Şimdi Ara

ZTE, 5.7-inç HD ekranlı ve dört çekirdekli işlemcili P945 üzerinde çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ZTE, 5.7-inç HD ekranlı ve dört çekirdekli işlemcili P945 üzerinde çalışıyor

Samsung'un Galaxy Note serisiyle başlattığı akıllı telefon - tablet melezi akımı, aralarında LG, HTC, Huawei ve ZTE'nin bulunduğu, sektöre yön veren pek çok üreticinin ilgisini üzerine çekmeyi başardı. Geçtiğimiz günlerde 5-inç büyüklüğünde Full HD ekrana sahip Nubia Z5'e resmiyet kazandıran ZTE, görünüşe bakılırsa bu yıl daha da büyük ekranlı bir modelle teknoloji meraklılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Unwiredview sitesinin bizlerle paylaştığı bilgiler doğrultusunda, ZTE'nin P945 model numaralı akıllı telefonunda, 5.7-inç büyüklüğünde ve Nubia Z5'in aksine 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekrana yer verilmiş. Ekranın hemen altına ise dokunmaya duyarlı 3 adet menü tuşu yerleştirilmiş.

1.2 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemciden güç alacağı ifade edilen P945'in ön yüzüne 1 megapiksel çözünürlüğünde kamera, arka yüzüne ise anı yakalamak için 8 megapiksel çözünürlüğünde kamera konumlandırılmış. Ana kameraya, loş ortamlarda fotoğraf çekimi için LED flaş eşlik ediyor. Kalınlık düzeyinin 9 mm'nin altında olacağı düşünülen akıllı telefonun bataryası ise söylentilere göre 3.000 mAh kapasiteli.

Arka yüzünde, China Mobile ile Dolby Digital Plus logoları göze çarpan P945'in, Çin sınırları dışına çıkıp çıkmayacağı henüz bilinmiyor. Akıllı telefonun, 2013 yılının birinci veya ikinci çeyreğinde tanıtılması bekleniyor.

• Full hd bile değil kim alacak bu kocaman telefonu:)

• http://forum.donanimhaber.com/tamam.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 3 Ocak 2013; 23:51:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

AMD Ryzen 9 3950X @4.7Ghz / Asus x570 TUF / Corsair Vengeance LED 4x16GB 3200Mhz CL16 / PNY Tesla P100 AI GPU / Nvidia Titan Volta / EVGA 750W P2 80+ Platinum / Corsair 400C / Corsair H115i / Corsair ML140 x4 / Corsair RapidFire RGB / Corsair M65 Pro RGB / Corsair Void USB RGB / Corsair MM300 Medium / ASUS VG248QE 144Hz / Samsung Evo 970 1TB / Samsung Evo 840 120GB x2 / WD Green 1TB
  • Hemen fanboy eleştiriside gelmiş, ZTE Türkiye'ye getirmez bu telefonu. Ah bi getirse telefonlarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumyjikk -- 4 Ocak 2013; 0:11:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumyjikk

Cihazın resmini görünce nedense samsung s2 me cok benzettim :)

Daha Fazla Göster
  • zte nasıl bir marka ARKADAŞLAR KALİTELİMİ ACABA çin malı diye duydum ama her ülkenin iyi markası kötü markası vardım elbet.

• quote:

Orijinalden alıntı: yanzi

zte nasıl bir marka ARKADAŞLAR KALİTELİMİ ACABA çin malı diye duydum ama her ülkenin iyi markası kötü markası vardım elbet.

Kötünün en iyisi, bir tane modeli var titanyum gövdeye sahip daha yeni tanıtıldı 1000 küsür dolara satılıyor ama güzel cihazlar cıkarmaya basladı,desteginide tam anlamıyla saglarsa yakın zamanda ilkleri oynayabilecek telefonları var

• Bune yahu Samsung şu bu fanalrı gelmiş tasarım felaket falan diye boş yorumlar atıyor Bu telefon Türkiye'de olsaydı baş tacı yapardınız
  • 1 aydır Zte V970 kullanıyorum telefona iphone3gs den geçtim ,beklentilerimin üstünde bir cihaz modern combat 4 zero hour u hiç kasmadan çok rahat çalıştırabiliyor çok fazla rom ve yazılım destegi mevcut açıkcası piyasadaki muadili akıllıtelefonların 3te 1 i fiyatına(Çinden gelirse) aynı kaliteyi veriyor.Malzeme kalitesi olarak bir Htc degil ama Samsung'a yaklaşır:)Tek memnun olmadıgım yönü cihazın kamerası vasat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.