Şimdi Ara

Zyxel VMG3312 VDSL/ADSL2 Fiber 300Mb 4P.Kablosuz Modem...225TL(Kargosuz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.299
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ZYXEL VMG 3312 VDSL/ADSL2 VE FİBER İNTERNET UYUMLU 4 PORT 300Mbps KABLOSUZ MODEM...225 TL (KDV VE KARGO DAHİLDİR)

Vade farksız taksitle hızlı ve ücretsiz kargo ile sanalpazar ve sahibinden.com dan alabilirsiniz.

İSTERSENİZ ÜRÜNÜ MECİDİYEKÖYDEKİ OFİSİMİZDEN ELDEN ALABİLİRSİNİZ
    FİRMANIZA YADA ADINIZA FATURA KESİLECEKTİR.
    ORJİNAL SIFIR ÜRÜNDÜR ,GARANTİSİNİ YAYGIN YETKİLİ SERVİSİ VERMEKTEDİR.

sanalpazar linki

sahibinden.com linki (ilan birkaç saat içinde aktif olacaktır)
     Zyxel VMG3312 VDSL/ADSL2 Fiber 300Mb 4P.Kablosuz Modem...225TL(Kargosuz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEYSER -- 3 Şubat 2014; 9:24:19 >

• Baska sitelere gore fiyat iyi de bu modemin ozellogi ne boyle 225 tl..sadece vdsl mo yoksa normal adsl icinde kullaniliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netkral42

Baska sitelere gore fiyat iyi de bu modemin ozellogi ne boyle 225 tl..sadece vdsl mo yoksa normal adsl icinde kullaniliyor mu

hem fiber hemde adsl olarak kullanabiliyorrsunuz.
  • Mobildeyim aksam biraz arastirirayim alabilirim.ttnetten tp-link modem aldim yan oda da modem ama onda bile full cekmiyor
    .internet yavas baska modem almayi dusunuyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: netkral42

Mobildeyim aksam biraz arastirirayim alabilirim.ttnetten tp-link modem aldim yan oda da modem ama onda bile full cekmiyor
    .internet yavas baska modem almayi dusunuyorum..

tabiki inceleyin,bu modemi özellikle tercih eden şirkette kullanan müşterilerim var ve çok da memnunlar.
  • normal kablolu modem alın..ubiquiti bullet 2hp / m2hp ile kablosuz verin 10dbi üzeri kaliteli antenle çevredeki apartmanlara bile yayın yaparsınız..
  • Powerline ürünlerinde fiyatlarınız nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

normal kablolu modem alın..ubiquiti bullet 2hp / m2hp ile kablosuz verin 10dbi üzeri kaliteli antenle çevredeki apartmanlara bile yayın yaparsınız..

Uyguna nereden alabilirim bullet ve anteni yurtdisindan mi alsam

• TR de biraz pahalı amazon / ebaydan alınabilir ama yurtdışı gönderim yapanlar daha pahalı satar birde kargo koyar fiyata TR deki fiyata yaklaşır. bazen 2. elde oluyor bu tip ürünler forumumuzun 2. el i gayet zengin..denk gelirse uygun fiyata alınabilir..

ben şahsen bullet 2hp ile dükkanımdan yayın yapıyorum arada tam bir bina engeline rağmen 100m ilerde evimden interneti bullet m2hp titanium ile çekiyorum.. dükkanda 12dbi evde 24 dbi anten var..bide eve lmr400 kablo ile anten uzatma yaptım.biraz pahalı bir kablo içindeki bakır kalınlığı serçe parmağımın kalınlığına yakın metresi 7~8 usd civarı.yayın kalitesi harika 57-58dbm gürültü seviyesinde..kablolu olsa en fazla bu kadar iyi çekerdim.. ..yani total bir sistem kurmak bir yıllık internet ücretine bulabiliyor ama ben 5-6 yıldır kullandgım için amorti etmiş sayılırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Powerline ürünlerinde fiyatlarınız nasıl?

kaliteli bir model var,bakın isterseniz.
    ZYXEL PLA-4201 linki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.