Şimdi Ara

zyban (sigarayı bırakma ilacı) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
7
Favori
230.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: toto26

quote:

Orijinalden alıntı: ikizmert

bugun 6. günümdeyim, hala daha sigara içiyorum, tadı biraz kötü geliyor fakat hala daha içmeye devam ediyorum.Günlük içme sayımda da herhangi bir değişiklik olmadı.Sadece sigaranın tadı biraz kötü geliyor.
    Benim bu durum normal midir?

gayet normal...tam bilmiyorum ama benimde sıgaradan tiksinmem 6ncı gunde filandı...

12-13 gundur sıgara ıcmıyorum...3 gundur de ılac almıyorum..ılacı kestım cunku gogsumde ve kalbımde agrı hıssettım..ama ılacı bırakmama ragmen canım hıccc sıgara ıstemıyor..ilginç...

bende de şu şekılde oldu... hafıf agzımın tadı bozuldu..daha cok ıctım....sonra ne kadar cok ıcsemde tatmın etmedı sıgara..sonra wınstonun tadı samsuna dondu..sonra bı aksam mıdem bulanmaya basladı ve acaıp usudum ve tıtredım..ardından bıdaha sıgara yakmadım..canım ıstemedı..ıgrendım

Aynen dediğin gibi sigara kesmiyor,içtikçe içesim geliyor.dün gece alkolle içerken sigara tadı baya bozuldu, hatta tiksindim baya, fakat bugun kalktım, dün geceki kadar tadı kötü değil.
    Bakalım gelişmeleri yazarım buradan.1 Mart (12.gün)'da bırakmaya karar aldım. bakalım nasıl olcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikizmert -- 23 Şubat 2013; 17:44:45 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: toto26

quote:

bugun 6. günümdeyim, hala daha sigara içiyorum, tadı biraz kötü geliyor fakat hala daha içmeye devam ediyorum.Günlük içme sayımda da herhangi bir değişiklik olmadı.Sadece sigaranın tadı biraz kötü geliyor.
    Benim bu durum normal midir?

gayet normal...tam bilmiyorum ama benimde sıgaradan tiksinmem 6ncı gunde filandı...

12-13 gundur sıgara ıcmıyorum...3 gundur de ılac almıyorum..ılacı kestım cunku gogsumde ve kalbımde agrı hıssettım..ama ılacı bırakmama ragmen canım hıccc sıgara ıstemıyor..ilginç...

bende de şu şekılde oldu... hafıf agzımın tadı bozuldu..daha cok ıctım....sonra ne kadar cok ıcsemde tatmın etmedı sıgara..sonra wınstonun tadı samsuna dondu..sonra bı aksam mıdem bulanmaya basladı ve acaıp usudum ve tıtredım..ardından bıdaha sıgara yakmadım..canım ıstemedı..ıgrendım

Aynen dediğin gibi sigara kesmiyor,içtikçe içesim geliyor.dün gece alkolle içerken sigara tadı baya bozuldu, hatta tiksindim baya, fakat bugun kalktım, dün geceki kadar tadı kötü değil.
    Bakalım gelişmeleri yazarım buradan.1 Mart (12.gün)'da bırakmaya karar aldım. bakalım nasıl olcak.

her bunyede tabı kı farklı etkı edıyor..

oncelıkle alkol ıle almamanı tavsıye edıyorum. prospektusunu okuduysan gorursun zaten..etklı bır ılac cunku..

ıcmeye devam et...ınan kı bende tam dıyordum kı '' bu ılacta cacık yok'' bır anda kendımı sıgara ıcmezken buldum..gun bıle belırleyemedım bıraktım .:D:D 14 gun fılan oldu..canım hıc cekmıyor.. çekse de başlasam ama çekmıyor :D
  • Ben isim vermeyim ama bu sektördeyim sigara işinde bu ilaçlar hikaye o kadar zarar veriyorsunuz ki vucutunuza bunu gözle görmeniz cok zor ama bu ilaçları kullanmayn
    kendi iradenizle bırakın biraz sabırlı olun bırakmak o kadar zor bişey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Ben isim vermeyim ama bu sektördeyim sigara işinde bu ilaçlar hikaye o kadar zarar veriyorsunuz ki vucutunuza bunu gözle görmeniz cok zor ama bu ilaçları kullanmayn

Ben bırakalı 40 gün oldu ve bu süre zarfında ilacı kullanmaya deva ettim. Bazen 1 gün ilaç almayı unuttuğum oldu ve yine sigara içme arzum yoktu, kafamda bitirdim sanırım. Ama doktorum 3 ay kullanmam gerektiğini söyledi, şimdi siz böyle yazınca insan biraz çekiniyor. Aslında ilaç içmesem dahi sigara içmem gibi geliyor.
    İlla ki 3 ay kullanmak şart mı? Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Ben isim vermeyim ama bu sektördeyim sigara işinde bu ilaçlar hikaye o kadar zarar veriyorsunuz ki vucutunuza bunu gözle görmeniz cok zor ama bu ilaçları kullanmayn

Ben bırakalı 40 gün oldu ve bu süre zarfında ilacı kullanmaya deva ettim. Bazen 1 gün ilaç almayı unuttuğum oldu ve yine sigara içme arzum yoktu, kafamda bitirdim sanırım. Ama doktorum 3 ay kullanmam gerektiğini söyledi, şimdi siz böyle yazınca insan biraz çekiniyor. Aslında ilaç içmesem dahi sigara içmem gibi geliyor.
    İlla ki 3 ay kullanmak şart mı? Bilgisi olan var mı?

ne kadar kullanman gerektiğini söylemiş doktorun o şekilde kullan bırakma ilacı başlamışsın artık
  • Durumumu bildireyim
    2 gün önce ilacı almayı bıraktım.15. günümde ilaç yan etki yaptı.
    Vucudum da kırmızı kabarcıkalr oluştu, kaşıdıkca dahada arttı.iki akşam acile gittim iğne vuruldum, şu an ilaç kullanıyorum. 1-2 güne geçicek umarım.

Şu an 5 gündür sigara içmiyorum ve aramıyorum da artık.Sadece sigara içenlerin yanında oldugum zaman biraz canım çekiyor okadar.
  • Kesinlikle tavsiye etmiyorum bu ilacı.Kullanmadan önce birkez daha düşünün.
    Çok fena yan etki yaptı bende, her yerim şişti kaşımaktan,geceleri uyuyamıyorum kaşıntıdan.Soğuk duşlara giriyorum.4 gündür hastahanelerde sürünüyorum, serum yiyorum.

Sigarayı 8 gundur içmiyorum, zaten içecek halim yok ,fakat sigara içsem daha iyiydi.
  • arkadaslar bu ilaclar cok uzun zaman sıgara kullananlar ıcın ıyı yanı 2-3 yıllık kullanıcılar belkı ırade ılede bıraka bılırler gunde en az 25 -30adet sıgara ıcenlere bırakmada onemlı derecede yardımcı oluyor
    bazı arkadas lar gunde 10 adet iciyo bu arkadasın ılac kollanmasına gerek yok bence
  • sigarayı da bıraktım ilacı da.
  • mrb arkdaşlar 6 gndr bende zyban kullanıyorm ve etksini sigarayı az içmek gördm çnkü ben günde en az 1 paket sigara içerken şimdi ise 4 5 tane içebiliyorm.benm takıldğm nokta ise zybanın yan etkileri uykusuzlk falan onu görüyorz zaten bunun dışında aşırı kılo kaybana iştahsızlığa neden oldğunu söylüyolar kı bende sigarayı zayflktan kurutlmak için bırakmaya çalışıyorm bu konuda bana kapsamlı bilgi verecek biri olsa sevinirm eger oylese şimididen ilacı bırakırm ...yani zyban kılo kaybına ve iştahsızlığa neden oluyor mu ?
  • La bana cevap verecek bi allahın kulu yok mu bu frumda?
  • 2010 yılında veda ettim sigaraya, öksürünce hala sigara kokusu geliyor ciğerlerimden ::(
  • MARDİNLİ KARDEŞ O İLACI KULLANIRKEN KAYIP OLABİLİR KAFANI TAKMA İLACİ 7 HAFTA KULLANIYOSUN ONDAN SONRA HIZLA KİLO ALACAĞINA GARANTİ VEREBİLİRİM BEN BIRAKALI TAM 1 YIL OLDU BEN KILO ALMAMAK İÇİN NELER YAPIYORUM BIR BILSEN HİC SORUN ETMEZDIN EMİN OL BURDA SENIN ILK UGRASACAGIN SEY SIGARA KILO ILE SIGARA ILE ISIN TAMAMEN BITTIK TEN SONRA MUCADELE EDERSIN ILAC COK ETKILI BEN BIRAKA BILDIYSEM HER KEZ BIRAKIR SANA KOLAY GELSIN
  • Reklam gibi olucak ama Elektronik sigara ile deneyin derim BAzı sitelerde bırakma seti altında nikotin azaltmalı gidiyorlar.Bu şekilde çok bırakan gördüm.

http://www.markasigara.com/sigara-birakma-seti

Link vermek yasakmı bilmiyorum ama şurda var.Link gözküyorsa bi göz atın derim.
    En büyük sıkıntı çiftlerde birisinin içmemesi o yüzden umarım bırakırsınız
  • sigarayı birakmak istiyorsaniz bu videoyu izleyin derim....ben izledim 2 hafta icinde bıraktim..... http://marmaris-rentacar.org/index.html
  • bu videoyu izleyin sigarayı bırakmak icin yardımci olacaktır...ben izledim 2 hafta icinde biraktım sigarayı. http://marmaris-rentacar.org/index.html
  • Zyban iki ay kullandım.
    Günde 1,5 paketten resmen yarım pakete düştü.
    Hayret ettim. Sigara hiç içmesem de olurdu.Ama içtim.
    İlacı bıraktım. 15 gün sonra eski halime döndüm.

İlacı kullanacaksanız sigarayı bırakma konusunda kararlı olun.
    İçme isteğini engelliyor. Bu durumda iken içmeyin.
  • Ben zamanında bu içlaç ve sigara bırakma sırasında yaşadıklarımı gün gün yazmıştım. Belki faydalı olur diye linkini paylaşıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_71236981/f_//tm.htm#71236981
  • sıgarayı 60 gun bıraktım bu ılaç sayesınde...artık cok cok rahatlamış..kokusundan tıksınmış durumdaydım..duygusal bır olay nedenıyle basladım tekrar..o 60 gun ıcmedıgım zaman kı halımı ozluyorum..tekrar denıcem...ıcmemek cok guzel...
  • Arkadaşlar
    04.11.2013 itibari ile sağlık nedenlerimden dolayı sigarayı ZYBAN ile bırakmanın mutluluğunu yaşamaktayım.

Maalesefki ciğerlerimde balon oluştu ve sigara içmeye devam edersem bunlar patlayacak ve patladığı yerleri kullanamaz hale geleceğimi öğredim.

Bırakmak istiyorsanız eğer Lütfen biraz azimli olun ve bu ilacı kullanın. Benim bu ilaç ile tanışmam doktorum sayesinde oldu. Şuan kontrollerim devam ediyor.

Biraz zyban dan bahsedeceğim.

İlk hafta çok zorlandım kaçak kaçak sigara içtim. İkinci hafta az zorlandım sadece sabahları kahvaltıdan sonra nöbet iyi vuruyordu ama kendimi tuttum. Nöbetleri atlatmaya çalıştım. Bu hafta ise inanın hiç aklıma gelmiyor. Kendime inanamıyorum. 06:30 - 08:30 arası aç karnına toplam 7 tane sigara içiyordum.

SADECE BİRAZ AZİMLİ OLUN GERİSİNİ İLACA BIRAKIN SİZE YARDIMCI GERÇEKTEN OLUYOR.

İlk hafta gözlerimin altında yanma hissi vardı. Doktorum ile konuştum normal dedi. Sorun olmadığını söyledi. Yine ilk hafta akşam 10 da da uyusam 12 de de uyusam gece 04:30 ( şaşmadı ) kalktım. Uykum bitmiş :) sonra iştahımın azaldığını hissettim.

İkinci hafta doktorumla konuştum. İlaç biraz ihtahsızlık yapar dedi. Ben zayıf olduğumdan Sipraktin ( Alerji şurubu ) adlı şurubu kullanıyorum. Bu şurupta inanılmaz derecede yediriyor haberiniz olsun.

Allah şahidim olsunki 3. hafta hiç aklıma dahi gelmedi. 4. haftanın bitiminde doktoruma gideceğim kontrol için. Ne diyeceğini bilmiyorum. İlacı belki bırak diyecek ama bilmiyorum. Yine yorumlarımı yazacağım.

Bana sormak istedikleriniz var ise mesaj atın yanıtlamaya çalışayım.

SİGARASIZ HAYAT OHHHH NE RAHAT :)))))

Ha unutmadan söyliyim sigara içen arkadaşlarımda hiç buluşmadım içmeyen arkadaşlarım ile beraber oldum hep, Bilen bilir çay ve kahvenin yanında sigara güzel gider ama ben bunlarıda içmedim. Meyve suyu Süt vs. şeyler içtim.

Size sigarayı hatırlatacak içeceklerden ve ortamlardan uzak durmanızı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.