Şimdi Ara

Zotac 9800gt AMP bozuldu yeni kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün bilgisayarım bozuldu servise verdim ilk ön görüşleri ekran kartı bozulmuş dedi adamlar %51 acaba Zotac 9800gt oc amp versiyonu civarı fazla pahalı olmayan bir kart olarak ne önerirsiniz?

güç kaynağım: high power 500watt

Zotac GTS 250 eco 1gb kart nasıldır? 9800gt eco'da ektra güç girişi yok diyorlar gts250'de varmı?
    testlere göre 9800gt'den iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaNditS17 -- 23 Ağustos 2010; 21:06:27 >

• herhangibi bir fikri olan yokmu?
  • gts 250 düşünüyorsan ati den hd 5750 almanı öneririm daha performanslıdır yok nvidia alacam dersen gts 250 lerin kırpılmamış olanlarına bak ve yahut en iyi seçim ikinci el temiz bulabiliyorsan gtx 260 almanı da tavsiye ederim
  • kırpılmış kırpılmamış nasıl anlayabilirim nvidia kullanmadan önce ati kullanıcısıydım ama başıma kötü şeyler geldi ati ile :D nvidia iyidir
  • eco synergy sonic platinyum gibi ibareler yazmayacak işte ordan anlayabilirsin ama sıfır saf kırpılmamış gts 250 ler pek stoklarda yok sanırsam
  • direkt 5770 e geç yada gts450 mi ne çıkıcaktı çıktıysa ona geç nvidia istiyorsan illaki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

eco synergy sonic platinyum gibi ibareler yazmayacak işte ordan anlayabilirsin ama sıfır saf kırpılmamış gts 250 ler pek stoklarda yok sanırsam

Sonic Platinium mu? Bunlar Palit'in OC'lu ve özel tasarımlı serilerine verdiği isimlerdir. Kaş yapalım derken göz çıkaracaksınız. Green ve E-Green diyecektiniz sanırım.

Eğer Nvidia istiyorsanız F/P açısından Palit GREEN GTS250 modelini alabilirsiniz. Ancak E-GREEN değil. Aralarında büyük farklar mevcut. E-Green alırsanız direk olarak çöpe atabilirsiniz!

Ati tarafında ise tek tercih hd5750'dir. Performansı oldukça iyidir. Az ısınır, az güç çeker. Tesselation performansı berbattır ancak önemli değil. Sonuçta ilk seri ve eski mimarili kart.

Ancak şuan kart almak zorunda iseniz ne Nvidia'nın orta sınıf kartlarını bekleyin ne de Ati'nin 2. nesil dx11 kartlarını. Nvidia'nın kartı çıktı, geldi, fiyatı düştü diyene kadar Ati'nin kartları çıkar onları beklemeye başlarsınız bu sefer. Bu da en az 3 ayı bulur.

Yani ya hd5750 ya da gts250.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 24 Ağustos 2010; 4:43:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayy pardon çok özür dilerim onu diyecektim de aklıma gelmeyecince onu yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

ayy pardon çok özür dilerim onu diyecektim de aklıma gelmeyecince onu yazdım

Anlaşıldı... Dervişin fikri neyse zikri de o olurmuş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.