V550ABPM6C0 sürümü gayet stabil, ipv6 çalışıyor mesh menü ve wpa3 eklenmiş |
Zyxel VMG8623-T50B - Yeni Firmware (TurkNet) (3. sayfa)
-
-
Link alalım.
-
-
eminmisiniz bu yazılımın bu modeme uyduğundan denedim olmuyor yükleme hatası veriyor ayrıca sitesindede yok bu yazılım.
-
Zyxel yetkilileri Türkiye'de böyle bir yazılımın çıkmadığını söylüyorlar. Biri Çekya'da çıkan son sürümü değiştirip internette paylaşmış herhalde. Ben henüz yüklemedim. Şu an sıkıntı yok zaten. Zyxel Türkiye sitesine koyarlarsa yükleriz.
-
haklısın takipteyim...
-
yükleme hatası için telnet ile nasıl yapılacağı forumda yazıyor. çekya yazılımı da değil onun model no farklı. zyxel sitesinde bu yazılımı yayınlamıştı ama kaldırdı. kurup kurmamak size kalmış.
-
merhaba benim modemim başlıkta yazdığı gibi 8623 sizin 3625 belki ondanda uyum sağlamamıştır.
-
aynı yazılımı kullanıyorlar
donanımhaber forumZyXEL VMG8623-T50B (Türknet'in verdiği yeni modem) İnceleme » Sayfa 1 - 8https://forum.donanimhaber.com/zyxel-vmg8623-t50b-turknet-in-verdigi-yeni-modem-inceleme--142650232
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erol_ist -- 7 Mart 2022; 17:10:14 > -
V550ABPM5F1 versiyonunda ciddi sıkıntılar yaşadım modemi açtığımda wifi görünmüyor 5 GHz kopuyor bağlanmıyor vs vs. Bu sıkıntıları yaşayan arkadaşlar varsa V5.50(ABPM.3)b2_F0 versiyonuna geri dönün 2 sayfada linki var sorunlar düzeliyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Max hızı yazan bir update yapsalar keşke eski mavi arayüzü daha iyi daha fazla özellik barındırıyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
VMG3625-T50B modem V5.50(ABPM.2)G0 firmware sürümüyle gedi, buna uygun güncel firmware nereden buluruz acaba ?
-
zyxel sitesinde
-
spdestek.zyxel.com.trCihaz Güncel Yazılımları – Zyxel Türkiye Servis Sağlayıcı Destek Sayfasıhttps://spdestek.zyxel.com.tr/hc/tr/sections/360002467392-Cihaz-G%C3%BCncel-Yaz%C4%B1l%C4%B1mlar%C4%B1
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X