21.02.0-rc4 sürümü çıkmış yakın zamanda. Bence stabil sürümü beklemek en mantıklısı. |
Zyxel P-2812HNUL-F1 Modeme Openwrt Kurma Rehberi (20. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: admestos21.02.0-rc4 sürümü çıkmış yakın zamanda. Bence stabil sürümü beklemek en mantıklısı.
Stabil sürüm ne zaman çıkar bilgi var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rc-4 yerine stabil sürüm bekliyordum aslında ama hatalar henüz tam olarak düzeltilmemiş demekki. Ortalama 1 ay gibi bir sürede çıkıyor yeni sürümler.
-
19.0.7.8 cikmis stabil olarak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pc' ye Ubuntu kurdum saatlerce uğraştım beceremedim bir türlü. nasıl yaptınız acaba yardımcı olurmusunz bana da.
-
çok teşekkür ederim
-
OpenWrt 21.02.0 stabil sürüm yayınlandı arkadaşlar.
downloads.openwrt.org
Index of /releases/21.02.0/targets/https://downloads.openwrt.org/releases/21.02.0/targets/ -
18 sürümden geçiş yapacak olsak nasıl bir yol izlememiz gerekiyor tavsiyeniz var mı? Doğrudan 21 e geçiş mi yapalım yoksa ara sürümleri yükleyip mi ilerleyelim?
18.06 sürümünden 21.02.0 sürümüne direkt geçiş desteklenmiyor, 19.07'e yükseltmeniz ve devamında 21.02 sürümüne yükseltmeniz gerekiyor.
18.06'dan 21.02 ye zorlayarak yükseltmeyi denerseniz kernel panic sebebi ile boot etmeyecektir.
openwrt wiki
OpenWrt 21.02.0 - First Stable Release - 3 July 2021https://openwrt.org/releases/21.02/notes-21.02.0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wywh -- 3 Eylül 2021; 16:33:48 >
-
Performans olarak önceki sürümlerle kıyaslarsak fark var mı? Geçiş yapmaya değer mi yani? Çünkü 19 sürümden çoğu kullanıcı memnun kalmamıştı. Kullandığınız kadarıyla önerir misiniz geçişi?
21.02 ye yükselttim ancak 19.07'de sorunsuz kullandığım wifi yi 21.02 de aktif etmeyi bir türlü beceremedim.
Bu konuda yönlendirmede bulunabilecek kimse var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiberaL -- 6 Eylül 2021; 9:6:11 > -
-
Kablosuz bağlantı bu sürümde çalışmıyor.
-
Peki tekrar 19 a mı dönmeliyim benim için Wi-Fi şart.
21.02 kablosuz sorunu için bir hata kaydı açıldı ama onaylanmadı daha, cihaz açılırken pci aygıt taramasındaki problem kablosuz için problem oluşturuyor. Zaten bu cihazın Türkiye'deki verisyonunda RT3062 çip var wifi için ama openwrt'da derlenen RT3092 çipi için. Bir düzenleme yapıp firmware çıkarmayı deneyeyim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X