Şimdi Ara

Zotac GTX970 AMP! Extreme Edition Firestorm Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ASUS M5A97 EVO R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) Anakart

CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9 Kırmızı Soğutuculu Ram

CORSAIR CARBIDE SERİSİ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA

Zotac GTX970 AMP! Extreme Edition GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Önbellek 125W 32nm İşlemci

ZALMAN CNPS12X 775/1155/1156/1366/2011&AM2/AM2+/AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

Sistemim bu şekilde Firestorm üzerinden overclock yapmak istiyorum. Firestormu açıp Quick Boost seçip 3D+ yı seçtikten sonra Apply dediğimde The setting may cause your system unstable. Do you want to continue? uyarısı veriyor YES diyorum. Firestormu kapatıp açtıktan sonra Firestorm otomatik kendini default ayarlara alıyor.

3D+ yı seçtiğimde ayarlar:

Ayarları yaptıktan sonra firestormu kapatıp açtığımda default ayarlar:

Ayarlarda yanlışlık mı yapıyorum ? yada sorunun çözümünü bilen var mı?

• Bak Kutunun İçerisinde OC Kablosu Çıkıyor Onu Ekran Kartında OC Yazan Yere Takıcan Diğer Giriş Yerinede Anakartın Pin Yerine Takıcaksın Öyle Dene Bakalım Olacak mı
     Zotac GTX970 AMP! Extreme Edition Firestorm Yardım. Zotac GTX970 AMP! Extreme Edition Firestorm Yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2245metin -- 27 Aralık 2014; 12:54:04 >

• 2245metin kullanıcısına yanıt
    Çok sağolasın montajı Vatan Bilgisayar'a yaptırmıştım ama hem eski ekran kartımın (gtx 680) kablolarını kullanmışlar hemde OC kablosunu takmamışlar. Bi kere daha kendinden nefret ettirdi vatan :)
  • Draxiss kullanıcısına yanıt
    Ben Alıp Kendi Montajımı Yapıyorum Kimseye Güvenemem
    söylediğin kablonun montajını yaptırdım fakat bu sefer sıkıntı şu şekilde Firestormdan 3d+ yı seçiyorum ama pcye reset attığımda ayarları yine default olarak ayarlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draxiss

söylediğin kablonun montajını yaptırdım fakat bu sefer sıkıntı şu şekilde Firestormdan 3d+ yı seçiyorum ama pcye reset attığımda ayarları yine default olarak ayarlıyor.

kardes ben bu karti aynisindan bir ay kullandim cw yoktu performansi iyi idi, sonra kardesime verdim , ayni sorun bendede vardi yani reset olunca default ayarlara geri dönuyordu bu yazilimla ilgili bir durum
    Burdan Yeni Sürümü İndir ZOTAC FİRESTORM Yine Olmadıysa Settings'e gir save felan vardır karıştır belki bulursun
    ayrıca bak en altta save var ona bas profil 1'e kaydet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2245metin -- 29 Aralık 2014; 13:39:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZOTAC GTX 1070 AMP Extreme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende çok şanslıyım sanırım korka korka aldım 5 gün oldu şuanda bi sıkıntı yok. 5 gün boyunca pc archeage de makrodaydı max 40 derece sıcaklığı gördüm bu cwnin testleri falan varmış ben bilmiyorum çokta kurcalamadım ama cwli ekran kartı videolarını izlemiştim şuanda hiç o tarz bi ses kasadan gelmiyor.

Profil olarak kaydetmiştim, birazdan dediğin linkten tekrar indirir denerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draxiss -- 29 Aralık 2014; 13:48:19 >
    Valley Benchmark 1.0
    Heaven Benchmark 4.0

Bu Test Programlarını İndir Kur Benchmark Testine Sok Bak Bakalım Ses Varmı Yokmu
    daha önce hiç böyle bi test yapmadım. Programları çalıştırmadan önce herhangi bi ayar yapmam gerekli mi?
    Hayır Sadece Programdaki Görüntü Ayarını Ultraya Almanız Yeterli.
    iki programlada test yaptım fakat ilk programın verilerini kaydetmeden kapattım. İki programda da ses yok takır takır çalışıyor.

verileride kaydettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draxiss -- 29 Aralık 2014; 15:24:59 >
    ekran kartın hayırlı olsun cw yok herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.