Şimdi Ara

Zyxel Modemlerde (MBM)BantGenişliği Yönetimi Resimli Anlatım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
16.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o arkadaşın ilgili ip sine genel bir limit koyabilirsin yada p2p programının kullandığı porta özel kural tanımlayabilirsin.
  • bn bunu uyguladığımda yaptığım ip de internet kesiliyor bunun sebebi nedir acaba
  • hızını kilobit cinsinden vermiyorsundur.

yani 50kb olsun istiyorsan 50x8 400 yazman lazım oraya.Yani kaç kb olmalıysa onu 8 ile çarpıp yazmalısın.Çünkü 1 kilobyte 8x kilobittir.Modem arayüzünde kilobit cinsi kullanılmış.
  • hadi bir up çekelim
  • Merhaba bu V2 ile V3 arasındaki farkı bilen var mı acaba? V3 yerine V2 aldığımızda ne kaybımız olur?
  • Ben bu modemle baş edemediğim için geri vermeye karar verdim. Kısmetse Asus N10 ADSL modem alıp şansımı onda denemek istiyorum. Kalan arkadaşlara Allah sabır versin.
  • modemim p-660hw-t1 v2
    download a sınırlama getirmek istiyorum ve fakat nereden nasıl yapacağımı bulamadım, yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Konu günceldir arkadaşlar sorusu olan takılan yardım isteyen bana buradan veya özelden ulaşabilir.
  • Arkadaşlar belki yardımcı olabilir konu ile ilgili teknik dokümanlara aşağıdaki linten de erişebilirsiniz bu arada konuyu açan WarSar arkadaşada teşekkür ederim, yararlı bir konu.

ftp://ftp.zyxel.com.tr/Teknik_Dokumanlar/ADSL_Modem/2.%20Aray%FCz/BWM%20Download%20Sinirlama.pdf

ftp://ftp.zyxel.com.tr/Teknik_Dokumanlar/ADSL_Modem/4.%20Aray%FCz%20(%20Linux%20)/P-66xHNU%20F1%20QoS%20Yonetimi%20.pdf

• konu yine hortlicak ama bende zyxel VMG3312-B10B modem var, ve hızı nasıl bölüceğimi bilmiyorum, netlimiter kurduk bilgisayarlara ama telefonları engelleyemiyoruz bu kez, yardımcı olabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: esculope

konu yine hortlicak ama bende zyxel VMG3312-B10B modem var, ve hızı nasıl bölüceğimi bilmiyorum, netlimiter kurduk bilgisayarlara ama telefonları engelleyemiyoruz bu kez, yardımcı olabilir misiniz

Arkadaşlar Bant Genişliği Yönetimi konusunu nezaman açtığımı ben bile unutmuşum o vakitler Zyxel cihazlar piyasada bulunabilen ender cihazlardan sadece birkaç tanesiydi. Bugün MBM yapabilen cihaz sayısı biraz daha fazlalaşmış durumda ve içlerinde gerçekten bol özellikli çok başarılı cihazlarda var. İnternet bağlantısını paylaşmayı düşünen ağda disk paylaştırmak isteyen bütün portları gigabit ethernet olması, wireless sinyal çekim kalitesi güçlü olması gibi konular önem arzeden tüm kullanıcılara TpLink W8970 'i öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

quote:

konu yine hortlicak ama bende zyxel VMG3312-B10B modem var, ve hızı nasıl bölüceğimi bilmiyorum, netlimiter kurduk bilgisayarlara ama telefonları engelleyemiyoruz bu kez, yardımcı olabilir misiniz

Arkadaşlar Bant Genişliği Yönetimi konusunu nezaman açtığımı ben bile unutmuşum o vakitler Zyxel cihazlar piyasada bulunabilen ender cihazlardan sadece birkaç tanesiydi. Bugün MBM yapabilen cihaz sayısı biraz daha fazlalaşmış durumda ve içlerinde gerçekten bol özellikli çok başarılı cihazlarda var. İnternet bağlantısını paylaşmayı düşünen ağda disk paylaştırmak isteyen bütün portları gigabit ethernet olması, wireless sinyal çekim kalitesi güçlü olması gibi konular önem arzeden tüm kullanıcılara TpLink W8970 'i öneririm.

abi şimdi hız limiti yapılmıyor mu bu modemde, ya daha önce nasıl olduğunu bilmiyorum ama yaptım, sonra bi şekilde bozuldu anlamadım ama bi iki ay öyle kullandık üst hızı işte kendi internetimizin yarısı kadar yaptık iki arkadaş kullanıyoduk, şimdi bi şekilde bozuldu anlamadım.. yardım?

• quote:

quote:

quote:

abi şimdi hız limiti yapılmıyor mu bu modemde, ya daha önce nasıl olduğunu bilmiyorum ama yaptım, sonra bi şekilde bozuldu anlamadım ama bi iki ay öyle kullandık üst hızı işte kendi internetimizin yarısı kadar yaptık iki arkadaş kullanıyoduk, şimdi bi şekilde bozuldu anlamadım.. yardım?

sizdeki hangi model?

ayar yaptığınız ekranların ekran görüntülerini atarsanız yardımcı olabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

sizdeki hangi model?

ayar yaptığınız ekranların ekran görüntülerini atarsanız yardımcı olabilirim.

ZYXEL VMG3312-B10B

geciken cevap için üzgünüm bir süredir giremedim
     Zyxel Modemlerde (MBM)BantGenişliği Yönetimi Resimli Anlatım Zyxel Modemlerde (MBM)BantGenişliği Yönetimi Resimli Anlatım Zyxel Modemlerde (MBM)BantGenişliği Yönetimi Resimli Anlatım Zyxel Modemlerde (MBM)BantGenişliği Yönetimi Resimli Anlatım Zyxel Modemlerde (MBM)BantGenişliği Yönetimi Resimli Anlatım Zyxel Modemlerde (MBM)BantGenişliği Yönetimi Resimli Anlatım Zyxel Modemlerde (MBM)BantGenişliği Yönetimi Resimli Anlatım

• Qos 'ta Kural kurulumu ekranınız var ya oradaki policer ekle ye basınca ne geliyor orası işinizi görebilir. O kısımla ilgili yerlerin resimlerini atarsanız bakabilirim.
  • quote:

Qos 'ta Kural kurulumu ekranınız var ya oradaki policer ekle ye basınca ne geliyor orası işinizi görebilir. O kısımla ilgili yerlerin resimlerini atarsanız bakabilirim.

Dostum konu hazır güncelken ben devam edeyim. Bende de o arkadaştaki modemden mevcut aynı arayüze sahibim. Buyur Qos menüsünden Police ekle diyince bu ekran çıkıyor.
     Zyxel Modemlerde (MBM)BantGenişliği Yönetimi Resimli Anlatım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prince_Phoenix_Tr -- 26 Aralık 2014; 19:49:53 >

• Modeminizde ip bazlı bant genişiği yönetimi yok sanırım malesef. Kural bazlı kurulum var. Taahüt edilen hız demiş ama ip si subnet mask'ının girileceği alanlar verilmemiş.

Zyxel'in her modeminde olmuyor MBM. 661HW lerden sonra var diye biliyorum. Siz en iyisi TPLink W8970 falan alın geçin uğraşmayın bu nuh nebiden kalma şeylerle.
  • kardeşim gözünü sevim şunu ZyXEL(vdsl) VMG-3312B10A içinde anlatsana ve sadece benim mac adresini ayrı tutarak yapabiliyormuyuz
  • ZyXEL(vdsl) VMG-3312B10A aynı modeme sahibim bu modem arayüzünde yapılacak birşey yok mu arkadaşlar bazı forumlarda ben yaptım kullanıyorum diyen çok ama açıklama getireni pek göremiyorum başka sitelerden kopyala yapıştır la olmuyo bu işler . bilen varsa yazsın bi zahmet google da aramaktan g-o-l-e harfleri aşındı artık..
  • yapılır ama uzun iş resmen prof. konfigürasyon menüleriyle vermiş adamlar Qos altında dallanıp budaklanıyor yazması anlatması çok uzun sürer o modemi sat kurtul kolay birşey al paran varsa yoksa anlatırım ama çok uzun sürer kafan karışabilir belkide tahmin ettiğim gibi ayarlanırsa bile etkili sonuç vermez Zyxel iyice mal cihazlar çıkartmaya başladı TPLink W8970 alın bırakın artık Zyxeli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.