< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Zyxel VMG3625-T50B Repeater özelliği (2. sayfa)
-
-
ZTE modeme Zyxel vmg8623 modemi kablosuz bağladım ve repeater olarak çalıştırıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gözünüz aydın.
-
Sağolun
Videodaki gibimi yaptınız?
-
Evet. Ama son aşamada wlan menüsü kayboldu, o kısmını videoda söylendiği gibi yapamadım. Onboardinge basıp; ardından zyxel wps'e sonra ZTE wps'e bastıım.
Videodaki gibi wlana basınca kablosuz ağlar menüsü çıkmıyor değilmi, 2 cihazla bağlantıyı wps ile kurdunuz.Wps ışıklarımı sabitleniyor.2 modem arasında bağlantı kurulduğunu nasıl anladınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 12 Ocak 2024; 21:23:9 >
-
Evet, ağları göremedim çünkü wlan seçeneği yoktu repeater moduna geçtikten sonra. Wps e bastım her iki modemde.
Bilgisayarın wifi'yı kapalıydı ve eternet üzerinden internet bağlantısını görünce olayın çözüldüğü anlaşıldı. Sonra alıp başka odada denedim, repeaterın çalıştığı anlaşıldı.
Geri dönüş ve cevaplar için teşekkürler hocam.
-
Ayrıca zyxelin kablosuz ayarlarında da zte nin wifi bilgilerinin olduğu görülmekte
Rica ederim
Bilgisayara en baştan verilen manuel ip nin otomatiğe dönüştürülmesi unutulmamalı, videoda o kısım atlanmış :)
otomatiğe dönüştürmezsem benim pc internete bağlanmıyor.
-
Ben de otomatiğe dönüştürüp öyle bağlanabilmiştim.
Hâlâ bir sorunum var. Modemi açınca bir de arkasındaki wifi butonuna basmam gerekiyor, default olarak açılmıyor. Nedenini bulamadım.
Hangi modemi açınca böyle oluyor.Kablosuz ağı tarama ile bulsanız wifi bağlantısı daha stabil oluyor.
Köşe odalarda wifi çekimi için router vs epey deneyimim oldu.Wifi çekimi artsa bile hız düşüyor.
2 hafta önce tp-link-tl-pa4010p powerline aldım.100 mbs ,1000 mbps olanlarıda var. Salona koydum.Eternetle Zte Zxhn H3600 Wi-Fi 6 Fiber modemi ap olarak bağladım.Köşe odalarda wifi menzilide ful çeker oldu.Hız kaybı nerdeyse yok gibi. Modemle aynı odadaki hızı ve pingi alıyorum.Tavsiye ederim.
-
ZTE ana modem hep açık zaten. Repeater olarak ayarladığım Zyxel i açınca wifi ışıkları kapalı açılıyor. Uzun süre beklememe rağmen wifi açılmıyor. Arkasındaki wifi düğmesine bir kaç saniye basılı tuttuktan sonra wifi açılıyor.
Repeaterdan 120 civarı hız alıyorum 3 oda gerisinde, ana modem zte hızı 500 civarı.
Hayırlı olsun. TP link bu konuda başarılı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X