Şimdi Ara

Zyxel Modem sorunu acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar zyxel prestige 600 series markalı modemimde hiçbir ışık yanmıyor. Güç ışığı dahil hiçbir ışık yanmıyor. Elektrik bağlantısında bir sorun yok sorunu modemin içinde olabilir. İçini açtım ancak birşey anlamadım sizce ne yapmalıyım. İlla teknik servise gidecekse nereye götürmeliyim hiçbir bilgim yok lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: darülmendep

Arkadaşlar zyxel prestige 600 series markalı modemimde hiçbir ışık yanmıyor. Güç ışığı dahil hiçbir ışık yanmıyor. Elektrik bağlantısında bir sorun yok sorunu modemin içinde olabilir. İçini açtım ancak birşey anlamadım sizce ne yapmalıyım. İlla teknik servise gidecekse nereye götürmeliyim hiçbir bilgim yok lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler

Merhaba,

Modeminizdeki bu sorun ne zamandır var, yani modemi aldınız kutusundan çıkardınız, çalıştırmaya çalıştığınızda mı böyle oldu ? Yoksa modemi kullanıyordunuzda bir süre sonra mı böyle oldu ?

Garip bir sorun, elektrik bağlantısını ve adaptörün çalıştığından emin olmanız gerek.

Şehir olarak nerede oturuyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emptybottle -- 19 Haziran 2010; 19:00:38 >

• Modemi 2006 yılından beri kullanıyorum ancak bundan önce hiç sorun yaşamadım. Dün akşam bu sorun başladı. Dün birkaç kez elektrik kesildi ama sorun bundan mı kaynaklanıyor bilemiyorum. Erzincan'da yapıyorum bu gelişmemiş şehirde nereye götürmem gerekiyor onu bile bilmiyorum
  • Elektrik gidip gelmesi modem elektrik devrelerinde problem yaratmış olabilir.Bir başka adaptör bulup denemenizde fayda var.Körü körüne götürmeyin teknik servise arızayı tespit edin en azından.
  • quote:

Modemi 2006 yılından beri kullanıyorum ancak bundan önce hiç sorun yaşamadım. Dün akşam bu sorun başladı. Dün birkaç kez elektrik kesildi ama sorun bundan mı kaynaklanıyor bilemiyorum. Erzincan'da yapıyorum bu gelişmemiş şehirde nereye götürmem gerekiyor onu bile bilmiyorum

Sorun mutlaka dün birkaç kez elektrik kesilmesinden kaynaklanıyor.Yani kaynağı bu olduğu çok belli.

Elektrik kesildikten sonra , gelirken aşırı yüklenme yapmış olabilir adaptöre yada daha düşük ihtimalle modeme.Yani elektrik konusunda pek bir bilgim yok fakat elektrik kesintisinden sonra bu tür şeyler olabileceğini tahmin ederek size söylüyorum.

Elektrik olayı söz konusu olduğu için size fazla yardımcı olamayacağım gibi, yanlış bilgide vermek istemem, sadece tahminlerimi söyledim.

Forumda elektrik/elektronik bölümüne giderseniz size daha fazla yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum

• Teknik servis?
  • quote:

Teknik servis?

Google'den konumunuza göre araştırma yapmalısınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless Sorunu. (Acil)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Derken ttnet bayileri filan mı?
  • hayır kardeşim zyxel destek hattı yazarsın telefon falan cıkar ararsın konusursun anlatır tarif ederler
  • eğer modemin güç ışığı bile yanmıyorsa adaptöründe veya modemin iç aksamında sorun yaratmış olabilir. Size tavsiyem eğer TTNet abonesiyseniz, 2 Yıllık aboneliğiniz geçmiş demektir. Tekrar bir modem ve kampanyadan yararlanarak yeni modeme sahip olabilirsiniz. Bu konuda size yardımcı olabilirim. Özel mesajla ulaşabilirsiniz.
  • Yeni modem alma fikri çok kötü. En az 80 lira masraf olacak! Modemi yaptıracak bir yer bulsam iyi olur.
  • quote:

Yeni modem alma fikri çok kötü. En az 80 lira masraf olacak! Modemi yaptıracak bir yer bulsam iyi olur.

Aynı voltaj değerlerinde kaliteli bir adaptör ile denerseniz belkide modeminiz çalışacak.Çünkü burada ya modem zarar görmüş yada adaptör Dediğim gibi elektrik/elektronik bölümüne gitmenizi söyledim orada konu açarsanız bu adaptör olayında onlar daha bilgilidirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.