Şimdi Ara

ZyXEL P-660HN-T1A MTU DEĞERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu modemi bugün aldım ama bir sorunum var. Daha önceki zyxel modemimde mtu yazan yere nat yazıyor ve bu değerler 3900 lü değerlerde. 4096 değerini girdim bi an hızım 700 lere çıktı ama 2 sn sonra geri düştü, başka değerleri denediğimde de aynı şey oldu. Sizce sorun nedir? Bu modemin düzgün çalışan bir mtu (veya nat) değerini bilen, kullanan varsa lütfen yardım etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: omefar

Merhaba arkadaşlar ben bu modemi bugün aldım ama bir sorunum var. Daha önceki zyxel modemimde mtu yazan yere nat yazıyor ve bu değerler 3900 lü değerlerde. 4096 değerini girdim bi an hızım 700 lere çıktı ama 2 sn sonra geri düştü, başka değerleri denediğimde de aynı şey oldu. Sizce sorun nedir? Bu modemin düzgün çalışan bir mtu (veya nat) değerini bilen, kullanan varsa lütfen yardım etsin

Hocam oradan girilmiyor mtu ,mtu wan ayarlarından yada yerel ağ adı altından ordand gelişmiş ayarlar içinden giriliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aleregrax

quote:

Merhaba arkadaşlar ben bu modemi bugün aldım ama bir sorunum var. Daha önceki zyxel modemimde mtu yazan yere nat yazıyor ve bu değerler 3900 lü değerlerde. 4096 değerini girdim bi an hızım 700 lere çıktı ama 2 sn sonra geri düştü, başka değerleri denediğimde de aynı şey oldu. Sizce sorun nedir? Bu modemin düzgün çalışan bir mtu (veya nat) değerini bilen, kullanan varsa lütfen yardım etsin

Hocam oradan girilmiyor mtu ,mtu wan ayarlarından yada yerel ağ adı altından ordand gelişmiş ayarlar içinden giriliyor.

Hadi ya O zaman ben çok kurcaladım o nat ayarını 4096 da kalsın mı, kalmasın diyosanız orjinal değerini bi atabilirseniz çok sevinirim Bi de çalışan mtu değeri biliyo musunuz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aleregrax

quote:

Hadi ya O zaman ben çok kurcaladım o nat ayarını 4096 da kalsın mı, kalmasın diyosanız orjinal değerini bi atabilirseniz çok sevinirim Bi de çalışan mtu değeri biliyo musunuz ?

Size kalmış bana kalırsa pek bi etkisi yok orjinal değeri 512 dir.

• bendeki modemde aynı ancak bende yerel ağ mtu wan ayarları filan yok nereden bulucaz
  • quote:

Mtu değeri olarak 1483 veya 1492 uygundur kardesim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.