Şimdi Ara

Zoretanin'e başladım. (51.gün)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
5.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 17 yaşındayım. Sivilce sorunum var. Bu yüzden doktor zoretanin tedavisine başlamamı söyledi. Tahliller yapıldı, sonuçlar iyi çıktı. 2 adet 20 mg olmak üzere günde 40 mg kullanacağım. Tedavi 6 ay sürecek. Bugün ilk 2 hapımı içtim. Dudaklarım hafif kurumaya başladı ve yanaklarım da beyaz kuruluklar çıkıyor. Bu konuyu sık sık güncelleyeceğim. Herkese iyi forumlar...

15 Şubat 2012 Güncelleme:
    Evet arkadaşlar. Bugün 51. Gün. Uzun zamandır yazmıyordum. Yüzümde artık arada iltihapli sivilceler çıkıyor. Bazıları büyük oluyor. Son 1 ay içinde devamlı burnum kanıyordu. Ama şu son 4-5 gündür herhangi birşey yok. Dudaklarım hiç kanamadı. Bepanthen çok ise yarıyor. Hafif bel ağrıları devam ediyor. Onun haricinde görme bozukluğu gibi problemler yaşamıyorum. Herkese ıyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saligia -- 15 Şubat 2012; 21:42:41 >

• Yas benimde 17 ve bugün 15.gun 15 günde cildim süper oldu hala kullanıyorum doktor her ay kontrole çağırdı tavsiyem birakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomofwar

Yas benimde 17 ve bugün 15.gun 15 günde cildim süper oldu hala kullanıyorum doktor her ay kontrole çağırdı tavsiyem birakma

Dostum bir yanlışın olmasın. 15 günde etkisini göstermiyor. En az 4 ay kullanacaksın.
  • 15 gun oldu cildim gayet temizlendi ki ben ilk 1gun yüzümün resmini çektim çenemde özellikle çok vardı sivilce suan karşılaştırıyorum çok değişme var hepsi geçmedi yanlış anlamayın daha kullanıyorum çünkü 5 6 ay kullanılması gerek sirtimdada var daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niko-Bellic

Merhaba arkadaşlar. 17 yaşındayım. Sivilce sorunum var. Bu yüzden doktor zoretanin tedavisine başlamamı söyledi. Tahliller yapıldı, sonuçlar iyi çıktı. 2 adet 20 mg olmak üzere günde 40 mg kullanacağım. Tedavi 6 ay sürecek. Bugün ilk 2 hapımı içtim. Dudaklarım hafif kurumaya başladı ve yanaklarım da beyaz kuruluklar çıkıyor. Bu konuyu sık sık güncelleyeceğim. Herkese iyi forumlar...

doktor sana fito diye bi krem verdimi

diğerini biliyorum yüze sürülüyo ama bunu karıştırdım.burun ve dudağa mı sürüyoduk sendede varsa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuBlade07

quote:

Merhaba arkadaşlar. 17 yaşındayım. Sivilce sorunum var. Bu yüzden doktor zoretanin tedavisine başlamamı söyledi. Tahliller yapıldı, sonuçlar iyi çıktı. 2 adet 20 mg olmak üzere günde 40 mg kullanacağım. Tedavi 6 ay sürecek. Bugün ilk 2 hapımı içtim. Dudaklarım hafif kurumaya başladı ve yanaklarım da beyaz kuruluklar çıkıyor. Bu konuyu sık sık güncelleyeceğim. Herkese iyi forumlar...

diğerini biliyorum yüze sürülüyo ama bunu karıştırdım.burun ve dudağa mı sürüyoduk sendede varsa?

Yok dostum vermedi. Bepanthen verdi dudak kuruluğu için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MuBlade07

quote:

Yok dostum vermedi. Bepanthen verdi dudak kuruluğu için.

bepanthen bendede var yanık için kullanıyordum

bendeki heralde dudağa sürülmelik ya yoksa bepanthen gibi tüpü başka nereye sürcem bide bende az sivilce var doktora yalvar yakar aldım sonuçlarda iyi çıktı.bu ilaç çok güzel 4-5 ay bırakmassan ayrıca ben ilk ay 3 kullanıyorum eskiden yarım bırakmıştım öyle vermişti saklıyordum eski kutusunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dudak kuruması için Madecassol kremini de tavsiye ediyorlar bepantenden daha etkili diyorlar istersen onuda dene..
  • Bepanthen + zoretanin verdi bana günde 4 kez bephanthen suruceksin dedi günde 1kez zoretanin hapi içeceksin diyo
  • Evet arkadaşlar bugün 5. Gün. Ama hala dudak kuruması, burun kanaması, bel ağrısı yok. Yüzümdeki sivilcelerin üstü beyazladı.
  • 6. Gündeyim arkadaşlar. Artık neredeyse suratıma kar yağmış gibi bembeyaz oldu. Saçlarımda da kepek çıkmaya başladı. Ama hala dudaklarım kurumadı.
  • dostum çok aşırı derecede sivilce problemin yoksa ilacı kullanmanı tavsiye etmem. ben 1,5 ay dayanabildim bu ilaca dudakların sürekli kabuklu olucak yolucaksın kanayacak. sabah uyandıgında dudakların kan olacak hatta kabuk bile tutacak. yüzün duştan cıktıktan sonra pul pul olacak kabuk atacak. burnun kupkuru olacak kanayacak. gözlerin kuruyacak görmede biraz sıkıntı yaratacak ve bunların kesinlikle olacak şeyler. benim ellerimde kuruluktan noktalar halinde lekeler çıktı. dediğim gibi 1,5 ay kullanıp bırakmıştım. 1,5 ay bile etkilemişti sivilceleri durdurmuştu fakat şimdi eskisine oranla tabiki yaşta ilerledi neredeyse hiç çıkmıyor.

uzun lafın kısası aşırı derecede sivilce probleminiz yok ise ilacı kullanmanızı tavsiye etmem. bi 2-3 hafta geçsin o zaman görürüm :)
  • Bugün 8. Gün. Dudaklarımı tam açamıyorum. Bazı yerlerdeki sivilcelerim söndü. Ama her tarafım bembeyaz.
  • Kaç kilosun günde kaç hap aliyosun
  • quote:

Kaç kilosun günde kaç hap aliyosun

boy 1.68. Kilo 58. Günde 40 mg.
  • yanı 2 hap ben kilomu bilmiyodum doktor bana 20mg verdi.20 gündür hapı kullanıyorum.bugun tartıldım 60 kiloyum demekki banada 40mg vermesi gerekiyodu:) ben 60 kiloyum boyum 1.75 20mg alıyorum günde bugun 22.gün ve 8 gün sonra doktora gidicem tekrar bakalım bu sefer sanırsam 40mg yazar.
  • quote:

yanı 2 hap ben kilomu bilmiyodum doktor bana 20mg verdi.20 gündür hapı kullanıyorum.bugun tartıldım 60 kiloyum demekki banada 40mg vermesi gerekiyodu:) ben 60 kiloyum boyum 1.75 20mg alıyorum günde bugun 22.gün ve 8 gün sonra doktora gidicem tekrar bakalım bu sefer sanırsam 40mg yazar.

Bir şey soracağım. Normalde ayda bir tahlil yaptırılması gerekiyor. Ama benim işim olduğu için 22. Günde gidebiliyorum. Bir sorun olur mu ki ?
  • Yok sanırım olmaz doktora gittiğinde sor o iyi bilir
  • quote:

Yok sanırım olmaz doktora gittiğinde sor o iyi bilir

Peki, teşekkürler.
  • 11. Gündeyim arkadaşlar. Suratım bembeyaz Her zaman ki gibi. Sivilceler sönmeye başladı. Hafif kızarıklık var. Dudaklarım kurudu ama o kadar kötü değil. Bir de hafif bel ağrısı var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.