Şimdi Ara

ZTE H267A DAN KEENETIC EXTRA DSL AC1200 E GEÇMEK SUPERONLINE FIBER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apartmana bu ay turkcell superonline fiber switch takıldı, apartmana kadar fiber daha sonrasında da katlara cat6 kablo ile gidiyor, sıkıntı şu noktada baş gösterdi, Superonline in modeminden kendi modemime takınca kabloyu (wan portuna rj45 uç) cat6 kabloda sinyal gitti, yeni modem kablo tak hatası verdi, işin ilginci tekrar superonline modeme takınca hata düzelmedi yani cat6 kablodaki iletim komple kesildi, ekip geldi aşağıdan bir şey yaptı ve bana verdikleri bilgi ''port arızalanmış'' oldu. Şimdi aklıma takılan bir kaç soru var;

1-Yeni takılan switchlerde olası bir modem değişikliğine karşı bir önlem olabilir mi bu ?
    2-Kullanmak istediğim modem keentetic extra dsl ac1200 bunu daha önce deneyen oldu mu ?
    3-Yeni takılacak modemde superonline fiber internet için s girmem gereken vlan numarası var mı ? (telekomda bu numara 35)

Bahsettiğim şeyin yanı sıra superonline fiber şifremi ve kullanıcı adımı biliyorum ve keenetic modeme zte modemin mac adresini klonladım.

Aklımı kurcalayan wan portundan çıkarılıp diğer modemin wan portuna takılan kabloda iletim nasıl yok olacak şekilde kesilir, her denemede eve teknik servis çağırmak istemiyorum açıkçası.

• Fiberde Router alman daha iyi olur donanım olarak daha güçlü bir cihaza sahip olursun.

• aynı sorun bende de var, elimizdeki modemi router kullanamaz mıyız yeni cihaz almak yerine??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.