Şimdi Ara

ZOTAC GTX 295 FİRESTROM HAKKINDA !!1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler firestrom 1 yıla aşlındır bütün işletim sistemlerimde kullanıyordum bayadır overclock yapma ihtiyacım olmadından bakmıyordum sadice fan ayarlarını filan kullanıyordum ama dün gece hadi belleklerı bı 700 alayım dedım programdan uygulamaya bastıgımda direk ilk ayarlarına geri dönüyor yani oc yapamıyorum hiç bişeyi değişmiyor ama gecen haftalarda fılan denedimde oluyordu sorun nedendir sizce sildim yeniden yükledim düzelmedi

• rivetuner de dahi aynı sorun var kart oc olmuyor
  • bende gtx 295 kullanıyorum oc yaptım ancak firestormla sorun çıkarmadı, teknik yardımla ilgili bir konudan cok birde overclock bölüme konuyu taşıyın daha iyi yardım alacagınızdan eminim...

iyi forumlar...
  • SORUNU çözdüm nvidia nın en son sürücüsüne geçtiydim o engel oluyomus 191 re geri döndüm düzeldi sizdede en son sürücüyle ilgili bi hata varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

SORUNU çözdüm nvidia nın en son sürücüsüne geçtiydim o engel oluyomus 191 re geri döndüm düzeldi sizdede en son sürücüyle ilgili bi hata varmı?

195.62 ve 196.21 ile oyun performansımda v-sync ile bir çok hata yasadım ayrıca efectlerde sorunlar vardı çizgisel hatalar yaratıyordu ,ve bende 191.07 sürücüsüne geçtim tüm sorunlarım düzeldi,maalesef suan en güncel sorunsuz sürücü 191.07...
  • evt kesinlikle sorunlu 1.96 temiz sistemde dahi şerit sorunu yapıyor
  • farcry 2 ve crysiste bu sorunları yasıyordum bu driverlarla 191.07 sorunsuz çalıstırıyor...(bu arada konuya oy verirseniz yeşil tik işaretinin cıkmasını sagayarak gereksiz girişleri engellemiş olursunuz)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.