Şimdi Ara

ZOTAC GTX660 Ti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• fiyat iyide kart iyi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

fiyat iyide kart iyi değil

+1
  • quote:

kart dandik olduğu için daha çok fiyat kırarlar..
  • Onca yaşadığım şeyden sonra artık Zotac ismini duyar duymaz arkama bakmadan kaçarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

kart dandik olduğu için daha çok fiyat kırarlar..

garantisine penta-mersa baktıkça.en iyi kartı da yapsalar.almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abazzers -- 17 Nisan 2013; 11:33:55 >
  • Vatandan iki defa genel %25 değilde özel indirimli ürün aldım ikisinde de pişman oldum. Sorunlu yada satılmayan ürünleri indirime sokup ellerinden çıkarmaya çalışıyorlar. niye asus veya msi değilde bu karta zotac'a indirim yapıyorlar. çünkü zotac gtx660 için konuşursak kalitesi diğer iki firmaya göre çok geride kaldı. yinede zotac alanlar almışken saat hızı daha yüksek olan amp alıyor. gtx660ti serisinde alınacak en son kart bu düz zotac olur. kimsede bu karta tenezzül etmediği için mecburen fiyat düşürüp ellerinden çıkarmaya çalışıyorlar. zaten bu kart alınacaksa ancak bu fiyata alınır. indirim olamadan yakın fiyata asus/msi duruken zotac alınmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZOTAC GTX 1070 AMP Extreme
    2 yıl önce açıldı
    Zotac GTX 1060 AMP! EDITION
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • satılmayınca ne yapsın fiyat indirdiler işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

Vatandan iki defa genel %25 değilde özel indirimli ürün aldım ikisinde de pişman oldum. Sorunlu yada satılmayan ürünleri indirime sokup ellerinden çıkarmaya çalışıyorlar. niye asus veya msi değilde bu karta zotac'a indirim yapıyorlar. çünkü zotac gtx660 için konuşursak kalitesi diğer iki firmaya göre çok geride kaldı. yinede zotac alanlar almışken saat hızı daha yüksek olan amp alıyor. gtx660ti serisinde alınacak en son kart bu düz zotac olur. kimsede bu karta tenezzül etmediği için mecburen fiyat düşürüp ellerinden çıkarmaya çalışıyorlar. zaten bu kart alınacaksa ancak bu fiyata alınır. indirim olamadan yakın fiyata asus/msi duruken zotac alınmaz.

Valla Aralık 2012'den beri ZOTAC GTX660 kullanıcısıyım, kart kullandığım en sorunsuz, en sessiz ve performans memnuniyeti listesinde ilk 3'e girer. Sapphire HD7850'de yaşadığım "Black Screen" sorunu neticesi değişip bunu almıştım, iyikide almışım diyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

Vatandan iki defa genel %25 değilde özel indirimli ürün aldım ikisinde de pişman oldum. Sorunlu yada satılmayan ürünleri indirime sokup ellerinden çıkarmaya çalışıyorlar. niye asus veya msi değilde bu karta zotac'a indirim yapıyorlar. çünkü zotac gtx660 için konuşursak kalitesi diğer iki firmaya göre çok geride kaldı. yinede zotac alanlar almışken saat hızı daha yüksek olan amp alıyor. gtx660ti serisinde alınacak en son kart bu düz zotac olur. kimsede bu karta tenezzül etmediği için mecburen fiyat düşürüp ellerinden çıkarmaya çalışıyorlar. zaten bu kart alınacaksa ancak bu fiyata alınır. indirim olamadan yakın fiyata asus/msi duruken zotac alınmaz.

Valla Aralık 2012'den beri ZOTAC GTX660 kullanıcısıyım, kart kullandığım en sorunsuz, en sessiz ve performans memnuniyeti listesinde ilk 3'e girer. Sapphire HD7850'de yaşadığım "Black Screen" sorunu neticesi değişip bunu almıştım, iyikide almışım diyorum..

Siz memnunsanız sorun yok zaten, güle güle kullanın ama zotac'ın asus/msi göre daha sesli ve pcb olarak daha kalitesiz olduğuda bir gerçek. gtx660ti içinde üstte yazdığım gibi zotac alanlar amp modelini tercih ediyorlar. amp dururken düz modelini alıp kullanan çok kişi olmadığından vatanın elinde kaldı ve mecburen indirim ile satmaya çalışıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.