Şimdi Ara

Zotac GTX970 AMP! Omega Edition GDDR5 4GB 256Bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün sonra stoklarda gözüküyo bu ekran kartı alınmalımı? Birde amo extreme edition vardı onu kaldırmışlar siteden..

http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx970-amp!-omega-edition-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html#ozellikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartro -- 26 Ekim 2014; 15:10:15 >

• bartro B kullanıcısına yanıt
    bir arkadaş forumda 28'ine yetişmeyeceğini söylemişti ama bilmiyorum genede zotac ben almazdım açık söyleyeyim.

MSI veya ASUS'u bekle bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Ekim 2014; 15:18:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

bir arkadaş forumda 28'ine yetişmeyeceğini söylemişti ama bilmiyorum genede zotac ben almazdım açık söyleyeyim.

MSI veya ASUS'u bekle bence.

Hocam onları beklemekten ömrüm tükendi valla sıkıldım artık bilgisayarsızlıktan:D 15 gündür bekliyom gelmedi hala:)
  • 28.10.14 tarihinde o zotaclar VATAN PC ye gelmeyecek 2 gün sonra görürsünüz zaten milleti kandırmak bu kadar kolay mı anlamıyorum ben. Merak eden Distribitör firma olan ENDEX Bilişimi arayıp sorsun daha yurt dışı yüklemesi bile yapılmamış kartların. Ayrıca Bu modelin Zaten Vatan Pc ye gelmesi ve TEKEL oluşturmalarını da ayrıyeten KINIYORUM.
  • benimde aklımda bu varhttp://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx970-amp!-extreme-edition-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-kar.html

goruntusu falan çok güzel duruyor eğerkii msi ve asus bu haftada gelmezse bunu almayı düşünüyorum bende

bence zotac bu modelde iyi iş çıkarmış gibi gözüküyor.
  • Vatan bilgisayar çok arıza çıkarıyo bu ara dün gece msi gtx 970 modeli eskişehir stoklarında gözüküyodu telefonla aradım çağrı merkezini ankarada oturduğumu ve Cardfinans kartla alacağımı belirttim.Cardfinans kartlara 3d güvenlik gönderemiyoruz Nüfüs kağıdınızın ön fotosunu ve kredi kartınızın ön fotosunu bize göndermeniz gerekiyo dedi.Tam fotoları çektim adama mail atacaktım ki telefon geldi Şubedeki ürün geri idade alınmış arızalı bir ürün olduğu için teslim edemiyoruz dediler Madem öyle niye stoklarda gözüküyo bu ürün!!

Böyle bir firmanın stok takip ekibine güvenmemek lazım anlaşılan bu üründende ümidimize kesicez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartro -- 26 Ekim 2014; 16:55:57 >

• bartro B kullanıcısına yanıt
    walla alınabilir gibi duruyor aslında nede olsa maxvellerde ısınma falan olmayacak başka sorunlar çıkarsa zaten hangi marka olsa çıkıyor

kaliteli komponentler kullanılan evgada bilede sorun oluyor msi yada asustan çok kalır yanı olacağını sanmam
    msi son zamanlarda sese ve soğutmaya çok önem verdi ama zaten kartlar ısınmıyor
    oc desen maxvel çok güzel oc oluyor zaten
    diğerlerini bekle diyen neye dayanıyor anlamadım doğrusu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.