Şimdi Ara

Zotac Gtx 670 Amp!!! edition 2gb - satilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Zotac Gtx 670 Amp edition 2gb kartimi gtx 970 mini ye gecmek amaciyla satiyorum,

karti biraz arastirirsaniz goreceksiniz Amp edition olmasi ile cogu gtx680 den ve Gtx960 dan bariz daha performanslidir,

GTA 5 1920*1080 2x AA ve tum ayarlar very high da fazlasiyla akici bir sekilde oynamaktayim,

Ekran kartinin kutusu ve garanti belgesi yoktur,

daha onceki yaptigim alisverislerimdeki referanslarima bakabilirsiniz, istanbuldayim deneyerek gorerek alabilirsiniz

Kendim ekran kartini eGPU olarak yani notebooka bagli olarak kullandim, asagidaki vidyo linklerinde ekran kartinin kendisini ve oyun performansini gorebilirsiniz, ancak notebooka bagli oldugu icin kartin kendi performansindan daha az bir performans vermekte yani masaustunde kullanacak arkadaslar benden %10-20 daha performansli kullanacakalrdir,

https://www.youtube.com/watch?v=PLADhmeWp_Q&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=rSYUvtpPalI

fiyat:550

Zotac Gtx 670 Amp!!! edition 2gb - satilik Zotac Gtx 670 Amp!!! edition 2gb - satilik Zotac Gtx 670 Amp!!! edition 2gb - satilik
     Zotac Gtx 670 Amp!!! edition 2gb - satilik Zotac Gtx 670 Amp!!! edition 2gb - satilik Zotac Gtx 670 Amp!!! edition 2gb - satilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB718F389 -- 16 Mart 2016; 23:52:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyat yok hocam
  • 450 veren olursa kaçırma bence 400 verenler olacaktır...
  • hocam zaten 60 hz monitör kullanıyor iseniz bu kart size fazlası ile yeter .. Asus dcuu modeline 450 yazmıştım 400 verdiler :)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.