Şimdi Ara

zyra supporta karşı nasıl oynanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dün rankedda 2 kişi geldi mf+zyra yapıyorlardı botta 2 kere karşıya geldiler 2 oyundada ağır ezdiler ama sıkıntı şu zyra support çok mu op yoksa gerçektende iyi mi oynuyorlar



  • janna soraka alın supa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten iyi oynamıyorlar zyra aşırı güçlü durumda şuan gücünün iki sebebi var birisi sağlam ccsi ve damagei var ikincisi insanlar zyraya karşı nasıl oynanıcağını bilmiyor.

    Zyranın damageinin büyük bi kısmı çiçeklerinden geldiği için pasifini takip edip mümkün olduğunda tohumlara basıcaksın,skillerini dodgelayacaksın bunu yaparsan damagei büyük miktarda azalır.soraka zyra'ya karşı iyi bi seçim olabilir ama ganklere karşı çok açık bi lane olur o zamanda jungler çıkmaz laneden o yüzden nami almanı önerebilirim hem dürttüğünde w ile yediğin damagei toparlarsın hemde çiçekleri falan patlatmaya gittiğinde üstüne gelen zyrayla tradee girip üstün çıkarsın iyi bi karma oyuncusuysan karmada baya iş yapar.Tank supportlardan uzak dur çünkü zyranın rootu ve ultisi yüzünden ne lanede nede teamfightlarda hiç bişi yapamazsın takımına heali shieldi olan supportlar oynaman lazım

    Adc oynuyosan yapman gereken tek şey skilleri dodgelayıp tohumlara basmak ve rangei düşük/latede kendini toparlayan herolar oynama mesela ez,vayne,twitch oynama powerspikeı erken gelen bi anda yüksek damage çıkaran adcler oyna jhin,cait,luci olabilir.




  • Biraz low elo kafasinda oynamak gerekiyor bence. Janna nami bir yere kadar bence suan rakipsiz konumda zyra. Thresh blitz morgana gibi herolar la agresif olmak sartiyla lane i kazanabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam bir nerf yiyeceğini düşünüyorum. Genelde tank support oynuyorum. İtemsiz zyra 400 damage falan atıyor bazen kafayı yedirtiyor. Benim uyguladığım çözüm lux alıp e skiline yüklenip sürekli zyrayı dürtüyorum. Adcler kendi halinde takılıyor. Zyrayı pasifleştirdikten sonra zaten botu kazanmak kolaylaşıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mf zyra yenilmez botlane başta çok geri düşebiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyi defans saldırıdır taktiği ile ezersin. trade'lerde asla öne çıkamaz. ama izin verirsen, tek bir hatanda duman olursun.

    Leona, thresh, nami, braum agresif oynayarak zyraya koridordu zindana çevirir. Tabi yetenek yarıştırmacasıdır (skill matchup), bir türlü hem sen hem de adc zyra'dan e yemezse, ve cc skilleri(kitle kontrol yetenekleri) tutturursan kazanırsın. zyra şu yazılan supportların full combolarından -adc'nin de eşli etmesi halinde- zaten tek yiyor.
  • Koridorda nişancısına can/kalkan verebilecek şampiyonlar ile karşı seçim yapılabilir.

    Karma,Morgana,Nami,Soraka gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitki çıkar çıkmaz ikinizde oto yapacaksınız bu kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güçlü de üstüne gidince tek yiyo kullanın bunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zyra main herom çok kırılgan bi hero nerf gelceğini sanmıyorum tek yiyor adeta morgana ve leona hard ctsi ikisiylede agresif oynayıp adcninde zyraya atak yapmasını söylersen tek atarsınız muhtemelen
  • Zyra nın skilleri, 2286582588 saniye sonra gerçekleştiği için kaçmak çok da zor değil e sinden kaçtığın anda eğer canın fazlaysa direk Zyra ya gir zaten kağıt gibi şampiyon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karmayla döversiniz.Sona da olabilir.Ap büyücüleri genelde diğer ap büyücüler ctliyor.Ama all-in girerek zyraya dar edin koridoru.Genelde zyra dürtmek için yada baskı kurmak için ileride oynarlar.Zamanla koridoru ittirirler.Ormancıdan bol bol yardım isteyin.Braum,alistar gibileriyle de all in girip öldürün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.