Şimdi Ara

ZYXEL NAS326 veya 325 Kullananlar Bir şey Danışacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar

    Bu cihazın usb portlarına taktığımız harici diskleri de ağ üzerinden okuma ve yazmaya izin verecek şekilde paylaşım yapabiliyor mu? Eğer öyleyse tek soketlisini alıp usb çoklayıcıyla portlardan bağlamayı düşünüyorum.



  • Evet uzerinde usb port bulunuyosa eger tarayici yazici harddisk vb cihazlar baglayabilirsiniz. Bunun icin modemim arayuzune girip olusturabilirsiniz.



    Sitedeki not:



    USB port sayesinde evde veya FTP sunucu aracılığıyla evden uzaktayken dosya & medya paylaşabilir ve hatta ağınızdaki birden çok bilgisayar ve aygıt ile bir yazıcıyı paylaşabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler, sizde cihazdan var mı denediniz mi? Benim amacım film arşivi mi ağ üzerinden paylaşmak, nas cihazlarının soket sayısı artınca fiyat katlandığından 2 soketli bir model seçip usb adaptör ile istediğim kadar çoğaltırım diye düşündüm paylaşacağım disk sayısını



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m184 -- 21 Ocak 2017; 14:19:34 >
  • m184 M kullanıcısına yanıt
    hayır ben archer c2 kullanıyorum ama dediğim gibi usbyi router veya modeme bağlayıp modem arayüzünden portu aktifleştirirsiniz. sonra dosyaları usbye atarsınız ve attığınız dosyalar yerel ağda açık olur. dediğiniz adaptörle bağlama olayını hiç denemedim bendeki usb 32gb olduğu için fazlasıyla işimi görüyodu zaten her zaman kullanılmıyo genelde printer kullanıyorum portta. usb hublar satılıyo denemek lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.