Şimdi Ara

Zorla Öğretim olmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizin kitap okumanız başka şey, öğretmenin size kitap okutması başka şey.

Herkes kendi içinden geleni öğrenmeli, istemeli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gel de anlatman gereken kişilere anlat bunu
  • Beş yıllık öğretmenim.Kendi isteğiyle kitap okuyanı %10 oranını hiç geçmedi."Sizin önünüze kitap koyup bunu okuyun demek istemiyorum.Bu, kitaplardan nefret etmenize yol açar.Kütüphanelerden birer tane kafanıza göre beğenip getirin.Onu okursunuz." lafını her sınıfta demiş olmama rağmen.Ama okulda en az on beş senelik bir hoca var.Üç kitap seçip okutuyor (bu arada öğrencilerin kendi parasıyla alınıyor bunlar), okuttuklarından dönemde üç sınav yapıyor ve not olarak e-okula giriyor.En tembeli bile afedersiniz mike mike okuyorlar.

Ben kendi paramla seçip, alıp verdim.Konularından ötürü kapış kapış dolandı sınıfta.Ama kitap getirin hep beraber oturup iki ders boyunca okuyalım desek tık yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general263 -- 1 Ekim 2016; 11:36:23 >
  • Sonra gelsin koyun toplum, cahil bireyler. Ulkede okuma-yazma bilen adam kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun en temelde, zorla kitap okutsanda okutmasan da anlayarak okuyacak kitlenin yüzdesi çok az. zihniyet düzeltilmedikçe bu ülkenin gençliğinden bir halt olmaz.

• Okumayın boş beleş yaşayıp gidersiniz

• Kitap okuma bilinci zaten okuldan, ogretmenden degil anne babadan gelir. Ebeveynlerin dallama olmamasi lazim. Net.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.