorca, Sardunya veya Adriyatik değil, Ege olurdu.


    Yunan bayrağını savaşta bile yerden kaldıran Atatürk'ü örnek veriyorsunuz bir de. Hiç anlamamışsınız adamı. Atatürk bugün yaşasa Yugoslavya'nın bile dağılmış olacağından şüpheliyim.


    Biraz dünyalı olup bakabilseniz. Mesela Türkiye ve Yunanistan F-35 veya F-16'larla 'it dalaşı' yaparken bir ABD'li ne düşünüyor.


    Şimdi belki uzun program yıkamadan geçmiş akıllara tuhaf geliyor. Beyrut'ta moda ve film festivalleri varken Yunan müzisyelerin burada verdikleri konserler rutin şeylerdi.





  • Yahu adam Türk, karadenizli, Tranboz doğumlu. Az biraz şarkılarnın dinleyin yahu.


    Bu adam Trabzonspor'un Resmi Marşı'nı yazan adam.


    Sokaktaki telefonunu gösterci dayılardan hiçbir farkınız kalmamış.




    İBB'nin Apolas Lermi'ye Konser VerdirmesiApolas Lermiyoutube
    Trabzonspor Marşı, Trabzon Şarkıları, Trabzonspor Şarkıları #trabzonspor . Trabzonspor 50.Yıl Resmi Marşı Tek başına bir yıldız geceyi aydınlatır Onurlu tarihimiz efsaneyi anlatır İsyandır Karadeniz fırtınadır her yanı Bordo mavi Trabzon Anadolu destanı Bordo maviyi çeker sevdamız tohum eker Fırtınamız her yerde yollara umut döker Emek ve alınteri dalgalanır zaferi Bize her yer Trabzon horon sarsın her yeri Denizlere dağlara kızlara uşaklara Şampiyonluk yakışır Bordo mavi aşklara Söz - Müzik : Apolas Lermi İletişim: 0535 256 8661 İnstagram: https://www.instagram.com/apolaslermi/ Facebook: https://m.facebook.com/ApolasLermi/ Twitter:https://twitter.com/apolaslermi/ www.apolaslermi.com #trabzonspor #trabzonspormarşı #trabzon
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DyllxY_Pew6A&q=EgQuLZpEGNTtmpQGIhB9r0aphW8-jOy1M750NcIHMgFy
  • Bu Trabzonlular da siyasetçisinden futbol taraftarına ne hemşehriciymiş arkadaş. Geçen günlerde Trabzonspor şampiyonluk kutlamasına başka bir Pontusçuyu çağırmıştı, Özdağ da ona tepki vermişti ama Tsli taraftarların ciddi bir kesimi kulübün hatasını, şarkıcının sıkıntısını göreceğine Özdağ'ı ırkçılıkla suçlamıştı. Trabzonluların bu hemşehricilikleri, onların millet olma duygularındaki zaafiyetini gösteriyor. Eskiden de böyle miydiler acaba? Hayır, bir de Trabzonlular milliyetçilikte bayrak taşıdıklarını iddia ederler. Neyin nerenin milliyetçiliği bu :) Bence hemşehriciliği milliyetçilik diye yutturmaya çalışıyorlar.

    "Trabzonlular kendi aralarındaki kavgayı bize din diye yutturuyorlar" sözünden ilhamla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 20 Mayıs 2022; 0:39:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta öncesine kadar halk sanatçısıyken bir anda bildiğin terörist ilan edilmiş apolas lermi.

    kendisi tonyalı, rum kökenli olabilir. mathias mıdır nedir sevdiği bir arkadaşı olabilir ve arkadaşı programdan çıkarıldı diye programa çıkmamış olabilir. ne var bunda?

    yani ahmet kaya dinlediğinizi bilmesek samimiyetinize inanacağız..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bcan402 kullanıcısına yanıt

    Saman adam safsataları klasik

  • Her vatanserver, her milliyetçi insan kendi ırkını tarihini geçmişini yüceltir. Bin yıllarca yaşamış olduğu topraklarına dair hayal kurabilir ve bunu dillendirebilir. Şimdi bir Türk milliyetçisi şarkıcı örneğin Selanik için hayal kursa bu özlemini dile getirse Yunanistan'da konser veremez mi? Bir Türk milliyetçisi şarkıcısı örneğin Kerkük Musul hayali kursa Irak'da konser veremez mi? Bir zamanlar üç kıtada topraklarımız vardı, bunun hayalini kursak bu kıtalarda hain mi ilan edileceğiz? Mesela ben en çok üzüldüğüm Selanik için hayal kursam saç mu oluyor, Türkiye'nin ilk üç büyük şehrinden biri olacak bir ilin acısını çekmek normal değil mi? Düşünün İzmir bizim değil, Selanik de aynı şey. Bir Rum için Pontus tramvası yaşaması aynı böyle bir şey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 20 Mayıs 2022; 1:35:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karadenizde her evde her arabada dinlenen apolas lermiyi de muhalefetten 3-5 oy daha çalarım diye vatan haini yaptınız




    İBB'nin Apolas Lermi'ye Konser VerdirmesiAhmet Kayayoutube
    Dosta Düşmana Karşı (1998) - GAM MÜZİK Söz: Yusuf Hayaloğlu Müzik: Ahmet Kaya Üstüm başım toz içinde Önüm arkam pus içinde Sakallarım pas içinde Siz benim nasıl yandığımı Nerden bileceksiniz Bir fidandım devrildim Fırtınaydım duruldum Yoruldum çok yoruldum Siz benim neler çektiğimi Nerden bileceksiniz Taş duvarlar yıkıp geldim Demirleri söküp geldim Hayatımı yıkıp geldim Siz benim neden kaçtığımı Nerden bileceksiniz Gökte yıldız söner şimdi Annem beni arar şimdi Sevdiğim var kanar şimdi Siz benim niye içtiğimi Nerden bileceksiniz Bir pınardım kan oldum Yol kenarı han oldum Yanıldım ah ziyan oldum Siz benim neden sustuğumu Nerden bileceksiniz Ben ardımda yaş bıraktım Ağlayan bir eş bıraktım Sol yanımı boş bıraktım hey Siz benim kime küstüğümü Nerden bileceksiniz. Ahmet Kaya Resmi Web Sayfaları www.ahmetkaya.com facebook.com/AhmetKayaGam twitter.com/AhmetKayaGam youtube.com/AhmetKayaGam
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DgQIH-pgzQSY&q=EgQuLZpEGM2Nm5QGIhAHzikw8S-H4NFx7l5TBWcuMgFy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 20 Mayıs 2022; 1:41:8 >
  • İBB'nin Apolas Lermi'ye Konser Verdirmesi
  • Türk düşmanlığı olunca mesele nasıl da AKp ile bir oluyorsunuz ama ahahah

    Keşke yunan galip gelseydi kafasından en ufak farkınız yok. Utanma da yok ya. İsterse Ankaralı olsun adam Küfür etmiş mi? Soykırım demiş mi ADAM yunan vatandaşı mı eeee?Aman kime ne anlatıyorum mezhebiniz canan kaftancıyı savunacak kadar geniş sizin. Yunan ülkeyi işgal etse enişte diyr boynuna sarılırsınız siz.

    Biri arapçı öteki rumcu ermenici nasıl bir dönrmr düştük biz böyle Yüce Tanrım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.