Bildirim
zotac gtx 770 fan sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Seninki cw sorunu galiba fanla ilgisi yok anlattığına göre -
quote:
Orijinalden alıntı: ilker_inside
Seninki cw sorunu galiba fanla ilgisi yok anlattığına göre
cw sorunu nedir nasıl çözebilirim ? -
quote:
dediğiniz cw sorununa baktım ama bu öyle değil biri sabit çalışıyor diğeri duruyor çalışıyor ve zorlanma sesi gibi ses geliyor -
quote:
CW bobinlerin tam sarılmamasından gelen bir sestir. Arkadaşın bahsettiği sorun galiba garantiye gönderilerek çözüle bilir. Garantisi varsa yollayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt.Alper
quote:
CW bobinlerin tam sarılmamasından gelen bir sestir. Arkadaşın bahsettiği sorun galiba garantiye gönderilerek çözüle bilir. Garantisi varsa yollayın.
malesef garantisi yok etraftada güvenebileceğim bir bilgisayarcı yok -
arkadaşlar sorun hala çözülmedi fanın biri stabil calısıyor sonra diğeri duruyor stabil calısanın hızı artıyor rahatsız edici bir gürültü var sebebini bilen var mı ? -
Fanda arıza olabilir. Bbenim tavsiyem fanları sök, temizle yağla. Olmuyorsa fanın iç düzeneğinde arıza olabilir. O zamanda değiştirmen gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: Swothra
Fanda arıza olabilir. Bbenim tavsiyem fanları sök, temizle yağla. Olmuyorsa fanın iç düzeneğinde arıza olabilir. O zamanda değiştirmen gerekir.
ekran kartını temizledim fakat acıp fanı temizlemedim deneyeyim malesef garantisi bitti bakalım artık onca insan arasında bu sorunu yaşayan yok mu ya ses cok rahatsız edici -
Bi ara benim psu fanida bidurup bi caliaya calisiyodu o gicik sesi yapoyodu garantiden iade etmistim
Msı afterburner programini yukle settings-fan ayarindan fan hizini manuel %55 lere falan al veya en dusuk %50 lere getir bi ihtimal duzelir oda olmazsa ya sogutucu alcaksin yada servise tamire vericeksin urun kaydi yapildi ise zotac 5 yil garantili diye biliyorum bi kontrol edin
quote:
Orijinalden alıntı: ömr0681
Bi ara benim psu fanida bidurup bi caliaya calisiyodu o gicik sesi yapoyodu garantiden iade etmistim
Msı afterburner programini yukle settings-fan ayarindan fan hizini manuel %55 lere falan al veya en dusuk %50 lere getir bi ihtimal duzelir oda olmazsa ya sogutucu alcaksin yada servise tamire vericeksin urun kaydi yapildi ise zotac 5 yil garantili diye biliyorum bi kontrol edin
kontrol ederim msi afterburner indirdim ama sadece 1 fan gözüküyor onda galiba bir tane ayar cubuğu var zahmet olmassa fotoğrafını gösterir misiniz ? -
Bir ayar gozukur zaten hocam onu manuel 50 lere getirin fan normale donecekmi bakalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X