Şimdi Ara

Zotac GTS 250

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Calısır durumda herhangi bir problemi yok. garantisi bitmiştir.
    kutusu ile birlikte gönderilecektir.
    1gb, gddr3, 256bit.

Fiyat : 100tl

Zotac GTS 250

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baaluo -- 11 Şubat 2013; 2:45:17 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• slm pm attım.
  • Bu kişiye daha önce E6550 işlemci için 70 TL göndermeme rağmen ürünü göndermedi...
    Dikkatli olmanızı tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DurduAslan

Bu kişiye daha önce E6550 işlemci için 70 TL göndermeme rağmen ürünü göndermedi...

Açıklama bekliyoruz??????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikneyime

quote:

Bu kişiye daha önce E6550 işlemci için 70 TL göndermeme rağmen ürünü göndermedi...

Açıklama bekliyoruz??????????

10 Ocak tarihinde baaluo isimli üyeye E6550 işlemci için 70 TL EFT yaptım...
    Ancak bu kişi ne ürünü gönderdi ne de mesajlarıma ve telefonuma cevap verdi...
    Bu üye şu anda aktif olarak satış yapmaya çalışmaktadır...
    Benim özel mesajla uyardığım kişilere de parayı geri yolladığını söylüyormuş...
    Kesinlikle ne ürünü ne de parayı yollamamıştır...
    Ben gönderdiğim paranın dekontunu gerekirse burada paylaşırım...

http://forum.donanimhaber.com/m_69912809/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69912809

Harun987 isimli üye de aynı şekilde bu kişi tarafından dolandırılmıştır...
    Bu arkadaş dolandırıldığını Sorunlu Alışverişlerde konu açarak duyurdu ancak kişisel bilgi verdiği için olsa gerek yaklaşık bir ay sonra konusu tekrar kapatıldı...

http://resim.donanimhaber.com/m_69913050/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69913050

Ben üyenin 2003 yılında üye olmasına ve 8 tane referansına güvenerek parayı gönderdim...
    Başkalarının da bu duruma düşmemesi için hem bu konuyu açtım hem de ikinci el bölümüne açtığı konuların altına bu bilgiyi giriyorum...
    Bu forumda çok fazla alış satış işlemim oldu...
    Bu kişi aktif olarak satış yapmaya çalıştığı için dikkatli olmanızı öneriyorum...

• banka hesap numarasından adres cıkartıp bulunabilir...

2004 yılında forumun eskileri bilir

450 tl biri beni dolandırdı... balıkesirden evinde eşşek sudan gelinceye kadar dayak yedi sonra parayı aldım...

adı soyadı banka hesap numarası varsa biraz uğraşacaksın birazda tanıdıkların olacak rahat bulunur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikneyime -- 12 Şubat 2013; 1:23:39 >
  • Bu eleman ankara eskişehir antalya üçgeninde bütün eski mesajlarını oludum dolandırıcı tipi yok fakat 1 aydır yaptıkları normal değil yaa birisi kullanıcı adı şifresini ele geçirdi...bunun üzerinde nemalanıyor..
    ya ortada yanlış anlama var..ya da kardeşimiz zor durumda son çare bu yanlışı yaptı.2 saat önce girmiş ama hiç açıklama gelmiyor..sana pm atıyormu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI]2GB ZOTAC GTX 670
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

banka hesap numarasından adres cıkartıp bulunabilir...

450 tl biri beni dolandırdı... balıkesirden evinde eşşek sudan gelinceye kadar dayak yedi sonra parayı aldım...

adı soyadı banka hesap numarası varsa biraz uğraşacaksın birazda tanıdıkların olacak rahat bulunur...

Ben baskasının nemalandigini düşünmüyorum. Diğer arkadaş bu adamın TC kimlik numarasına kadar tüm bilgilerini paylaştı ancak adminler 1 ay açık kalan konuyu geri kapattı.
    Bana pm vs atmiyor.
    Benim kanaatim adam ahlaksız bir dolandırıcı.
  • quote:

quote:

banka hesap numarasından adres cıkartıp bulunabilir...

Ben baskasının nemalandigini düşünmüyorum. Diğer arkadaş bu adamın TC kimlik numarasına kadar tüm bilgilerini paylaştı ancak adminler 1 ay açık kalan konuyu geri kapattı.
    Bana pm vs atmiyor.
    Benim kanaatim adam ahlaksız bir dolandırıcı.

Donanımhaber yöneticilerinin bu olaya yardım ve yataklık yapmış olmasını kınıyorum bunun incelenmesi ve kimin yaptığı bulumalı ve hesabı sorulmalı

• Ben yukarıda size yazdığım mesajın aynısını Sorunlu Alışverişler bölümüne açtım...
    Şu an onay aşamasında...
    Bekliyoruz bakalım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.