Şimdi Ara

Zyxel modem wifi kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bende zyxel p-660W-tx modem var ttnet almıstım.Ama son zamanlar da wifi de kopmalar başladı. 2-3 dakika ara ile kopuyor yeniden bağlanmak zorunda kalıyorum.Artık bu iş kabak tadı verdi.babam bir bilgisayarcı ile konuşmuş modemin sürümünü yükselt demiş ama yeni sürüm bulumadım.Sizce sorun bununla mı alakalı,yoksa başka bir sorun mu var ?
    Sizden ricam bu modemin son sürümünün adresini biliyorsanız linki verir misiniz,ve ya ne yapmamı önerir siniz
    Şimdiden Tesekkürler
    Hayırlı Cumalar

• modemin sayfasına bağlanarak mevcut sürümünü öğrenip buraya yazarsanız daha yenisini bulmaya çalışayım .
  • modemin sayfasına bağlanarak mevcut sürümünü öğrenip buraya yazarsanız daha yenisini bulmaya çalışayım .
    yazılım güncellemesi probleminizi çözebilir .
  • şöyle bir şeyler yazıyor kardeşim umarım bunlardır
    Model Numarası: P-660W-T1 v3
    ZyNOS Aygıt yazılımı versiyonu: V3.70(BOX.7) | 01/28/2011
    Sayısal Abone Hattı Cihaz Yazılımı Versiyonu: DMT FwVer: 3.12.8.144_A_TC

Tekrar Tesekkür ederim
  • ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-660W-T1v3/Firmware/TTNet/
    bu sayfada iki adet firmware var . bunlardan biri box.7 diğeri box.4
    tahminimce box.7 olan sizdeki mevcut versiyonla aynı . yani kullandığınız zaten mevcut en güncel versiyon . bence önce bunu bir kurmayı deneyin . eger problem çözülürse sorun yok . problem devam ederse box.4 olan diğer versiyonu kurup yazılımınızı downgrade etmeyi deneyin . bu da problemi çözmezse modeminizde donanımsal bir sıkıntıdan şüphelenmek gerek .
    bu arada adsl kullanıcı adı parola gibi bilgilerinizi bilmiyorsanız firmware güncellemesinden sonra bu bilgileri hepsi modemden silinir. yani modem ayarlarını baştan yapmanız gerekir aklınızda olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan_ural -- 4 Haziran 2011; 12:15:08 >

• Merhaba,

V3.70(BOX.7) | 01/28/2011 yüklediğini söylemişsin, yeni yazılım ile gelen geliştirmelerin etkin olması için modemini fabrika ayarlarına alman gerekebilir, bu durumda ADSL ve kablosuz ayarlarını tekrar yapman gerekiyor ama probleminin düzelmesi için değer.
  • arkadaşlar ben box.7 kurdum şuana kadar herhangi bir wlan kopması yaşamadım :)) Tşk..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ttnette oluyor böyle şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan_ural

modemin sayfasına bağlanarak mevcut sürümünü öğrenip buraya yazarsanız daha yenisini bulmaya çalışayım .

192.168.1.1 'e giriş yapıp modem arayüzünden sırasıyla ; BAKIM > HATA BULMA > DSL HATTI > DSL HAT DURUMU 'na tıklıyoruz, çıkan ekranda SNR MARGİN ( NOİSE MARGİN ) değeri 15 dB ve altında ise servis sağlayıcın ile iletişime geçerek hat değerlerinin düşük olduğunu bildir ve arıza kaydı bırak. Eğer bu değerler 15 dB ve üzeri ise modemin yazılımını aşağıda paylaştığım link 'den modemin modelini seçerek indirip güncellemeni öneririm.

ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.