Şimdi Ara

ZOTAC ZBOX-EN760-B i5 gtx860m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ZOTAC ZBOX-EN760-B bu mini pc yi alıp kullanan varmıdır...almaya değermi...monitör arkası (vesa) mini pc bakıyorum aynı zamanda oyunda oynatsın istiyorum...ne dersiniz???

ZOTAC ZBOX-EN760-B i5 gtx860m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakcakaya -- 21 Aralık 2014; 14:39:44 >

• sayende böyle bir ürün oldugunuda öğrendim sağol valla. özellikler gayet iyi oyunda oynarsın işlemcisi iyi ama rami tam anlamadım. eger ram 4 veya üzeri ise alınabilir. ama eger monitörün varsa kasada toplanabilir.
  • nasıl bu cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakcakaya -- 22 Ekim 2015; 12:54:41 >
  • şuanda kullanıyorum ..ve kanımca kasa olayı artık bitmiştir..süper ötesi.

tabiki bir gtx970 ve üzeri performans yok ama yine de durumu kuratarır ..tavsiye ederim..
  • slm...sadece ben aldım sanıyordum:))bende aldım çok memnunum...konsol pc formuna uyan bir sistem...bütün oyunları 1080p medium veya high ayarlarda akıcı oynatabiliyor...ince hafif küçük adaptörlü olması taşınabilirliği süper...ister klavye mouse ile istersenizde xbox one veya ps4 kolu bağlayıp sorunsuz kullanabilecek bir konsol pc...ben win7 64bit kullanıyorum...

yeni bios güncellemesi filan geldimi bilginiz varmı???
  • İçine 240 gb kingston Hyperx ssd - 2x4gb ram taktım hız çok iyi.. Ayrıca hackintosh kurmayada müsait sadece bir kaç kext istiyor. Neymiş o kasadaki fan sesi arkadaş dünya varmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sıfır almıştım...benimkindede 2x4 ram ve 240gb samsung evo ssd var...muhteşem bi konsol pc battlefield4 multi oynuyorum inan çok akıcı...ister led lcd tv me bağlıyorum istersemde monitörümün vesa kısmına takıyorum cihazı...
  • İmzamdaki sistemi kullanıyorum ses felan duymadım daha :) ama kalkıpta 200 tl ye 600 watt psu bide kasa alınca o sesler tabikide çekilmiyo. toplam kaç paraya mal oldu sistemin. @R@deon
  • İkinci el satan olursa haberim olsun. Sıfır alacak kadar param yok maalesef
  • Hocam memnun musunuz aletten. Yahu bir ikinci el bulsam alacağım direkt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katash

Hocam memnun musunuz aletten. Yahu bir ikinci el bulsam alacağım direkt.

kardeşim inan çok memnunum...bulursan kaçırma derim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.