Şimdi Ara

Zte H298A V9 kullanıcı yorumları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
6
Favori
17.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bağlı olduğunuz T.Telekom Md. stoklarında o gün için hangi wifi6 HGW (ZTE H298A ve benzerleri için: bu cihazlar teknik olarak asla bir "modem" değildir. T.Telekom FTTH sisteminde "modem işlevini gören cihaz" ONT olmakta!) varsa, onu veriyorlar. Size güncel olarak ZTE H298 verilmesi dahi hayret bir şey ama başka yerlerde de yakın tarihli örneklerini biliyorum.

• mafaky kullanıcısına yanıt

Merhaba yakın zamanda 100mbte geçmeyi planlıyorum, bana verilen modemin yazılım bilgisi de bu şekilde V9.0.0P6_TTN_230724 wi-fi 6 destekli modemlere baktım düz değil hep çıkıntılı duvara montaj durumu olmayacak gibi :( ont modem görevini görüyor ama bu cihazın içine kullanıcı adı ve şifresini girmeyince de internet gelmiyor :( akşam şöyle bir deneme yapacağım eski vdsl modemi sıfırlayacağım ve ont den çıkan ethernet kablosunu takıp internet alıp alamayacağımı deneyeceğim.

• Ali Arslan kullanıcısına yanıt

Hocam işe yaradı mı ?

• mudoss kullanıcısına yanıt

Günaydın hayırlı sabahlar, deneme fırsatım olmadı. Ondan sonrada bir önemi kalmadı. Eğer dene dersen bu akşam yada hafta sonu denene yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben, başka bir arkadaşın mesajına cevap yazdım o arkadaşın mesajı da şimdi yok benim mesajımda yok o kadar yazdım ve fotoğraf ekledim benim mesajım şimdi nereye gitti ?

Üstte önceki sayfalarda paylaştığınız görsellerde vdsl hat var size fiber geldiyse ve ince beyaz veya sarı fiber kablo evin içine de çekilip aktifse siz TT u arayıp evime fiber geldi geçiş yapmak istiyorum diyeceksin mh işlemi yapıp sonra size randevu verip kuruluma gelecekler ont artı fiber destekli modem ile mümkünse huavaı marka isteyin. Neyse vdsl taahhüt devam ediyorsa aynı taahhüt ile fibere geçişiniz yapılıyor kullanıcı ad ve şifreniz aynı oluyor kuruluma gelen ekip bunu yapıyor zatenZte H298A V9 kullanıcı yorumları NOT: eski vdsl modem fiber destekli değilse ont yi taksanız da internet olmaz Kİ zaten fibere geçiş talep edince gelen ekip her şeyi yapıp interneti bağlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 22 Temmuz 2025; 3:1:1 >
  • Günaydın, hayırlı sabahlar üste görselini paylaştığım yani duvara monteli olanlar fibernet eve geldiği için yaptığım hazırlık, metal kasa olan 12volt 8A bir güç kaynağı onun yanında olan fiber modem onun yanındaki de ont cihazı yerde duran ise tp link deco be65 modeli wi-fi router. Ben ont cihazından sonra vdsl modemi denemek istedim internet olur mu diye bu arada benim vdsl modemim fiber destekli diye biliyorum.

Pardon ya ont cihazını fark etmedim haklısınZte H298A V9 kullanıcı yorumları sizdeki vdsl de kullandığınız modem adsl vdsl fiber yazıyorsa o zaman uyumludur ama fiberde bazı ayarlar yapılmalı wlan kısmına 35 girilecek mac kısmı varsayılan olacak gibi. fiber yeni geldiyse tt neden wifi 6 modem takmadı ilginç çünkü bana 2024 eylülde fiber geldi wifi 6 takıldı huawaı marka.

ÖRNEK BENİM MODEM AYARI SİZDE DE BENZER AYAR MENÜSÜ VAR ORADAN ALT GÖRSELDEKİ GİBİ GİRİLECEK

Zte H298A V9 kullanıcı yorumları

Zte H298A V9 kullanıcı yorumları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 22 Temmuz 2025; 8:37:54 >

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Problem değil, gözden kaçmış olabilir, benim tarifem 35mb, 100mb ve üzeri olanlara Wi-fi 6lı modem veriyorlar, ama benim ihtiyacım yok, zaten deco be65 wi-fi 7 ondan dolayı modemin wi-fisi kapalı. 12 eylül de tahatüt bitiyor bir ihtimal 50mb ve 100mb arasında tercih yapacağım. vdsl ve fibernette olan kullanıcı adım ve şifrem değişmedi sadece hizmet numaram, eski hizmet numarama bağlı olarak değişti, modemi iade etmem zor telefon kullandığımız için telefon hattı modem üzerinden geliyor. vdsl modemde telefon hattı yok internet çalışsa bile benim işime yaramaz. ilginiz için teşekkür ederim.

Aslında yok öyle bir şey örnek ben 24 Mbps hızla geçiş yaptım wifi 6 modem verdiler. neyse hayırlısı olsunZte H298A V9 kullanıcı yorumları 

O zaman bana yalan yanlış bilgi verdiler, benim için önemli değil. evet hayırlısı olsun.

Her bölgede garip işler yapıyor tt işteZte H298A V9 kullanıcı yorumları 

Evet, bakalım tarife yenilemede ne problem çıkaracak bana bekleyip göreceğiz.

Baya zam geldi benimde taahhüt aralıkta bitecek yandıkZte H298A V9 kullanıcı yorumları 

T. Telekom'un zamlarından maalesef kurtuluş yok. Hem de artık yılda 2 kere (Ocak başı ve Temmuz başı) zam yapılıyor.

Tesadüf benim de mevcut taahhüdüm Aralık son haftası içinde bitiyor. O tarihte Ocak zammının durumu her halükarda belli olur. Ben 2025 Aralık içindeki en uygun tarifeden ve artık ne kadarlık veriyorlarsa (15 aylık ya da muhtemelen 2026 için 12 aylık diyebilirler...) taahhütlü olarak Ocak 2026 fiyattlarından tam etkilenmeden yenilemeye gideceğim. Artık 2027 için de "Allah kerim" diyeceğiz!

• mafaky kullanıcısına yanıt

Aynen 2023 de en son 2 yıllık yapmıştım ne güzel 2 yıllık vardı oda yok edildi cep telefonları da yok edildi hep 12 ay ve fena geçiriyorlarZte H298A V9 kullanıcı yorumları  bakalım 4 ay kala belki online işlemlerde iyi bir teklif çıkarsa bende yaparım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.