Şimdi Ara

Zorunlu Trafik Sigortası Fiyatları (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.164
Cevap
61
Favori
458.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

Arkadaslar trafik sigortasini subat 2017 de yaptirdim 1300tl ye.2 ay sonra tavan fiyat uygulamasi geldi.aradaki farki talep etsek alabiliyormuyuz kimi yerde alinabilir kimi yerde oyle birsey yok deniliyor.

Bilgisi olan var mi aramizda

Böyle birşey mümkün değil. Çok soru geldi bu konuyla alakalı fakat İşleyişte ileriye dönük indirim uygulandı geriye dönük birşey söz konusu değil.
  • Bozoklumustafa B kullanıcısına yanıt
    Evet öder Kasko poliçesinde ki İhtiyari Mali Mesuliyet teminatı bunun için var. Tavsiyem kasko teklifi alırken 100 bin İMM olarak istemenizdir. Zaten prim olarak 50 bin İMM ile 100 bin İMM arasında çok fark yoktur.
  • Merhaba arkadaşlar. 2011 model Peugeot Bipper tepee aracım var. Hususi kamyonet olarak geçiyor. Sigortanın yenilenmesine 1 ay kaldı. SBM sitesinden sorguladımda 700-725 tl arasında teklifler çıktı. Geçen sene 6. basmaktaydım. Herhangi bir kazam olmadığı için 7. basamağa çıkmam lazım. İnternette tavan fiyat uygulamasına göre sadece otomobillerle ilgili Bilgi paylaşmışlar. Kamyonet olarak geçen araçlarda durum nedir? SBM uygulamasından model karşılaştırdığımda asgari 324 TL’ye kadar teklif veren çıkıyor ama aynı firma bana 724 tl teklif veriyor. Kamyonetlerimi durum hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin86 -- 19 Şubat 2018; 22:26:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kamyonette geçen yıla gore yuzde 55 zamlı yaptırdım gerisini siz düşününsözde ucuzladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

35 plaka, 2012 model Yaris, Allianz Sigorta 483.44 TL.
    Poliçe bedeli açılımı şöyle:

SİG. PRİMİ 388.48 TL
    SGK DEVRİ 43.17 TL
    BSM VERGİSİ 21.58 TL
    TRAFİK FONU 21.58 TL
    GARANTİ FONU 8.63 TL

geçen sene kaçtı?
    axa 660 çekti bize geçen sene 530du birde bizim il küçük sana göre.
  • Ak Sigorta Genel müdürü" %12 küsür büyüdük, Tavan fiyat uygulaması olmasa daha da büyürdük" diye söyledi. Yılda %5 (Ocak ayında) ve her ay 1,5 sigorta prim ücretlerinin artmasına rağmen üstüne üstlük %12 büyüme sağlanmış iken, bu tavan fiyat uygulamasına bu tepkiler neden, gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum. Arkadaş kimin maaşı %12 arttı. Memurlara %7,5 verildi, Asgari ücretlinin Allah yardımcısı olsun. Zaten yılda %5+12(ay)X %1,5 toplamda %23 zam yapılıyor, yani daha ne diyelim, gözünüzü toprak doyursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 28 Şubat 2018; 11:15:48 >
  • Geçen yıl 502 lira ödedim bu sene en düşük 550 çıkıyo hani tavanı zeminin bunun yapacağınız işi .........

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narki -- 11 Eylül 2021; 6:0:38 >
  • Merhabalar,

Aracı 2015 yılında şu meşhur tüm Türkiye'de elektriklerin gittiği gün aldık :) O günden beri en uygun fiyatı Anadolu Sigorta verdiği için onlarla devam ettik. Bu sene ilk defa en düşük teklif Quick Sigorta'dan 487 TL olarak çıkıyor. Anadolu Sigorta'nın önceki ve bu sene verdiği fiyatlar aşağıdaki gibi;

2015 - Kademe 4 = 259,09
    2016 - Kademe 5 = 524,01
    2017 - Kademe 6 = 486,83
    2018 - Kademe 7 = 498,23

Hasarsızlık indirimi nasıl uygulanıyor zaten hiç anlamadım. Kademe yükseldiği halde fiyat bu sene yine çok çıkıyor. daha uygun fiyatlarla yenileme imkanımız olur mu acaba?
    İkamet: Bodrum
    Plaka: Afyon
    Araç: VW Golf 1.6 FSI Midline 115 - 2005 Model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybilgin -- 8 Mart 2018; 16:25:44 >
  • En ucuz sigorta şirketi hangisidir? Ben 4 senedir anadolu sigortadan bıktım pahalı bence ya 2001 model clioya 400 tl veriyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: ririii

En ucuz sigorta şirketi hangisidir? Ben 4 senedir anadolu sigortadan bıktım pahalı bence ya 2001 model clioya 400 tl veriyoruz

400tl altında çıkmaz, bence hiç heveslenmeyin, arabanın eski olması fiyatın az olacağı anlamına gelmiyor, 400tl şuan ki ortamda çok iyi fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: fasson

quote:

Orijinalden alıntı: ririii

En ucuz sigorta şirketi hangisidir? Ben 4 senedir anadolu sigortadan bıktım pahalı bence ya 2001 model clioya 400 tl veriyoruz

400tl altında çıkmaz, bence hiç heveslenmeyin, arabanın eski olması fiyatın az olacağı anlamına gelmiyor, 400tl şuan ki ortamda çok iyi fiyat.

Çok doğru. 30 yıllık kamyonete (panelvan) geçen yıla göre yüzde 55 zam ile 650 tl sigorta yaptirdim..arabanın kendisinden çok masrafı var resmen !

• Arkadaşlar merhaba. Geçen sene bu zamanlar üzerime ilk aracı alıp 4. basamaktan sigorta yaparak 850 liraya sigorta yapmıstım. Şimdi önümüzdeki ayın 18 inde sigortam bitecek. Sorgulatma yaptığım zaman hiç kazam olmamasına ragmen yine aynı fiyat çıkıyor. Bu normalmidir? Aynı durumda olan arkadaşlar var mıdır?
  • merty kullanıcısına yanıt
    Yillik %10-15 zam gelse, zamdan etkilemiyorsun gibi düşünüyorlar galiba.

• Sonuç olarak en ucuz sigortayı kim yapıyo ? Allianz diye okudum doğru mu ?

• daha yeni 550 ye yaptırdım.97 den ehliyetim var o yıldan beri sigorta yaptırırım 1 kuruşluk işim olmadı

• ilk aracim 800liraya trafik yaptirmis birisine vurmustum simdi 1400kusur cikiyor yuh dedim ya... namussuzlar..

• İstanbuldayım Şirkete kayıtlı olmasına rağmen iyice düştü fiyatı.Bu ikinci yılı oluyor
    2016 model skoda rapid 570 TL (Grup marmara sigorta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 4 Nisan 2018; 23:41:51 >
  • 2011 Renault Clio Authentique 1.5 dCi, Ankara, 1. basamak, 950₺.
  • Aracın 2. yılı kaza yok. 824 TL çıkıyor ortalama.

Peki benim aracın plaka 20 (Denizli). Ama kütük ikametgah Afyonkarahisar. Sigorta primi hesaplanırken Afyonkarahisar mı baz alınıyor yoksa Denizli mi?

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.