Şimdi Ara

Zynga'dan chip almak (Yasal yolla)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10 dakika önce deneme amaçlı 5dolar karşılığında kredi kartım ile 1.125.000 chip aldım..en geç 36 saat içinde hesabınıza yüklenecek diyor.. kart bilgilerime baktım para çekilmiş. Parası çekilip de Chipi gelmeyen var mı? şu anda sol üstte chip miktarımın altında sarı yazıyla "$1.125.000 Processing" yazıyor. Eğer işlem gerçekleşirse 125 dolar karşılığı 180m almayı düşünüyorum. Bir yamuk yaşayan oldu mu bu konuda?

• up
  • valla birkaç ay önce sakın almayın parayı alıyorlar chipler gelmiyor diye konu açan bir arkadaş vardıda. Az alarak iyi yapmışın genede sorun yaşayanlar var.
  • Chip ne bilmem ama coin gibi bir şey sanırım. Oyunlara para yatıracağına, git evine ekmek al derim. O şirket sizin üstünüzden yılda kaç bin dolar kazanıyodur kim bilir?
  • milyon dolarlık şirket 5 dolarınıza mı kaldı? 36 saat içinde yüklenicek demişler siz 10dk olu chip gelmedi diye konu açıyorsunuz. :S
  • 1.2m için 5$ vermezdim
  • 1m yi 3 tlye satıolar sen 5dolar vermişsin birde bekliosun?mantıklı degil dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum sana tavsiyem normal kişilerden al , benim babamda alıyor arasıra 1m = 2,5TL'ye satılıyor.
  • Zynga poker chip satın almak isteyen arkadaşlar eklesin... zyngapokerchip@windowslive.com

Zamanında bende bi kaç kere dolandırıldım ve bu işi yapmaya karar verdim ister elden isterseniz parça parça her türlü chip gönderilir...

Chip fiyatları devamlı değişken oldugun için fiyat yazmıycam msn' den ekleyip fiyatlarımızı öğrenebilirsiniz...
    İyi günler...
  • Beyler varsa hastası hertürlü yardımcı olunur. İletişime geçmek isteyen arkadaşlar mesaj atabilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.