Şimdi Ara

Zotac AMP 8800GT 512MB video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
0
Favori
33.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Speed-Step

ntune ile çekirdek hızını düşürdüğünüzde shader hızının ne kadar düştüğünü göremiyorsunuz ayrıca inceleme için kısıtlı vaktimiz vardı ve bu yüzden ntune gibi pek oc dostu olmayan bir yazılımla da uğraşarak çok vakit kaybetmek istemedik

10 mhz lik oynamalarla gpu-z yaptıgınızda değerler gözükmüyormuydu diyecem ama gpu-z bu kartı tanıyormu gibi bir soru daha çıkacak

neyse sağlık olsun

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

kaca aldiniz onuda yaazsaydiniz
    nerden aldiniz nerden alabiliriz nerde
    bu millet nerde bu devlet

• quote:

Soruları cevaplamaya devam :)

ntune ile çekirdek hızını düşürdüğünüzde shader hızının ne kadar düştüğünü göremiyorsunuz ayrıca inceleme için kısıtlı vaktimiz vardı ve bu yüzden ntune gibi pek oc dostu olmayan bir yazılımla da uğraşarak çok vakit kaybetmek istemedik zira kart lansmandan 1 gün önce elimize ulaştı.

Güç değerlerini ise hipower 560 wattlık güç kaynağının powerwatcher özelliği ile ölçüyoruz. Bu güç kaynağı sistemin çektiği gücü gösterebiliyor.

Türkçe ve ingilizce okunuşlara gelirsek firmaların Türkiye temsilcilikleri ve direkt olarak Türkiye şubeleri okunuşları nasıl telaffuz ediyorlarsa biz de öyle telaffuz ediyoruz :)

Speed-Step,cevaplar ıcın tesekkur ederım,ancak ısrarcı davranacagım bır konu en azından kendı sunumlarınızda butunluk olusturması ıcın telaffuz yontemlerınden bırını secmenızı onerecegım,tekrar emegınıze saglık.Bu arada hıgh powerın powerwatcher ozellıgını kullandıgnıza gore bu durumda test sıstemınızdekı thermaltake power supplydan sonra sırf guc tuketımlerını olcmek ıcın bır de hıghpowerı kullandınız,gercekten emek harcanmıs bır ınceleme olmus,tekrar tebrık edıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: novalgine_plus

quote:

Orjinalden alıntı: kamamurat20

Arkadaşlar gerçek 430watt'lık güç kaynağı bu ekran kartı için yeterli olur mu?

bana göre yeterli olur benim sistemimde 3.5 ghz oc li günlük kullanıom ki sorunsuz bu kartada çok rahat yeteceğini düşünüyorum

Teşekkürler

quote:

Soruları cevaplamaya devam :)

ntune ile çekirdek hızını düşürdüğünüzde shader hızının ne kadar düştüğünü göremiyorsunuz ayrıca inceleme için kısıtlı vaktimiz vardı ve bu yüzden ntune gibi pek oc dostu olmayan bir yazılımla da uğraşarak çok vakit kaybetmek istemedik zira kart lansmandan 1 gün önce elimize ulaştı.

Güç değerlerini ise hipower 560 wattlık güç kaynağının powerwatcher özelliği ile ölçüyoruz. Bu güç kaynağı sistemin çektiği gücü gösterebiliyor.

Türkçe ve ingilizce okunuşlara gelirsek firmaların Türkiye temsilcilikleri ve direkt olarak Türkiye şubeleri okunuşları nasıl telaffuz ediyorlarsa biz de öyle telaffuz ediyoruz :)

• Zotac AMP 8800GT 512MB video inceleme

hocam fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniz

birde nerden ne zaman alabiliriz

tesekkurler

Zotac'ın standart versiyonları yani çekirdek hızının 660MHz Shader hızının 1600MHz belleklerinde 1800MHz olduğu modeller önümüzdeki 1-2 hafta içinde Türkiye'de olacaklar.

Fakat ne yazık ki hız aşırtılmış modeller için biraz daha beklemeniz gerekecek.

Fiyat için bir şey söylemek zor çünkü biz ekran kartını satın almadık direkt Zotac tarafından incelememiz için gönderildi...

sıcak ve gurultulu diyenlere duyurulur
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • quote:

bu kart voltajin izin verdigi miktarda oc olacak cunki isi degerleri %100 fan hizinda 75+ gormuyormus

o kadar emin olma

Zotac AMP 8800GT 512MB video inceleme

http://www.guru3d.com/article/Videocards/468/3/

• quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

quote:

bu kart voltajin izin verdigi miktarda oc olacak cunki isi degerleri %100 fan hizinda 75+ gormuyormus

o kadar emin olma

Zotac AMP 8800GT 512MB video inceleme

http://www.guru3d.com/article/Videocards/468/3/

az once testi yapanlara sordum

gurunun yaptigi beni baglamaz

ayrica %100 fan hizi yazmisim dikkatini cekersem
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!

• öyle ama guru3d kartı default hızda onuda hesab et çok hayal kurma yinede

Orjinalden alıntı: Kumandan

öyle ama guru3d kartı default hızda onuda hesab et çok hayal kurma yinede

admlar test yapmis gormus

hayalle alakasi yok

zaten idle da 55 60 derece diyorlar

8800gts de idle da 60 derece idi bende

oc lenince full yukte yazin max 89

bu kart larin core yavaslama sicakligi 110

• ...para biriktirdigim iyi olmus....1 ay icinde elimde ..tabi benim psu gumlemesse :)

birde 256mb ile 512mb arasindaki performans farki ne kadar olcak??...ya da olabilir...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENIGMA -- 1 Kasım 2007; 1:56:40 >
    Amd Ryzen 9 3900X - MSI MPG X570 Gaming Edge Wifi - XFX AMD Radeon RX 5700 XT RAW II Ultra - 4x 4Gb Hynix DDR-4 2400@3066 - Thermaltake Toughpower 1200 W - Corsair Air 540 - Samsung Evo 860 1TB SSD ...vs vs vs
  • quote:

Orjinalden alıntı: ENIGMA
    Bir de 256mb ile 512mb arasindaki performans farki ne kadar olcak??...ya da olabilir...?

Bellek miktarı özellikle yeni nesil oyunlarda yüksek detayda oynanmak istendiğinde etkili olacaktır. Zira yeni oyunlarda oldukça yüksek çözünürlüklerde kaplamalar kullanılıyor ve ekran kartı bellek miktarı ne kadar fazla olursa, ekran kartı o kadar az sistem belleğine erişmek zorunda kalacaktır...
    iyi bir seçim olacaktır.ancak elinde 8800 ve 2900 serisi ekran kartı olanların bu karta geçmesinin ve masraf yapmasının gereği yok.

"Piksel ve verteks pipe sayısı"nı açabilir misiniz?

GeForce 8 ve Radeon HD'den itibaren unuttuğum kavramlardı.
    Aynı kavramları başka bir 8800 GT, GTS'li tabloda da gördüm.

Sanırım bilmediğim bir ayrıntı mevcut.

Bir de, belki makûl bir video'ya sığdırmak zor olur ama, dx9c oyun testleri de kesinlikle bulunmalıydı, bana göre.

Tabii, çok ileri gitmeyelim ama, GTS 640 da testte yer almalıydı.
    Dx 10 test sonuçlarında 320 MB yüzünden tokat yiyen bir GTS görüyorum. "GT'nin mimarisindeki getiriler" GTS 640 karşılaştırmasıyla görülebilecekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 1 Kasım 2007; 2:15:31 >
  • yuksey cozunurluk takintim yok 1024 high detay+aa+af de tatmin ediyor :)...zaten benim islemciden dolayi ekran kartindan tam verim alamayagim buyuk ihtimalle..o zman 256mb lik versiyonlarini bekleyebilirim...512mb ile arasinda fiyat farkı,256mb yi alacak kadar olursa tabi...
    Amd Ryzen 9 3900X - MSI MPG X570 Gaming Edge Wifi - XFX AMD Radeon RX 5700 XT RAW II Ultra - 4x 4Gb Hynix DDR-4 2400@3066 - Thermaltake Toughpower 1200 W - Corsair Air 540 - Samsung Evo 860 1TB SSD ...vs vs vs
  • Crysis'in DX10 Very High performansını öğrenemedik bu kartta. Denemediniz mi acaba en merak ettiğim kısım bu benim :/

DX9 veya High detay performansı doğal olarak iyi olacak DX9 ekran kartlarında bile fena değil. 8800GT'nin kendini aldırabilmesi için DX10 performansı önemli benim için şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Kasım 2007; 2:11:49 >

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • World in conflicteki sonuçların olduğu tablo yanlış mı iki tane 8800 gt sonucu varda

Orada birinde high detail diğerinde ise very high detailde alınmış test sonuçları var. Kart Very High detail'de dahi rakiplerinin High detail'de gösterdiğinden fazla kare/sn oranına sahip...
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.