Şimdi Ara

ZTE Nubia Z7 Max .: Ana Konu :. Özellikleri - Root - Rom - İmei vs... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
6
Favori
19.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu bir kaç gündür samsun galaxy trend'in şarz cihazı ile şarzediyorum,hissedilir derecede batarya performansı arttı cihazın,ama şarz orjinalinden daha uzun sürüyor ama daha uzun süre dayanıyor.Sizce bu durum normal mi,deneyen olursa bilgi versin.
  • CM 12 kurdum gayet uygun geldi bana.Sadece kamera istediğim performansı vermiyor bana göre.Gündüz deneyip ondan sonra yazıcam detayları.

Antutu dan 38.000 civarı aldı şaşırtıcı bir şekilde kötü performans verdi.Ayrıca uygulamaları sd karta taşıyamama uyarısı veriyor.

İki sim kartı da sorunsuz olarak kullanabiliyorum şuanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeasme -- 15 Şubat 2015; 19:15:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

CM 12 kurdum gayet uygun geldi bana.Sadece kamera istediğim performansı vermiyor bana göre.Gündüz deneyip ondan sonra yazıcam detayları.

Antutu dan 38.000 civarı aldı şaşırtıcı bir şekilde kötü performans verdi.Ayrıca uygulamaları sd karta taşıyamama uyarısı veriyor.

İki sim kartı da sorunsuz olarak kullanabiliyorum şuanda.

Bir çok rom denedim bence "AROMA_Z7Max_Base_1_64_modByBB72_TWRP2810_r1" rom en stabil olanı,çift hat denedim problem yok.

http://www.androidiani.com/forum/zte-nubia-z7/423861-rom-1-38-mod-bb72-zte-nubia-z7-max.html

Ayrıca bu z7 max ve mini görmesi gereken ilgiyi görmüyor bence,bu cihazda eksik yok desek yeridir,cihazın herşeyi kararında,pisayada cihaz çok ama kimisi microsd koymamış,kiminin bataryası iyi değil,kimisi ekrandan kaybediyor,kiminin kamerası kötü vs. vs. ama bu cihazda herşey var ve yeterli seviyede.

• ***Æ*** kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim, OPO patlayınca bu telefon biraz sönük kaldı. Ama yine de iyi Rom çeşidimiz bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

Aynen kardeşim, OPO patlayınca bu telefon biraz sönük kaldı. Ama yine de iyi Rom çeşidimiz bence...

Hemen hemen aynı cihazlar zaten,zte nin üstün yönleri bile var.

http://www.devicespecifications.com/en/comparison/6cfe74fd
  • Bence cihazin en buyuk eksigi led bildirimi.orta menü tusundaki kirmizi renk keşke mesaj yada cagriya göre yeşil,mavi vb olsa.ayrica butun bu telefonlar neden stereo hopallör koymaktan aciz anlamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamerayla fotoğraf çekerken titretmemeniz şart...
  • quote:

Orijinalden alıntı: raashed21

kamerayla fotoğraf çekerken titretmemeniz şart...

Farkli camera uygulamalari dene bence.lenovo super camera kurdum.sanki daha iyi.özellikle gece iyi cekmiyor kendi camerasi.

• slm arkadaşlar camerası super oldugu için bu makineyi almak istiyorum wifi 3g acık olsa full oyun oynamadan whatsap messenger ınstagram arada forumdonannım takılsam ekran açık kalma süresi 6 saat buluyormu???= (parlaklık ortada olsa tam)
  • Cihazi bugun aldim fakat hemen rom arayisina giristim stabil ve guzel grafikli elit gorunumlu bir rom bakiyorum ne onerirsiniz?

• Orkadaslar bu telefonun kamerasından ois var mi. Phonearena da ois var deniyor ama bazı sitelerde yok deniyor.

• OIS Nubia z7 modelinde mevcuttur ama biraz tuzludur.

http://www.oppomart.com/nubia/z7/zte-nubia-z7.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirreddot

Cihazi bugun aldim fakat hemen rom arayisina giristim stabil ve guzel grafikli elit gorunumlu bir rom bakiyorum ne onerirsiniz?

http://www.androidiani.com/forum/zte-nubia-z7/423861-rom-1-38-mod-bb72-zte-nubia-z7-max.html bu link deki rom benim şuana kadar kullandığım en stabil rom,1.64 üzeri yapılmış çoklu dil seçeneği mevcuttur.
  • ois z5s de de var.
    Hocam romu denedim stock uzerine olsugu icin ve antutuda 33b kusur verdigi icin pek hosuma gitmedi bende cyan 12 yukledim cihaza fakat cift sim oldugu icin sim1 yaziyor attigim mesajlarda ve status bar uzerinde bir sim isareti duruyor :) gozume batiyor resmen onlari iptal etmenin bir yolu var mi acaba?

• quote:

Hocam romu denedim stock uzerine olsugu icin ve antutuda 33b kusur verdigi icin pek hosuma gitmedi bende cyan 12 yukledim cihaza fakat cift sim oldugu icin sim1 yaziyor attigim mesajlarda ve status bar uzerinde bir sim isareti duruyor :) gozume batiyor resmen onlari iptal etmenin bir yolu var mi acaba?

CM 12 yi ben hiç kurmadım,ama bb72 rom da o puanı almanız bence anormal,az önce yaptığım antutu testi.

ZTE Nubia Z7 Max .: Ana Konu :. Özellikleri - Root - Rom - İmei vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Æ*** -- 23 Şubat 2015; 17:27:25 >

Bilemiyorum hocam gerci bircok etken var. Cm guzel su bahsettigim seyleri de hallettim mi tadindan yenmeyecek

• quote:

Onu malesef kaldiramiyorsun hocam.Ben cift sim kullaniyorum ve benim icin cok kullanisli oluyor.

Bu arada benim en buyuk sikintim viber kullanirken sensorler aktif durumda olmuyor ve surekli notification bari kulahimla asagi suruklemis oluyorum.stok romdan bu yuzden cm12 ye gectim.ayrica cm12 de kamera bazen cekim yapmiyor ve hos olmuyor...

Yukarda bahsi gecen roma gecicem aksam buyuk ihtimalle

• Jeasme kullanıcısına yanıt
    Ben CM12 11.02.15 kullaniyorum suan hocam. Hicbir sorun cikarmiyor bana. Ama lollipop xposed framework calismadigi icin kk bir roma gececegim bende.

• Yeni rom var mi bilgisi olan?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.