Bildirim
Zotac Gtx 480 Amp - Nasıl Overclock Yapılır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Tam olarak bilgim yok ama cpu oc pek etkilemez psu sıkıntın yoksa tabi .
Ve zotac icin gelistirilmis oc programi olmalidir diye dusunuyorum sitesine bakip bulabilirsiniz.
Edit:Buyrun zotac firestorm oc linkhttp://www.zotac.com/index.php?option=com_content&view=article&id=307&Itemid=541&lang=tr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detroit21 -- 26 Temmuz 2011; 23:07:16 > -
Firestorm'u biliyorum ama nasıl kullanılır ne kadar voltaj verilir ne yapılır onu öğrenmem laızm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egemen|54| -- 27 Temmuz 2011; 0:22:39 > -
Kullanmadigim icin pek bi bilgim yok ama kucuk bir arastirmayla.
http://www.youtube.com/watch?v=l_0rc6iRr5w&feature=related bu videoda oldugu gibi engine clock ve memory clock 10 ar 10 ar arttirip yarim saat grafik kartini zorlamalisin oyun,video,vs ekranda oyundayken felan hata almiyorsan ekran takilmiyorsa biraz daha arttirabilirsin demektir ama azar azar arttir(10-10) yoksa nerde duracagini bilemeden ekran kartini yakma sansin var.neyse yarim saat denemenden sonra ekran kartinin temp. bolumune bak sol tarafta var sıcakligi gosteriyor 65dereceyi gecmediyse biraz daha arttirabilirsin ama dedigim gibi fazla zorlamamaya bak.
-
65 Derece zaten şuan oyundayken bile oluyor :)) Bu seride sorun yok 100'e kadar yolu var da voltaj nerden vericem? -
Voltaj arttirmak icin ekran kartinin ustunde bir voltaji arttiran chip olmasi lazmdi sanrm
Yani ben oyle biliyorum eger voltaj arttiracak secenek yoksa uzgunum voltaj arttiramazsiniz -
:)))) Öyle iş mi olur arkadaşım voltaj illaki artar MSI Afterburner programıyla herşey çok güzel ayarlanıyorda ne kadar voltajda ne kadar hız artırmak gerekiyor onu öğrenmem lazım işlemci gibi de değil bu karışık biraz -
Arkadaşlar MSI Kombustor BURN-IN testinde voltaj yetmediğinde felan herhangi bir hata veriyormu çünkü 1100v de 835 Core Clock 2010 Memory Clock 1680x1050 16x MSAA Anti-Alasing'de hala hata felan vermedi yani düşük voltajda felan herhangi bir hata veriyormu çünkü bu yarım saati geçti gidiyor sürekli böle nereye kadar :) yakmayalım kartı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egemen|54| -- 27 Temmuz 2011; 14:28:25 > -
Valla kardes uzgunum ama benden bu kadar (benm kartin voltaji artmiyordu ondan soyledim ) -
Olsun kardeşim en azından yardım etmeye çalıştın bu yeter bana. - NVIDIA GTX Serisi KULLANANLAR KULÜBÜ+370 & Son kral gtx 590 +7 - Diye konu var yazıyorum ama adamlar kendi derdinde arada atlıyolar :))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X