|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayçiçeği Kokan Samuray -- 7 Mayıs 2024; 16:12:3 > |
|

1 Mobil
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayçiçeği Kokan Samuray -- 7 Mayıs 2024; 16:12:3 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Selam @Violet Evergarden hocam ben de Hollandadan gelen arkadaşıma aldırma vesilesiyle sonunda red magic ailesine katıldım :) Dediğin kadar var cihaz gerçekten tasarım ve donanım harikası ekran kalitesi, işlemci ve gpu gücü müthiş. İmei olayında gelişme var mı, bazı yerlerde imei kayıt atılabiliyor falan yazmışlar ama güvenemedim |
|
Aleyküm selam hocam , hayırlı olsun iyi günlerde kullanın forumda beni bilenler deneyip kullanmadığım hiçbir cihazı önermem ve gerçekten memnun kaldıklarımı öneririm. Bu cihazdan gerçekten memnunum. İmei için çalışmalar mevcut eng rom üzerinde devam ediyor , ikinci bir eng sızması bekleniyor.Bu da kaynaktan gelecektir. Ruslar cihaza imei yazmış ama 2g'de kalıyormus cihaz yada şebeke vermiyormuş dediler. Buda sızan eng romun bazı bölümlerindeki bozukluktan kaynaklandığını söylediler. Tahminim yıl sonuna kadar imei işinin olacağı. Bu yönü Z60 ile ortak. Cihaz küreselde beklenenden fazla sattığından Nubia stokları tüketmiş, birde 9s pro gelince ciddi anlamda tedarik sıkıntısı çekmeye başlamışlar.Japonya'da falan stok bulunamıyormuş. Düşünenler varsa satıcılar uyanmadan alsın derim fiyat artışı olabilir. Son olarak arkadaşlar fan temizliği için Temu'da satılan bilgisayar fırçaları var onu alın. Toz filtresini çıkartacağım hava sürkülasyonunu engelliyor. Tozlandıkça yumuşak fırçayla temizlerim zaten Nubai resmi sayfasında da bu yönde tavsiye var. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8B5C373B -- 14 Temmuz 2024; 16:58:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent_taka61 -- 23 Eylül 2024; 10:16:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Aleykum selam .Ben cihazı sattım hocam ama bildiklerimi anlatayım |
|
Başak iletişim hakkında bilgim yok alışveriş yapmadım hocam. Yanlız bakarak almanız sizin yararınıza. cihazı alın karanlık bir yerde ışığı sonuna kadar kısıp karanlık moduna alın ve menüde-ayarlarda gezin kırmızı gölgeler noktacıklar çıkıyorsa almayın ekranı hatalı seridendir. Ekranı sorunsuz fiyatı da uygunsa Redmagic 10 garabetinden sonra iki kez tercih edilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayçiçeği Kokan Samuray -- 12 Ocak 2025; 18:18:20 > |
|
Bu cihazdan sorunsuz bulursanız alın. Cihaz elinize geçince ışığı iyice kısın, karanlık moda alın ve menü de gezin, şayet siyah zemin üzerinde kırmızı noktacıklar belirmiyor, beyaz yazıların arkasında kırmızı bir şerit takip etmiyorsa cihazı alın kullanın. Maalesef üçüncü sınıf panel kullanıyorlar. Sorunsuz panele denk gelmeniz önemli. Bulursanız da Red magic 10 yerine tercih edilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|