Şimdi Ara

zotac gtx 770 fan sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaslar zotac gtx 770 2 çift fandan biri dönüyor duruyor dönüyor duruyor ve çok kötü bir ses çıkartıyor üfleme sesi gibi pc temizledim içinde ki tozları çıkardım ama nafile sizce sorun nedir ?

• Seninki cw sorunu galiba fanla ilgisi yok anlattığına göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

Seninki cw sorunu galiba fanla ilgisi yok anlattığına göre

cw sorunu nedir nasıl çözebilirim ?
  • quote:

dediğiniz cw sorununa baktım ama bu öyle değil biri sabit çalışıyor diğeri duruyor çalışıyor ve zorlanma sesi gibi ses geliyor
  • quote:

CW bobinlerin tam sarılmamasından gelen bir sestir. Arkadaşın bahsettiği sorun galiba garantiye gönderilerek çözüle bilir. Garantisi varsa yollayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Alper

quote:

CW bobinlerin tam sarılmamasından gelen bir sestir. Arkadaşın bahsettiği sorun galiba garantiye gönderilerek çözüle bilir. Garantisi varsa yollayın.

malesef garantisi yok etraftada güvenebileceğim bir bilgisayarcı yok
  • arkadaşlar sorun hala çözülmedi fanın biri stabil calısıyor sonra diğeri duruyor stabil calısanın hızı artıyor rahatsız edici bir gürültü var sebebini bilen var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fanda arıza olabilir. Bbenim tavsiyem fanları sök, temizle yağla. Olmuyorsa fanın iç düzeneğinde arıza olabilir. O zamanda değiştirmen gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Swothra

Fanda arıza olabilir. Bbenim tavsiyem fanları sök, temizle yağla. Olmuyorsa fanın iç düzeneğinde arıza olabilir. O zamanda değiştirmen gerekir.

ekran kartını temizledim fakat acıp fanı temizlemedim deneyeyim malesef garantisi bitti bakalım artık onca insan arasında bu sorunu yaşayan yok mu ya ses cok rahatsız edici
  • Bi ara benim psu fanida bidurup bi caliaya calisiyodu o gicik sesi yapoyodu garantiden iade etmistim
    Msı afterburner programini yukle settings-fan ayarindan fan hizini manuel %55 lere falan al veya en dusuk %50 lere getir bi ihtimal duzelir oda olmazsa ya sogutucu alcaksin yada servise tamire vericeksin urun kaydi yapildi ise zotac 5 yil garantili diye biliyorum bi kontrol edin

• quote:

Orijinalden alıntı: ömr0681

Bi ara benim psu fanida bidurup bi caliaya calisiyodu o gicik sesi yapoyodu garantiden iade etmistim
    Msı afterburner programini yukle settings-fan ayarindan fan hizini manuel %55 lere falan al veya en dusuk %50 lere getir bi ihtimal duzelir oda olmazsa ya sogutucu alcaksin yada servise tamire vericeksin urun kaydi yapildi ise zotac 5 yil garantili diye biliyorum bi kontrol edin

kontrol ederim msi afterburner indirdim ama sadece 1 fan gözüküyor onda galiba bir tane ayar cubuğu var zahmet olmassa fotoğrafını gösterir misiniz ?
  • Bir ayar gozukur zaten hocam onu manuel 50 lere getirin fan normale donecekmi bakalim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.