ZOTAC 1070Tİ OC

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
-
fiyatta pazarlık var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikarateci -- 21 Temmuz 2021; 17:1:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2500 teklif
-
GTX 1080 ile denk (eşit) midir? Enteresan benim şimdi kullandığım GTX 1080' den önceki kartım Evga 1070 Ti FTW ile şu anki kartım arasında kayda değer FPS ve render farkları alıyorum. Demek benim 1070 Ti bozukmuş
...
-
hayırlı satıslar.
psu suz zaten kullanılmaz o kart
ups ile kullanmıssınızdır
kasa içinden çok miningte kullanılmıs gıbı duruyor ustunun tozu ama mınıng gormemıs dıyorsanız gormemıstır.
-
ups evet
hocam kasa içinde niye tozlanmasın ki kaldı ki üste bakan plakası tozlanmış demek ki kasa içinde yatay beklemiş kart. miningçiler kartı uzay sistemde dikiyor diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fiyatlar artık zor kardeş. Bir ay sonra 3000'i bile arayacaksınız maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben bilmiyorum açıkcası piyasayı. rica etsem siz 2 tarafı da üzmeyecek bi fiyat söyleyin öyle deneyeyim
-
2 serisinde Dlss desteği var başkan. 2060 falan daha mantıklı geliyor saf güç olarak seninki üstün olsa da.1080ti var bende de Dlss olmadığı için elden çıkarmak zorunda kaldım. Yoksa hayatta satmazdım. Bu dlss 2k 4k montitörün varsa olmazsa olmaz. Hayırlı satışlar dileyelim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3700e gidiyor iyi mi arkadaşlar
-
Hocam ben bir forum ölücüsü gördüm adama daha uygun karttan link at ilana diyorum istediğim fiyat da uçuk değil ama atamıyor vardı duruyordu 100 lira ucuzdu felan filan sırf boş yorumlar yüzünden kapattım ilanı kart güzel dürüst bir şekilde satıyorsunuz fiyatı zaten üst modellerden düşük olduğu surece alıcısı da çıkar ise daha ne olsun işte. önerim tüm platformlarda satmayı deneyin ben bu forumda 4 ay satmaya çalıştım 1060 3 fanlı modeli olmadı, başka platformda cidden almak isteyenler yazıyor fiyatı zaten iyi, oluculerden kurtuldum :D satmamı istemiyorlar bildiğin forumda bin liraya 1060 koysan gene laf atıp rx 550 alırlar 500 liraya koysam bozuk deyip gene alınmaz bedavaya versem kargo fiyatı dahil mi derler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet ben de ilk defa burayı deneyimledim. bir daha ilan açmam. bi kerecik düzgün fiyat teklif eden olmadı. bir de sanki hesaplar çalınmıyormuş gibi referanslarını gösterip ben kartı gönderecekmişim o deneyecekmiş sonra havale edecekmiş falan. birisi de dün sıfır 2060 4kya alınıyor seninki pahalı dedi. burası leş bir yermiş harbiden. dışarıda sattım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X