Şimdi Ara

Zorlu'dan alınan iphone'u akasya'da değiştirebilir miyim? (14 gün içinde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    zorludan iphone 7 aldım ve video kaydında inanılmaz bir cızırtı var, normal demeyin benimki gibisini duymadım, video kaydı linkini ekliyorum. Zorludan aldığım iphone 7 yi akasya apple store dan 14 gün içinde değişim yaptırabilir miyim? yoksa zorluda mı işlem yaptırmak zorundayım? bilgilendirebilirseniz sevinirim.

http://sendvid.com/tbx4nwh5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksnake03 -- 21 Kasım 2016; 21:18:25 >

• Yapabilirsin. 14 gunluk kosulsuz memnuniyet garantisi ayni ulke icindeki tum Apple Store'larda gecerli. Fakat coil whine tum cihazlarda az ya da cok mevcut. Apple imalat prosesinde, tedarikcilerinde degisiklik yapmadigi surece o sorun devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 21 Kasım 2016; 21:48:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim
    Akasyada umarım son hafta ürünler satılıyordur. Geçen hafta zorludan aldığım iphone 7 ne yazıkki 37. hafta çıktı.
    Ayrıca fatura kurumsal kesildi, faturayla gidersem iade faturası kesilmesini ıvır zıvır vs istemezler değil mi? Değişim talebi ile gideceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksnake03 -- 21 Kasım 2016; 21:50:8 >
  • Ben benimki gibi coil whine hiç görmedim, ne internette ne de çevremdeki iphone 7 sahiplerinde..
  • alırken şirkete e-fatura ile satın alındıysa ise e fatura iadesi kesmeniz gerekmekte, kağıt fatura ise iade kağıt fatura kesmeniz kaşe imza yapmanız gerekmekte. ödemeyi nakit yaptıysanız ,nakit iade. bankadan ise bankadan iade. kredi kartı ise hangi kartsa o karta iade ederler.

• blacksnake03 kullanıcısına yanıt
    Yok satiyoruz diyebilmek icin stoklari gidim gidim piyasaya surdukleri icin verecekleri yeni cihaz da 36-37. hafta olabilir. Veya 44. hafta olabilir. Belli olmaz. Ama sonucta verecekleri cihazda da coil whine olacak. Ben bugun hobi amacli cihazimi Genius randevusuna goturdum. Sizde arkaya gidip test etti, geri geldi ve cihazda bir sorun olmadigini soyledi (ic mekanda yapilan tum video cekimlerinde anormal cizirti var, 4K ya da FHD farketmiyor). Arka planda cok fazla uygulama durmamaliymis. Genius bildigin Retarded olmus.

Eger faturan kurumsal ise iade yaparken iade faturasi kestirmeni istiyorlar, fatura iptali yapmiyorlar. Degisimde gerekmez. Ama eger faturada gorunen IMEI ve seri no degissin istiyorsan, o zaman gerekir. Eger 20 Ocak iade surenin icinde degilsen, bence cihazi iade et ve tekrar al. Boylece 20 Ocak'a kadar iade hakkin olur.

• Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Ben sizlerde olan coil whine a tamamim ama bendeki cok fena. Cihazi 13 kasimda apple store zorludan aldim. Sanirim 20 ocaga kadar iade ve degisim hakkim mevcut.
    Degisim yaptiricam iade yaptirmayacagim. Faturada gorunen imea degissin degismesin pek muhim degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksnake03 -- 21 Kasım 2016; 22:18:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.