arkadaslar simdi accespointimi bağlıyorum modeme direk bilgisayar gibi ayarları alıyor sonra geliyorum uzak noktaya bilgisayara bağlıyorum kablolu sekilde internet geliyor fakat modemi kapatıp actığımda accespoint ile bağlantısımı kopuyor noluyor internet sınırlı erisim diyor accespoint üzerinden modemime bağlanıyorum ayarları yapıorum arayüzden yinede olmuyor modem kapatılıp acıldığında accespoint sınırlı erisim diyor internet yok tekrar accespointi söküp modeme bağlayıp tekrardan aynı işlemi yapmam gerekiyor bunun bi çözümü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler kolay gelsin .
kardeşim modemle ap arasında kablosuz bağlantın var muhtemelen. modem arayüzüne gir kablosuz kanal ayarı otomatiktedir onu 1,6 ve 11 seçip kaydet sonra a yi tekrar kur yeniden eşleşsin.eğer mesafe ile de herhangi bir sorunun yoksa sorunsuz kullanabilirsin :)
quote:
Orijinalden alıntı: cengizz85
kardeşim modemle ap arasında kablosuz bağlantın var muhtemelen. modem arayüzüne gir kablosuz kanal ayarı otomatiktedir onu 1,6 ve 11 seçip kaydet sonra a yi tekrar kur yeniden eşleşsin.eğer mesafe ile de herhangi bir sorunun yoksa sorunsuz kullanabilirsin :)