< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ZTE MF286 R (SUPERBOX) Yazılım sorunu. (4. sayfa)

-
-
Evet hocam dediğiniz şeyi bende yaşamıştım. Rekor 12-13 saat benim modeminde. Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam selamlar. Güncellemelerini yakındam takip ediyorum. Umarım stabil bir şekilde kullanmaya devam edersin. Btk üzerinden açtığım şikayet sonunda başka çarem olmadığı için garantiye göndereceğim modemimi. Ufakta olsa bir umut var ama sizin yaşadıklarınızda biraz kafamı karıştırıyor. Bir kaç sorum olacak?
Modemde sıkıntının devam etmesinden sonra modemi geri iade etmeye çalışmadınız mı ttnetten nasıl bir geri dönüş aldınız?
Yasal yollarla aboneliğinizi sonlandırmayı düşünmediniz mi?
Garantiden sonra sıkıntı yaşamaya devam edersem sizin tercih ettiğiniz yolu bende tercih edebilirim gibi duruyor. Deneyimlerinizi aktardığınız için çok teşekkürler. İyi günler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
CA çalışsa en güzeli şu yazılım aslında ya, acaba bu update dosyalarında düzenleme falan yapıp uydurma şansımız var mı aslında kurcalamak lazım
Ayrıca niye magnete bulaştınız ki
şu tarifeden modemsiz bir paket alıp 2. el superbox alın direkt benim gibi, en temizi
edit: ha tabi limitsiz olma mevzusu var, orası sıkıntı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcislocked -- 7 Haziran 2022; 15:51:22 > -
arkadaşlar bende Ttnet magnet kullanıyordum T-mobile yükledim fakat başka bir yere taşınacağım. Acaba iade etmeden önce modemi eski yazılımına nasıl getirebilirim.
-
kardeşim kullandığın yazılımın linki var mı ? birde bende fazladan huawei var b535 olandan hattı ona takınca 3G de çalışıyor 4 G ye manuel alınca kırmızıya dönüyor sebebini biliyor musunuz ?
bana verdikleri ZTE modemden band ayarı yapmak istiyorum
-
Yazılım link i yok güncelleme ile Polonya yazılımına çevirdim, büyük ihtimalle 4 g de Telekom band larına bağlanmadığı için kırmızı yanıyordur, huactrl uygulaması ile 1800 band ına ayarlayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
senin apn ayarında superbox mı yazıyor mgb mi ? apn bilgilerini paylaşır mısın birde 1800 ü de denemiştim yine de 4g ye geçince sinyali kesiyor sonra 3g moduna giriyor
-
Avea yazıyor diye hatırlıyorum. Şehir dışındayım döndüğüm zaman paylaşım yaparım apn ayarlarını, bulunduğum bölgede Turktelekom 1800 yayın yapmıyor olabilir 800 900 bunları dene,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
github
ath79: support ZTE MF286A/R · openwrt/openwrt@7ac8da0https://github.com/openwrt/openwrt/commit/7ac8da00609f42b8aba74b7efc6b0d055b7cef3efirmware-selector.openwrt.org
OpenWrt Firmware Selectorhttps://firmware-selector.openwrt.org/?version=22.03.0&target=ath79%2Fnand&id=zte_mf286rDenemek isteyen babayiğit var mı
-
-
Hocalar allahını seven yardım etsin Tmobile yazılımından çıkamıyorum Turkcell stok yazılımı anlatıldığı şekilde yapmaya çalıştım lakin hala Tmobile i görüyor yardımcı olabileck varmı hep internetsiz kaldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X