Şimdi Ara

ZyXEL P-660HNU-F1 Firmware Güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ZyXEL P-660HNU-F1 Model cihazımda http://192.168.1.1 adresinden web arayüzüne giriyorum. Bakım>Firmware güncellemesi seçeneğinden yazılımı güncellemeye çalışıyorum. Web arayüzünden baktığımda Cihaz üzerindeki mevcut yazılım: 3.00(AABS.2)C0 olarak gösteriyor. ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-660HNU-F1/firmware/ adresinde en son güncel yazılım 310AABS.2C0.bin olarak gözüküyor. güncelleme işlemini doğru yapıyorum firmanın web sitesinde belirttiği gibi ama yazılım güncellenmiyor. Bu durumu yaşayan arkadaş var mı?

• kampanya modemlerinde bazen bu sorun olabiliyor iss yeni fw talep ederse zyxel de iss ye göre fw yaparsa fw güncelliyebilirsiniz.

örn: P-660HNU-F1 T1 modeline P-660HNU-F1 ait fw yi atamazsınız.
  • Ne hikmetse bende de güncellenmiyor
    modem ISS'e ait değil ama güncelleme işlemi bitiyor önerilen resetlemeyi yapıyorum ama aynı firmware duruyor.
  • ilk aldığım kablosuz modem zxyel di ve sizin gibi böyle bir problemle karşılaşmıştım sonra başka markalar denedim hem arkadaş çevrem hem kendim için konuşacağım airties ve tp link diyorum başka bir şey demiyorum
  • ZyXEL Destek Servisinden gelen e-postaya göre
    3.00 (AABS.2) modeminizin en güncel yazılımı olup, daha günceli bulunmamaktadır.
    bu şekildeymiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 28 Şubat 2013; 13:26:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

ZyXEL Destek Servisinden gelen e-postaya göre
    3.00 (AABS.2) modeminizin en güncel yazılımı olup, daha günceli bulunmamaktadır.
    bu şekildeymiş...

Evet banada aynısını söylediler...
  • ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-660HNU-F1/firmware/
    linkinde bu mesajlardan sonra çıkmış bir firmware var. Ancak başka yerden bu sürümü yüklememe rağmen, versiyon değişmedi.
    Sizlerde deneyebilirmisiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben sitesinden en son güncellemeyi yüklemeyi denedim, güncelleme önceki versiyon v3.0 idi, güncelleme sonra versiyon 1.0'a düştü. şuan modem çalışıyor fakat neden böyle birşey oldu anlamadım. ne yapmalıyım?
  • ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-660HNU-F1/firmware/
    linkinde 3.00(AABS.6).bin yazılımını deneyen varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: behcet98

ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-660HNU-F1/firmware/
    linkinde 3.00(AABS.6).bin yazılımını deneyen varmı acaba?

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bende çalıştı.
    Ben modemi kampanyayla değil de herhangi bir mağazadan satın almıştım.

• yazılımı yüklemeden önce modemi fabrika ayarlarına alıp sonra yazılım güncellemeyi tekrar deneyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.