Sadece Zubizu uygulaması üzerinden ödeme yapılacak. Ayrıntılar Zubizu uygulamasında. ![]() Zubizu ve SHELL'DEN VISA KREDÍ KARTLARINA ÖZEL TOPLAM 20 TL HEDĪYE YAKIT Son Geçerlilik Tarihi: 31/12/2021 Visa kredi kartınızı hemen ZUBIZU'ya tanimlayın, Shell istasyonlarında aracinizdan inmeden tek seferde yapacağıniz 200 TL'lik yakit alımina 20 TL değerinde hediye yakıt kazanin Kredi kartınizı tanımladıktan sonra Shell'de aracinizdan inmeden ZUBIZU ile mobil ödeme yapmak için; - Dolum öncesi ZUBizu ile mobil ödeme yapacağinizi belirtin -Odeme onayınin gelmesi için uygulamanizi açık tutun veya anlık bildirimlere izin verin Telefonunuza gelen 3D secure şifresini girerek ödemenizi tamamlayın - Mobil ödeme yapabileceğiniz istasyonları görüntülemek için Geçerli Lokasyonlar butonuna tiklayın Kampanya Koşullari: Kampanya 15 Kasım - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyadan yararlanabilmek için ZUBIZU Shell kampanyasina katılım sağlamaniz, plaka kaydetmeniz gerekmektedir. Plaka kaydınızı takip eden günden itibaren yakıt alımlarıniz kampanya kapsaminda değerlendirilir. Birevsel ve ticari Visa krerdi kartlarn kamnanva kapsaminda değerlendirilir.Kampanya bitimine kadar en fazla 1 kez hediye yakit kazanimi sağlanabilir ve en fazla 20 TL değerinde hediye yakıt kazanılabilir. Visa kredi kartları ile Shell'den mobil ödeme yöntemi ile tek seferde 200 TL'lik yakit alımi yapan kullanicılara kampanya bitimini takip eden 10 gün içerisinde yakıt hediyesi Smart puan olarak Shell LlubSmart karta tanimlanır. Tanimlama yapılan tarihten sonraki 1 ay içinde kullanılabilecektir. Süresinde kullanılmayan puanlar bu süre bitiminde silinecektir. Pasif durumda olan Shell ClubSmart kartlarla yapılan yakıt alımları kampanyaya dahil değildir. Shell istasyonlarinda yapilan market veya madeni yağ alışverişlerinden puan kazanılmaz. Smart puanlarin harcanmasi sirasinda en az1 TL değerinde harcama yapılmasi gerekliligi bulunmaktadır. Sadece kaydedilen plaka ile yapılan yakıt alışverişlerinden hediye puan kullanilabilir. Puan harcamasi için on saha Satiş elemanina puan harcanacağı bilgisi verilmeli ve ShelI ClubSmart sisteminde kayıtli cep telefonuna SMS ile gelen şifre iletilmelidir. Shell ClubSmart Extra kart sahipleri, Taşıt tanıma sistemi kullanicıları ile 6 ay boyunca ZUBIZU uygulamasına giriş yapmayan ya da plakasıni teyit etmeyen müşteriler kampanyadan faydalanamaz. Diğer kampanyalarla birleştirilemez. ZUBIZU ve Shell kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 18 Kasım 2021; 13:46:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zubizu'dan Shell'de, kayıtlı visa kartlarla 200 liralık akaryakıt alımına 20 lira shell puan

-
-
kasım ayında plakasını kaydeden kişilere de 20 TL yakıt varmış.
yeni gelene 200 e 40 olur bu durumda.
-
Olur da ödeme aşamasında hata alırsanız, bir şekilde ödeme yapamazsanız, zubizu üyesi olduğu halde bizde böyle bir ödeme seçeneği yok, zubizu çalışmıyor derlerse içeriden visa kartınızla fiziki postan ödeme yapın ve pompadan aldığınız fişle beraber pos çıktısını
destek@zubizu.com
adresine mail atın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben üye olup kaydettim hocam herhangi bir şey gelmedi.
-
axess kampayası ile birleşir mi acaba
-
200 TL lik yakıt alımına hocam.
-
Bildirim gelmiyor zaten. Gidip 200 liralık yakıt alın ve ödemeyi zubizu üzerinden yapın. Unutmayın her shell istasyonu zubizu üyesi değildir.
parafı kaydetsek zubizuya ödemede yakıt sayılıp parafın akaryakıt kampanyasına dahil olur mu acaba?
-
Bunun puanı nezaman yatcak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oluyor sıkıntı yok benimkini saydı.
-
Tamam tesekkur ederim 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mobil ödemesi sıkıntılıdır Shell in bilginiz olsun daha önce böyle iki kampanyaya katıldım iki kez mobıl ödeme hatası verdi slibi mail ıle yollayarak çözebildim,istasyonda saatlerce sinir harbi yaşatır,onun dışında TEB dijital kredi kartı ilede birleşir diye düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
zibizu işi sıkıntılı.
Çoğu pompacı ne olduğunu bilmiyor zaten.
-
-
Evet islem nasıl yapılıyor arkadaşlar. Ben de daha önce hiç kullanmadım.
Gittigidiyor ile birleşir mi?
-
26 Kasımda 200 TL lik mazot aldım Zubizi ile ödeme yaptım hala 20 TL yakıt yüklenmedi,sizce normal mi yoksa yüklenmez mi artık.
-
Yakıt hediyesi tanımlanan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sartlarda;
”200 TL'lik
yakit alımi yapan kullanicılara kampanya
bitimini takip eden 10 gün içerisinde yakıt
hediyesi Smart puan olarak Shell LlubSmart
karta tanimlanır.” Demis.
O yuzden 10 ocagi beklemek gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK Kara Murat -- 7 Ocak 2022; 0:38:36 >
Benim ki 6 ocakta yüklenmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Olur da ödeme aşamasında hata alırsanız, bir şekilde ödeme yapamazsanız, zubizu üyesi olduğu halde bizde böyle bir ödeme seçeneği yok, zubizu çalışmıyor derlerse içeriden visa kartınızla fiziki postan ödeme yapın ve pompadan aldığınız fişle beraber pos çıktısını
destek@zubizu.com adresine mail atın. |
zibizu işi sıkıntılı. Çoğu pompacı ne olduğunu bilmiyor zaten. |
Ayin 11’i oldu hala yüklenmemiş.. |
Benzer içerikler
- denizbank otomatik ödeme talimatı kampanyası
- n kolay extra
- yapı kredi davet et kazan
- nays kredi kartı
- eğitim harcamalarına taksit yapan bankalar
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim
- letgo kargo ücreti ne kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X