Şimdi Ara

Zytrec

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen gün kurdeşen döktüm serum yedim azaldı ama alerjik kaşıntılarım devam ediyordu.Serumdan fazla birşey vermedi doktor.Öyle moloz moloz kendimi kaşıyordum.Arkadaş böyle böyle git şunu kullan dedi.Aldım dün akşam.Aldıktan 1 saat sonra uydum sabaha kadar 300 tane karabasan gördüm sabah da mal gibi uyandım.Üzerinden 24 saat geçti hala mal gibiyim.Nasıl bir ilaçtır bu.Gözlerim mal mal bakıyor.Aptal gibi hissediyorum kendimi.Duş aldım,biraz spor yaptım atladım hopladım bana mısın demiyor.Ne zaman geçer bu aptal halim biri cevap versin gözünü seveyim.Bu ilaçtan kullanan var mı buralarda.Deli olmak üzereyim.Hiç birşeye odaklanamıyorum,Gözlerimi zaten kapatamıyorum.Ama Allah'ı var ilacın işe yaradı.Biraz araştırdım ışıklarda bile uyuya kalan varmış bu ilaç yüzünden.Vallahi delireceğim

• ilk kullandığında biraz sersemletir uyku yapar, ikinci kez kullandığında biraz azalır vücudun bağışıklık kazanmaya başlar üçüncü kullandığındada ölürsün. kısacası kaşıntıya allerjiye kökten çözüm.
  • neye alerji olduğum belli bile değil.Büyük ihtimalle aspirine dedi doktor.28 yıldır kaç paket bitirdiğimi Allah bilir.Hiçbir gün birşey olmadı da 3 gün önce neden oram buram şişti anlayamadımArtık haspirin tövbe kullanmam.İnşallah çabucak geçer şu sesemlik yoksa delireceğim
  • alerji testi yaptırın

yaptırmadan zyrtec kullanmanın anlamı olmaz fazla ne yol açıyor bakmak lazım

bir de çok hızlı tolerans geliştirir vücud zyrtece, bu konuda da dikkatli olun

iki gün sonra zyrtec de kesmemeye başlarsa yandım anam dersiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dr Wheatgrass SuperBalm 160ml
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.