Şimdi Ara

ZTE ZXV10 w300 Modem Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Ben yaklaşık 9-10 ay önce ttnet'den internet bağlattım ve yanında hediye olarak modem verdiler. Modeli ZTE zxv10 w300 . Ben modemi aldığımdan beri rahat kullanıyordum. Geçen akşam rahat rahat nette gezerken birden internetin gittiğini farkettim. Modemin WLAN ışığı yanmıyordu. Kablolu olarak bağlanabiliyordum ama kablosuz ışığı yanmadığı için wifi ile bağlanamadım.Bu arada modemin arayüzünden wlan'ı etkinleştirebileceğimi düşünerek arayüze girdim. Arayüz ayarına girdim. Orada eskiden kablosuz diye bir sekme varken şimdi yok olduğunu gördüm. Modemin arkasında küçük bir wifi düğmesi vardı. Kullanma kılavuzunda o düğmeye 5 saniye basılınca wlan ın açılacağı yazıyordu . bastım ama olmadı. Modemin ve arayüz ayarının resmini ekte veriyorum. Lütfen biri yardım etsin
     ZTE ZXV10 w300 Modem Yardım! ZTE ZXV10 w300 Modem Yardım!

• Sorunu çözebildiniz mi bende de aynı sorun var, firmware de yükleyemiyorum, o sekme de kaybolmuş, cd'den kurayım dedim, işletim sisteminiz kablosuz kurulumu desteklemiyor dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "Allah'ı arayan kalbim ölüm korkusuyla sarsılmaz. Ne yazık; biraz düşünüp benim soyuma dikkat etseydiniz, teslim olmamı beklemezdiniz. Ben Ali'nin oğluyum ve bilin ki Allah'a tevekkül eden yürek ölümden korkmaz." Ebulfazl Abbas
  • Aynı modemin tek portlu olanını W300S uzun yıllar kullandım yakın zamana kadar kullanıyordum internette sorunlar yaşamaya başlayınca yeni modem aldım, Çok fazla ısındığı için içindeki kondansatörler patlamıştı ama çalışmaya devam ediyordu. Bence içini açıp bakın bozulan parça varsa elektronikçide değiştirin, güzel modemdir aslında.
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    hocam baktım patlayan bişeyler yok yani siyahlaşmış bi parça yok. şişme yok.

önce cihazda internet ışığı yanmıyordu. önemsemedim.
    sonra cihazda wlan ışığı yanmadığını farkettim bu benim için önemliydi.

evvelsi gecede kablosuz bağlantının uçtuğunu, sabah farkettim.

sonra güncelleme yaptım makine kafayı yedi kablolu bağlanıyordu oda gitti :D

bulgurdanda olduk :) neyse ki emektar RT-104'e hayırla yaad ettim.

bi modem önerirsenizde sevinirim hocam, modemi güncellersem benim yararlı olacaktır. zte pişmanlıktır.
    "Allah'ı arayan kalbim ölüm korkusuyla sarsılmaz. Ne yazık; biraz düşünüp benim soyuma dikkat etseydiniz, teslim olmamı beklemezdiniz. Ben Ali'nin oğluyum ve bilin ki Allah'a tevekkül eden yürek ölümden korkmaz." Ebulfazl Abbas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben asus dsl n17u aldım güzel çalışıyor
    Kaynak
     ZTE ZXV10 w300 Modem Yardım!

• Firmware yüklemeyi deneyin. Aynı modemden bir yakınımızda vardı, ttnet firmware ile oynayarak ttnet başka servis sağlayıcılarda kullanılmasını engellemişti, orijinal fw'yi bulup engeli kaldırana kadar göbeğim çatlamıştı, onu hatırladım şimdi.
    2022 BMW 320i LCI M Sport | Portimao Blau | Cognac Vernasca M Sitze (2025-)
    2024 VW Taigo 1.0 TSI DSG Life (2025-)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.