Arkadaşlar bu ekran kartını vede yanında 500 w power aldım yalnız ekran kartı 256 bit olmasına rağmen powerdan kabloya ihtiyaç duymuyomuş 300 w bile çalışa biliyormuş Acaba performansından yana sıkıntı olurmu bir hafta dolmadı değişim yapabilrim hangi ekran kartını öenerebilrisiniz (biraz daha pahalı bir ekrn kartı olabilir)
bunun yerine aynı fiyatlarda gts 250 veya hd4850 alınabilir sanırım hemde o karttan çok daha üstün performans gösterir.
quote:
Orijinalden alıntı: tembeler
bunun yerine aynı fiyatlarda gts 250 veya hd4850 alınabilir sanırım hemde o karttan çok daha üstün performans gösterir.
Doğru olmakla birlikte, sistemin diğer bileşenleri de önemli. Eğer giriş seviyesi bir sisteminiz varsa (yada giriş üstü) 9600GT yeterli olacaktır. Orta seviye bir sistem için GTS250 - HD4850 - 4870 daha iyi bir seçim olur.
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
quote:
Orijinalden alıntı: tembeler
Doğru olmakla birlikte, sistemin diğer bileşenleri de önemli. Eğer giriş seviyesi bir sisteminiz varsa (yada giriş üstü) 9600GT yeterli olacaktır. Orta seviye bir sistem için GTS250 - HD4850 - 4870 daha iyi bir seçim olur.
Dostum Ben 3d de çizim aypıyorum yalnız bu ekran kartı powerdan güç almaması beni biraz tedirgin etti acaba değiştirmemde fayda varmı
ek güç ihtiyacı duymaması sizi tedirgin etmesin. Eğer ihtiyacınıza cevap veriyorsa sıkıntı yok demektir. Ama aldığınız fiyata HD4850 yata GTS250 alabiliyorsanız değiştirmenizde fayda var. Daha iyi kartlardır bu kartlar. Ama 9600GT de (ek güç girişi olmasa dahi) iyi bir karttır ve ihtiyaçlarınıza cevap veriyorsa, ek güç istememesi nedeniylede tasarruflu bir karttır.