Şimdi Ara

★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.718
Cevap
41
Favori
252.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • B10 sürümünden 7.1.1 sürümüne yükseltme yaptım. Telefonu ingilizce olarak kullanıyorum, bahsedilen sorunların hiçbiri ile karşılaşmadım. 3.günün sonundayım, henüz sorun yok..
  • Boşuna bekleme. Güncellemeyi sen yapacaksın. Telefon otomatik yapmıyır 6.0.1 sürümde. Sd kartta yeni sürüm görmediği için güncel diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MR.BERK kullanıcısına yanıt
    Siz 7.1.1 e geçerken b10 dan 7.0 a, sonrasında 7.1.1 e şeklinde mi geçtiniz. Yoksa farklı bir B sürümü mü kullanıyordunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fb li

3. Sorun bendede şimdi oldu wifiyi kapattım kapandı ama ışığı sönmedi.

Ne tür bir sorun bu biraz daha açar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR.BERK

Aradaşlar siz siz olun şu an için ne 7.0 a ne de 7.1.1 e geçin ben 3 gün sonra 6.0.1 e geri döndüm,

1- Dolby Atmos devreye girmiyor, yani Dac çipini kullanamıyorsunuz,
    2- Bir çok yer türkçeleşmemiş,
    3- Hızlı ayarlarda uygulamayı kapatmaya basınca ışığı sönmüyor, kapalı mı değil mi anlamıyorsunuz,
    4- Wifi sürekli kopuyor, açsanız açılmıyor, kapatsanız kapanmıyor,
    5- Telefon ara sıra göz kırpar gibi ışıkları açıp kapanıyor.

Bilginize.

Aman sakın böyle şeyler söyleme. Hiç böyle şeyler söylenir mi. Şimdi 7.0 da ve 7.1.1 de hiçbir sorun yaşamadığı yalanını söyleyen birkaç kişinin saldırısına uğrarsın o yüzden aman diyim etme eyleme

Hayatlarını yalan üstüne kuranların gerçekleri bile yalanın esareti altındadır ...

Bu söz üzerine insanları hangi amaç güderek kandırmaya çalışanlara inat çok güzel yazmışsın kardeş.

• Wifiye işaretine bastığımda wifi aktfileşir ve wifi işaretinin rengi parlaklaşır. Sonra kapattığımdada wifinin kapanıp wifi işaretinin rengi soluklaşır. Ama sorun şu ki wifi kapanıyor ve işaretin parlaklığı hâla açık ,bu yüzden kapalımı tam anlaşılmıyor. Ben wifiyi kullanmadığım için geç fark ettim.

• quote:

Wifiye işaretine bastığımda wifi aktfileşir ve wifi işaretinin rengi parlaklaşır. Sonra kapattığımdada wifinin kapanıp wifi işaretinin rengi soluklaşır. Ama sorun şu ki wifi kapanıyor ve işaretin parlaklığı hâla açık ,bu yüzden kapalımı tam anlaşılmıyor. Ben wifiyi kullanmadığım için geç fark ettim.

Ben halen b10 dayım ve dediğinizin benzeri bir durum bende de var. Ben de sizin söylediklerinizin aynısı gps butonunda oluyor. Başka sıkıntınız yoksa 7.1.1 de, önemli bir durum değil.

• hslk kullanıcısına yanıt
    Wifiyi çok az kullanıyorum hatta kullanmıyorum gibi o yüzden şimdilik pek beni sıkmadı bu durum. Fark ettiğim başka bir sorun ekranı açınca parlaklık biraz yüksek oluyor ve hemen düşüyor. Yarım saniyeden kısa sürede oluyor ama fark ediliyor. Benim 7.1'e geçmemdeki en büyük etken şarj ve ekran açık süresini merak etmemdi ama B10'dada aynı süreyi görüyordum. 4,5 -5,5 saat arasını geçmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hslk

quote:

Wifiye işaretine bastığımda wifi aktfileşir ve wifi işaretinin rengi parlaklaşır. Sonra kapattığımdada wifinin kapanıp wifi işaretinin rengi soluklaşır. Ama sorun şu ki wifi kapanıyor ve işaretin parlaklığı hâla açık ,bu yüzden kapalımı tam anlaşılmıyor. Ben wifiyi kullanmadığım için geç fark ettim.

Ben halen b10 dayım ve dediğinizin benzeri bir durum bende de var. Ben de sizin söylediklerinizin aynısı gps butonunda oluyor. Başka sıkıntınız yoksa 7.1.1 de, önemli bir durum değil.

B08 den sonraki (B09 u denemedim) tüm sürümler kullanılabilir düzeyde değil. İlk başlarda wifi göstergesi sorunu başlıyor akabinde saatin orada 4,5G wifi çalar saat vb yi gösteren işaretler kayboluyor.

ZTE yazılım işini beceremiyor. Başındakilerde ciddi bir revizyon şart görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hslk

Siz 7.1.1 e geçerken b10 dan 7.0 a, sonrasında 7.1.1 e şeklinde mi geçtiniz. Yoksa farklı bir B sürümü mü kullanıyordunuz.

ben b11 den 7.1.1 e geçmiştim, bahsettiğim sorunlar oluşunca, sd kart üzerinde b10 sürümünü attım, sonra tlf bios ekranından ( power+ses açma tuşuna 5sn basılıyor ) yükleme yaptım.
    Aklıma yeni geldi. Bugün telefon açıktı ama birinin beni aradığı ve ulaşamadığı mesajı geldi. Yalnız şunu belirteyim olduğum yerde 4.5G çok kötüydü hatta bir süre sonra kendiliğinden 3G'ye geçti. Sorun bundan kaynaklıda olabilir.

• quote:

Aklıma yeni geldi. Bugün telefon açıktı ama birinin beni aradığı ve ulaşamadığı mesajı geldi. Yalnız şunu belirteyim olduğum yerde 4.5G çok kötüydü hatta bir süre sonra kendiliğinden 3G'ye geçti. Sorun bundan kaynaklıda olabilir.

Sorunu genel olarak açıklamak gerekirse. 4.g - 3g arası geçişlerde bazen telefon geçiş yapamayıp askıda kalabiliyor ve kişinin bundan haberi olmuyor çoğu zaman çünkü telefon çekiyor görünüyor. Telefonu yeniden başlatınca ya da uçuş modunu açıp kapayınca durum düzeliyor yani şebeke geri geliyor. Bu konuda note 4 telefonlar en sorunlu cihazlardı. Akabinde s6 ve note 5. hatta s7 lerde de bu konuda şikayetler var. (Herkeste olmasa da). Forumlarını öteden beri az veya çok takip ettiğimden biliyorum.Sorun yaşayanlar da öyle arada bir değil sık sık yaşıyorlar bu sorunu. Bu sorunu başka marka telefonlarda duyduğumu hatırlamıyorum. O yüzden sorunun kaynağı donanımsal olabilir diye düşünüyorum.Başka markalarda da böyle sorunlar varsa bütün cihazlar sorunlu anlamına gelecektir ki, bu da mantıksız olur. O zaman da, sorun bizim operatörlerde denilebilir belki. Bana sorun cihazlarda gibi geliyor. 4g zayıfsa 3g ye hemen ya da bir kaç saniye içinde geçmesi lazım normalde. Geçmeyip askıda kalıyorsa sorun var demektir diye düşünüyorum. Bendeki olay yaklaşık 5 saat sürdü ve ilginç olan şu ki bu süre zarfında internete girebildim. Çok ilginç işler. Play store dan sinyalin kesilip kesilmediğini bildiren bir uygulama arıyorum olayı netleştirmek için. Dediğim gibi sırf bu nedenle arayanı bil servisini de aktif ettim. Aslında hiç işim olmazdı bu servisle. Sizin yaşadığınız anlık bir durum olabilir ve böyleyse sorun değil. Belki benim yaşadığım durum da telefonun o gün kafasının karışık olmasından kaynaklanmıştır. Zamanla anlarız herhalde. İşin kötüsü böyle bir sorun varsa bunu servise ispat etmek de zor olacak.

Tam olarak nereden yapacağım bilgi verirsen sevinirim haberdar ettiğin için saol

• fb li kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz olay bende de var. Ancak eğer üstteki barı tamamen indirip sonra WiFi ı kapatmayı denerseniz ışık kapanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: B o S c H

quote:

Orijinalden alıntı: MR.BERK

Aradaşlar siz siz olun şu an için ne 7.0 a ne de 7.1.1 e geçin ben 3 gün sonra 6.0.1 e geri döndüm,

1- Dolby Atmos devreye girmiyor, yani Dac çipini kullanamıyorsunuz,
    2- Bir çok yer türkçeleşmemiş,
    3- Hızlı ayarlarda uygulamayı kapatmaya basınca ışığı sönmüyor, kapalı mı değil mi anlamıyorsunuz,
    4- Wifi sürekli kopuyor, açsanız açılmıyor, kapatsanız kapanmıyor,
    5- Telefon ara sıra göz kırpar gibi ışıkları açıp kapanıyor.

Bilginize.

Aman sakın böyle şeyler söyleme. Hiç böyle şeyler söylenir mi. Şimdi 7.0 da ve 7.1.1 de hiçbir sorun yaşamadığı yalanını söyleyen birkaç kişinin saldırısına uğrarsın o yüzden aman diyim etme eyleme

Hayatlarını yalan üstüne kuranların gerçekleri bile yalanın esareti altındadır ...

Bu söz üzerine insanları hangi amaç güderek kandırmaya çalışanlara inat çok güzel yazmışsın kardeş.

Sorunsuz demeyeyim ama kullanılmayacak kadar büyük hatalar olmadı bende.

Mesela WiFi sorunu yok da o ışık olayı bende olmadı. Gelelim başlıca büyük hatalara.

Ses iyileşmiş ama dolby yi açınca böyle tıslama gibi ses geliyor.

Şarj telefon ekranı kapalıyken gayet iyi ama kullanırsanız sanki önceki sürümlere göre daha çabuk bitiyor gibi geldi bana. 7.0 da bazen bildirim gelince üstteki bildirim çubuğu takılı kalıyordu 1-2 saniye kadar 7.1 de düzeltmişler onu.

Benim yaşadığım öyle takılma kasma ya da başka sorunlar yok. Arayüz için bir şey diyemeyeceğim çünkü nova launcher kullanıyorum.

Donanımsal veya yazılımsal olabilir. Farklı testler yapmak lazım bunun içinde. Bugün bu sorunu yaşadığımda farklı bir bölgedeydim. Yurt odamda telefonla görüşme yaptığımda sesim bir süre 3,4 saniye karşı tarafa gidiyor sonra kesiliyor.Bizim odada zaten hatlar iyi çekmez camın önüne geçiyorum veya dışarı çıkıyorum sorun düzeliyor. Ama odada internete 30,40 Mbit hızla girebiliyorum. Garip bir durum bende anlamadım.

• simos35 kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi denedim ama bende işe yaramadı.

• Önceki sayfalarda imdirme linkleri verilmişti. Nasıl yapılacağı da anlatılmıştı. B08, b09 ya da b10 dan istediğine güncelle. Sıra takip etmek gerekmiyor. Ben b04 ten direk b08 e geçmiştim. Sonra da b10 a geçtim ve b10 la ilgili hiç sorunum yok memnun olduğum için tavsiye ederim b10 u. Zaten 7.1.1 geçmek için b10 da olmak gerekiyormuş. O yüzden direkt b10 a geçin uğraşmayın derim. Güncelleme dosyasını sd card a kopyalıyorsunuz. Ki bu dosya zip li dosya. Bu dosyanın içinde bir de update. zip diye bir dosya var ve onu o klasörün dışına çıkarıp ana dizine atıyorsunuz.Sonra ayarlardan yazılımı güncelle deyince telefon bu dosyayı görüp güncellemeyi başlatıyor.

Dediğin işlemi yakın bir zamanda yapacağım çok teşekkür ederim saolun iyi akşamlar

• Rica ederim. İyi akşamlar.

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.