Şimdi Ara

ZOTAC GeForce GTX 560 AMP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ZOTAC GeForce GTX 560 AMP incelemelerde gtx560 tilerden daha iyi ve 100 tl daha ucuz sizce nasıl bir ekran kartı ?

• Selam,

Aynı kartı kullanmaktayım, memnunum gayet. Video incelemesi de mevcuttu ;

Link :http://donanimhaber.com/zotac/UrunIncelemeDetay.aspx?id=1944

Video'yu izleyip fikir sahibi olabilirsiniz.
  • Bende onu izledikten sonra kafam karıştı şimdi hem 560 ti lerden daha iyi hemde nasıl onlardan 100 tl ucuz olur ??
  • Aynısından ben de kullandım. Fabrika çıkışı 950 MHz geldiği için 560ti ile aynı ayarda bir karttır. Hız aşırtma limitine yakın OC edildiği için çok fazla hız aşırtma yapamazsınız buna. Ancak F/P olarak gayet iyi bir karttır. Yani, aldığı kartı fabrika çıkışı hızıyla kullanacak kimseler için bir nevi 560ti diyebilirsiniz buna. Kullanılacağı kasanın hava sirkülasyonu zayıf olmadığı sürece, oldukça da sessiz çalışır. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 27 Haziran 2012; 12:11:28 >
  • Ah ama nerede o eski Zalman fanlı AMP'ler
  • Arkadaşlar gerekeni söylemişler zaten
  • Arkadaş ikinci konu açmış. Önerilerinizi burdan yapın o sebeple: 450 tl ye alınabilecek en iyi ekran kartı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZOTAC GTX 1070 AMP Extreme
    2 yıl önce açıldı
    Zotac GTX 1060 AMP! EDITION
    3 yıl önce açıldı
    Zotac AMP! Gtx 1060 6gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Arkadaş ikinci konu açmış. Önerilerinizi burdan yapın o sebeple: 450 tl ye alınabilecek en iyi ekran kartı

Evet öyle olmuş, gerçi birisinde 450 tl ye alınacak en iyi ekran kartını sordum diğerinde tamamen konuyu bir ekran kartına ayırdım :D
  • Fiyat/Performans olarak güzel kart.
  • 560 ti ile denk daha iyi değildir, soğutucusu da gayet başarılı, sessiz ve soğutma yeterli, sli olarak kullanıyorum, tavsiye ederim...
  • o kartın pek o.c olacağını sanmıyorum ama GTX560Tİ hiç o.c lu olmadığı için baya bir o.c oluyor ve aralarındaki eşitliği bozuyor ama 450TL alınacak en iyi kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertcanxXx

o kartın pek o.c olacağını sanmıyorum ama GTX560Tİ hiç o.c lu olmadığı için baya bir o.c oluyor ve aralarındaki eşitliği bozuyor ama 450TL alınacak en iyi kart.

Hemen hemen aynı kartlar aralarında 100 lira var. Bir oc yapmak için 100 tl gerek yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyusufg -- 29 Haziran 2012; 23:42:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.