Şimdi Ara

Zorlu ve Akasya Center harici seçenek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Konuyu açma sebebim belki benim durumumda olan arkadaşlarda vardır onlara da yardımcı olabilmek .
    iphone 5 telefonumun batarya ve 2 gün önce , nasıl olduğunu bilmediğim şekilde , uyku ( kilit ) tuşunun içine çökmesinden dolayı değişimde bulunmak istiyorum . ( Telefonum değişime uygun ) Bunu Zorlu Center ' e gidip yapanlar var fakat , benim gibi bu problemi yaşayıp da malesef herkes zorluya gidemiyor . Şuan mecburiyetten Mardin / Nusaybindeyim . Bu gelişmemiş yerde de malesef apple yetkili servis bile yok . İstanbul a gönderebilirim telefonu kuzenime ama o da Bağcılar da oturuyor malesef zorluya gidemez veya Şanlıurfa'ya gönderebilirim ( daha 5 6 il daha var ama arkadaşlarımı uğraştırmak istemiyorum ) . Ben ve benim gibi durumda olan arkadaşlar , ne yapabiliriz ?
    Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara Teşekkür Ediyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bağcılar bıze çok yakın ve neden Zorlu'ya gıdemezmiş ki ben her gün Zorlu'nun oraya işe gıdıyorum o kadar da uzak değil anlıyacağın zorlu bağcılar a

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serif61 S kullanıcısına yanıt
    Zorlu Beşiktaş da değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: avtheree

Zorlu Beşiktaş da değil mi ?

zincirli kuyu da besiktasa cok yakin ama oyle abartilicak yol yok 2 vesait ile 1 saat surmez bile bagcilardan tramway ile zeytin burnuna gidicek ordan metrobuse binip zincirli kuyuda incek bunlarin duraklari yanyana zaten yzak degil birbirine

• önceden rezervasyon almadan giderse inan hiç ilgilenmezler. ayrıca cihazda bir problem varsa oraya gittiğinde de olması lazım. mesela üst tuş arada çalışıyo arada çalışmıyo dersen, cihaz değişim programında olsa bile değiştiremez.
    ama tekrar söylüyorum en önemlisi Rezervasyon-Randevu!
  • Aslında orada bir kişi bu işi ufak bir bedel karşılığında yapsa güzel olur. Bizim eve yakında Store olsa böyle bir iş kurarım kargo ücreti + 30 liraya iPhone'lara vekil olarak ilgilenirim.
  • Bunu söyleyeyim bi kuzenime sağolasın @serif61
    Telefonu İstanbula gönderirsem eğer dediğiniz gibi alırım önceden randevu @secospacos
    Güzel olurdu valla hocam , sadece İstanbula bağlı kalmak sıkıntı oluyor @ø
    Bu arada hepiniz İstanbula gönderme durumum için yazmışsınız , teşekkür ederim .
    Sorum , İstanbul harici nerelerde yapabilirim bu işlemleri ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • avtheree kullanıcısına yanıt
    İstanbulda uzak yer diye bir olay yoktur. Bağcılar meydandan zorluya 45 dakika da varılır. Kuzenine söyle bağcılardan aksaray metrosuna binsin. Yenikapıda inip taksim metrosuna geçsin ve gayrettepe durağında insin. Zorlu center zaten orda. Dediğim gibi 45 dk max 1 saatlik yol
  • Çok iyi oldu böyle tarif etmen teşekkür ederim .
    Bu arada kuzenim 17 yaşında sıkıntı olur mu , 18 altında olmasından ?

• Benim de ip4'de aynı tus içe göçtü.Calisiyor ama.Telefoncular halledebilir mi yoksa servise mi göndermek lazım?

• Doğubank iş hanı
  • zorludan şaşma
  • ermanka26 kullanıcısına yanıt
    apple yetkili serviste yaptırabilirsin , orjinal parçayla değiştirilmesine dikkat et

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.