"Sizce" dediğiniz için söylüyorum, bence DX3200 daha iyi; sebebi tabi ki Broadcom işlemcisi. Altyapıma ve saha dolabıma uygun olduğu için bağlantı kopması olmadan bilgisayarımda AX, telefonumda AC teknolojisini kullanabiliyorum. DX3301 işlemcisi VMG3625 ile aynı olduğu için onunla da Mediatek işlemcili diğer modemler gibi bağlantı kopması yaşayacağımı tahmin etmek güç değil. Ancak sizin tecrübeniz benimkinden çok farklı olabilir. Daha önce Mediatek işlemcili modem kullandınız mı, şu anda kullandığınız modem nedir, o modeller sorunsuz muydu gibi soruların cevaplarını bulmak gerek. Bir de tabi kullandığınız internet altyapısı ve saha dolabınız. 2 katlı dublex ev konusunda bir şey diyemiyorum. Evin tasarımına göre modemi tam ortaya konumlandırdığınızda bütün odalardan çekebileceği gibi, bütün odalardan erişilebilir olmayacağı için mesh sistemi kurmak zorunda da kalabilirsiniz. Benim söyleyebileceğim, kablosuz çekim menzili açısından DX3200 kullandığım en iyisi değil, ama bana yetiyor. |