Şimdi Ara

Zowie Fk2 vs Ec2a vs Za13

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 4 yıl kadar kinzu v2 pro kullandım ardından birçok mouse denedim hatta en son bir arkadaşıma hediye alıp denediğim g pro mouse dahil hiçbiri elime oturmadı.Cs 1.6 ve go oynuyorum sadece başka oyun oynamıyorum, oynadığım oyunlarında profesyonellik derecesinde oynuyorum, Zowie Za13 ve fk2 şekilleri kinzuya benzediği için ilgimi çekti ancak bi taraftada ec2a var, elimin ölçüleri 20ye8 yani uzun ve dar özellikle avuç içim uzun ne tercih etmemi öneriyorsunuz bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 5 yıldır Kinzu v2 Pro kullanıyorum, aynıyız hocam elim çok büyük değildir benim, incedir. Ben de mouse arayışına başladım. Fk2 aldım geçen sene kinzu tekliyor diye beğenmeyip sattım. Ama şu an mouse'um bozuldu, ben seçimimi sanırım steelseries'den kullanıcam ve rival110'u deniycem.
  • Baktığınız mouselar arkasi genis yuksek ve simetrik olsun. Saga egimli oldugundan ec2a lari eleyin. Fk serisini tumsekligi tam ortalarda size belki olur za larin ise sanki fazla tumsek daha dogrusu önü cok asagida. Cogu mouse da el ici oturmuyor. Ayni mousedan bulursaniz alin aramayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avuç içiniz uzunsa , G403 elinize oturabilir arkası hafif bombeli avucunuzun içini tam kaplayabilir . Eğer sağ el mouse ları sevmiyorsanız , FK2 den ziyade FK1 e bakmanızı tavsiye ederim . Sebebi derseniz daha 2 gün önce FK2 aldım ve benim elim sizinkisinden daha küçük. Buna rağmen mouse elime küçük geldi mouse claw grip için mükemmel bir mouse hızlı flickler yapabiliyorsunuz (csgo da denedim) ama palm tutuş için küçük diyebilirim . FK1 elinize tam oturabilir o anlamda.
  • Şekil olarak g403'e çok benziyen g603 de var. Şu an kullanıyorum çok memnunum. Kablosuz ancak herhangibir lag veya problem yok. Yeni HERO sensörü olsun tek pille non-stop 250 saat pil ömrü olsun çok başarılı.
  • EC2A.
  • kinzu v2 pro'dan sonra kesilikle ZA13 (ZA12 de kullandım ama 13 bence daha iyi)
    FK, EC, G Pro, G403'leri denemis biri olarak söylüyorum.




  • Merhabalar,
    Tüm zowie modellerini denedim. Kinzu v2 de kullandım v3 de optik modeline kadar kullandım.
    Bu bendeki hastalık. Aynı ekipmanda sabit kalamıyorum. Sizin istediğiniz mouse kuşkusuz zowie za13 tür. Zowie modellerinde kinzu ebatına en yakın modeldir.
    Kinzu kullanmışsanız za13 te pişman olmassınız. fk2 modelinin yukseklıgı yok. za12 modelinin basık halidir. ec2a modeli ise kinzu ebatından alakasız bir kalıba sahiptir.
    Bende eski kinzu v2 hastası biri olarak şuan za13 kullanıyorum. Zowie ec2-b cs go edition ve mionix naos 8200 ve 7000 model mouselerimide satıyorum.
    Düşünenler iletişime geçebilirler.
    İyi forumlar,
  • blue_azim B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    blue_azim Ben de uzun süre v2pro kullandım, şeklinden ve elime oturmasından çok memnundum. Claw grip tarzı tutuş yapıyorum ve yüzük parmağım mousun ortalarında mouse pad'e temas ediyor. bu şekilde gayet rahat flickler atabiliyorum.
    Yaklaşık 1 ay önce ec2-b csgo version aldım. mousun sensörü ve hareket kabiliyeti mükemmel, fakat bir türlü claw grip tutuşuyla bu mouse'da rahat edemiyorum. Sanırım ben de fk2 ya da za13 deneyeceğim. ZA13ün sensörü ve hareket kabiliyetinden memnun musun? sence kinzuv2 pro gibi elime oturur mu? claw grip ile rahat eder miyim? el boyutlarım 18 cm'e 10cm.
    Diğer arkadaşların görüşlerine de açığım. teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.