Şimdi Ara

Zorunluluk Para ve düşüncelerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsanlar dünyayı o kadar çok geliştirdiki inanılmaz bir hal oldu dünya bu konuyu düşüncelerimi paylaşmak için açıyorum ve sizin düşüncelerinizi merak ediyorum...
    İlk insanı düşünelim şimdi o doğdu ondan sonra çocukları çocukları torunları derken sürekli sayı arttı ve insanlardan biri kendini lider olarak gösterdi ve gelişimi başlattı o günden bugune kadar lider görüşlü insanlar olmasaydı mesala p.tesi zorunluluk olarak okula gitmezdik her insan bir yere gidip bir iş ile meşgul oluyor para kazanmak için kimisi hammal gibi çalışırken kimi bir oyun veya bir şarkı ile köşeyi dönüyor benm asıl anlatmak istediğim şey bu kadar gelişip neden bazı zorunluklarımız var? neden illaki trigonometri gibi saçma sapan şeyler öğreniyoruz illaki bir meslek için niye sınava girmemiz lazım ki örneğin ben mesela gıda mühendisliği bölümü için niye ben bir sürü fizikmiş matematikmiş bunları öğreneyim benm için önüme gelen kalori cetvelinden toplama işlemi yetiyor ama olmazz işte burda bazı insanların saçma düşünceleri devreye giriyor bence insanlık bu yüzden gelişemiyor sen bir uygulama geliştirici insana kod öğretmelisin ki bunu yapabilsin ekstradan niye zorunlu saçmalık ekliyorsun daha sonra para kavramı sadece pamukdan yapılmış bir parça ne kadar da değerli ilk insan olduğunuzu düşünün para felan yok ne kadar da güzel (günümüz şartlarında ki ilk insan oolarak düşünün) ama şimdi para var sizin milyonlarınız olsa gelsede biri bunları savursa yaksa o en sevdiğiniz kişi de olsa mükemmel bir nefret hissedersiniz ona karşı neden saçma insanlık dönemindeki birinin çıkıp para yı bulmasıl ya bu insanlar para basmıyormu bırakın tonlarca para üretsin dünya herkesde para olsun ne zararı var ben mesala telefonum galaxy y bende isterdim s3 alıp istediğim her şeyi oynamayı ancak her şey insanlığın para düşünceesi yüzünden bunlar en önemlisi öyle bir para rekabeti var ki insanlarda eğer para varsa havasından geçilmiyor sanki bende para olsa ben hava atmıyacağım burda da işin işine şans kavramı çıkıyor eğer doğuştan zengin değilsenizde bir şekilde oluyorsanız orda da akıl devreye giriyor ancak bu yazıyı okuyanlarında milyonlarca parası olduğunu düşünemiyorum dün youtube da bir video izledim bugatti araçları üretimlerini sadec 300 tane üretilecekmiş parası ise 1.750.000 euro galiba ne gerek var ki bu kadar paha biçmeye veya insanlardaki bu kadar para önemine diyeceksiniz ki senden 20 tl istesem veremem çünkü böyle gelmiş böyle gidiyor keşke ilk insanlık olarak şu kendimizin zorunluluğu kaldırıp çözümler bulabilsem [size=3]konu arası geçişlerimden dolayı kusura bakmayın açıldıkça açıldı

• konu uzun olunca
  • Okudum, pişmanım. Sana tavsiyem böyle şeyleri düşünmeden önce paragrafın ne olduğu öğren.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Okudum, pişmanım. Sana tavsiyem böyle şeyleri düşünmeden önce paragrafın ne olduğu öğren.

ekrana hiç bakmadan yazdım sonuç bu oldu :D
  • turboliena terk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.