Şimdi Ara

Zor Ygs Denemeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
2
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen küçük sürpriz diyorsun git son 3 yıl ösym sorularına bak sadece 2-3 tane farklı soru tipi geliyor diğerleri bildiğin sorular geçen yılın fizik sorularına bak mesela bildiğin. konu ile ilgili normal sorular mesela bir tane dalga sorusu var çoğu kitapta var zaten öyle ve fem her deneme sınavına o tarz sorular koyar.

ÖSYM öyle hiç görülmemiş soru falanda koymuyor yani mesela her yıl bilindik matematikte toplama çaprma dört işlem geliyor
    fonksiyon geliyor 8-10 tane problem geliyor
    fizikte kaç yıdır tahta demir ısı sıcaklık sorusu geliyor

zaten çoğu şeyi biliyoruz ösym 35-40 yıldır böyle bir andamı değişecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zteska

sen küçük sürpriz diyorsun git son 3 yıl ösym sorularına bak sadece 2-3 tane farklı soru tipi geliyor diğerleri bildiğin sorular geçen yılın fizik sorularına bak mesela bildiğin. konu ile ilgili normal sorular mesela bir tane dalga sorusu var çoğu kitapta var zaten öyle ve fem her deneme sınavına o tarz sorular koyar.

ÖSYM öyle hiç görülmemiş soru falanda koymuyor yani mesela her yıl bilindik matematikte toplama çaprma dört işlem geliyor
    fonksiyon geliyor 8-10 tane problem geliyor
    fizikte kaç yıdır tahta demir ısı sıcaklık sorusu geliyor

zaten çoğu şeyi biliyoruz ösym 35-40 yıldır böyle bir andamı değişecek

cikmis sorularï cozup 140 altında yapan olmazken gercekte sınavï yetistiremiyorlar bu naaıl oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E84249922 -- 7 Ocak 2015; 22:59:05 >

• böyle alaya almayı bırak eğer soruları bilmiyorsak soru bnkası falan çözme hiç ders çalışma de nasıl olsa hiçbir kitapta benzeri görülmemiş müthiş sorular var de. o zaman niye mezuna kaldın söyle geçen yıl yapamayan bu yılda yapamaz o zaman çünkü kitaplarda eşi benzeri yok neye çalışacaksın

• sınav heyecanı diye birşey var sorularla ilgisi yok yani ve her yıl gerçek sınavda 150+ var onlar denemelerde 170+ yapıyorlardı heralde

• quote:

böyle alaya almayı bırak eğer soruları bilmiyorsak soru bnkası falan çözme hiç ders çalışma de nasıl olsa hiçbir kitapta benzeri görülmemiş müthiş sorular var de. o zaman niye mezuna kaldın söyle geçen yıl yapamayan bu yılda yapamaz o zaman çünkü kitaplarda eşi benzeri yok neye çalışacaksın

sinirlenme bu kadar evet haklısın otur soluklan , e bi sınav icin birbirimizi kırmaya deger mi

• quote:

böyle alaya almayı bırak eğer soruları bilmiyorsak soru bnkası falan çözme hiç ders çalışma de nasıl olsa hiçbir kitapta benzeri görülmemiş müthiş sorular var de. o zaman niye mezuna kaldın söyle geçen yıl yapamayan bu yılda yapamaz o zaman çünkü kitaplarda eşi benzeri yok neye çalışacaksın

bence abartmayın geçen sene yapamayan bu sene de yapamaz falan öyle lafları düşmanınıza falan saklayın onlarca mezun var burda
  • o anlamda demedim öyle anladıysanız özür dilerim demem şu eğer kitaplardaki sorular benzemiyorsa niye mezuna kalıyorsun nerden çalışacanda arttıracan anlamında

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbarang

Femin yeni çıkan çift sayılı denemelerinde en zoru yok hepsi karışık. Geçen senenin fem denemelerinde en zoru 11liydi. Palme biraz zorlayıcı onun dışında. Esenin biraz kendine özgü soru tipi var. Ozderbiri ben finale benzetiyorum. Karekok hakkinda bilgim yok. Su ana kadar girdigim en zor deneme fen bilimleri kurumsal denemesiydi. Piysada satılmıyor sanırım
    quote:

Orijinalden alinti: ahmetbarang

Femin yeni çikan çift sayili denemelerinde en zoru yok hepsi karisik. Geçen senenin fem denemelerinde en zoru 11liydi. Palme biraz zorlayici onun disinda. Esenin biraz kendine özgü soru tipi var. Ozderbiri ben finale benzetiyorum. Karekok hakkinda bilgim yok. Su ana kadar girdigim en zor deneme fen bilimleri kurumsal denemesiydi. Piysada satilmiyor sanirim

Bu sene Fem 11'li basyldy my yoksa eskiler mi hala piyasada dolananlar acaba? (ye?il denemeler)

• eski fem 11li
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbarang

eski fem 11li

Zor Ygs Denemeleri

bu degil degil mi? 2012 basımı bu

2013 yılındada cıkmıs 11li sorular var

• bahsetti?iniz bu ise bu fem serisinin en zoru felan de?il saçmalamayyn.

Zor Ygs Denemeleri

edit:mesaj saati dakikasy saniyesi acayip ciks olmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bahira. -- 8 Ocak 2015; 23:02:26 >
  •  Zor Ygs Denemeleri

2012 basımıda zor deil, belkide kastettigi budur

tebrikler 23.00.00da mesaj atarak forumda bi ilke imza attınız

hemen destek@donanimhaber.com'a mail atıp fırsatlardan yararlanmaya baslayın

• seninkide ballı baksanatersten de okuyunca düzden de okuyunca aynı zaman.

bu arada ben fem 9'lu düşünüyorum inşallah o iş görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bahira. -- 8 Ocak 2015; 23:30:30 >
  • Bize özdebirin denemesini yapmışlardı.Özdebirin Türkçe ve Sosyali çok çok kolaydı.Ancak matematikte çok farklı sorular var.Bazen küfür etmek geliyor içinizden.Ama sırf matematiği için özdebir alınmalı bence.Ben sevdim özdebiri.Köken olarakta ne yalan söyleyeyim finale çok benzettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

Zor Ygs Denemeleri

2012 basımıda zor deil, belkide kastettigi budur

tebrikler 23.00.00da mesaj atarak forumda bi ilke imza attınız

hemen destek@donanimhaber.com'a mail atıp fırsatlardan yararlanmaya baslayın

O kitap baya eski ve onu kötülemişler bi kaç forumda

• quote:

Orijinalden alıntı: bahira34

bahsetti?iniz bu ise bu fem serisinin en zoru felan de?il saçmalamayyn.

Zor Ygs Denemeleri

edit:mesaj saati dakikasy saniyesi acayip ciks olmu?

Bitirdiniz mi bu deneme setini mesela hangi fem zor bundan

• Arkadaslar konuyu uplayalim yuksek hedef icin var mı öneriniz ? ( 3 4 5 ve fem 6 li disinda )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4-5 yayınları çözün
  • FDD tavsiye edebilirim.

Fakat YGS için zor deneme benim için gereksizdir. YGS de zor %15 çok zor %5 oranında zorluk seviyesi. Kalan %80 ise çok kolay kolay ve normal sorulardan oluşuyor.. Fem yayınları denemeleri gayet iyidir. Geçen seneden 3-4 soru benzer çıkmışlığıda vardır..
  • Fem 6lı mı daha kalitelidir 8li mi sizce ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.