Şimdi Ara

Zor Ygs Denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi biliyorum bir sürü konu var ama özellikle mezunlar bi anlatsın bu femlerin en zoru hangisi 4-6-8-10 lu var bulabilirsem 9luyu çözceğeim

karekök, özdebir ,esen, bunlar nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E84249922 -- 7 Ocak 2015; 18:34:56 >

• Femin yeni çıkan çift sayılı denemelerinde en zoru yok hepsi karışık. Geçen senenin fem denemelerinde en zoru 11liydi. Palme biraz zorlayıcı onun dışında. Esenin biraz kendine özgü soru tipi var. Ozderbiri ben finale benzetiyorum. Karekok hakkinda bilgim yok. Su ana kadar girdigim en zor deneme fen bilimleri kurumsal denemesiydi. Piysada satılmıyor sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbarang

Femin yeni çıkan çift sayılı denemelerinde en zoru yok hepsi karışık. Geçen senenin fem denemelerinde en zoru 11liydi. Palme biraz zorlayıcı onun dışında. Esenin biraz kendine özgü soru tipi var. Ozderbiri ben finale benzetiyorum. Karekok hakkinda bilgim yok. Su ana kadar girdigim en zor deneme fen bilimleri kurumsal denemesiydi. Piysada satılmıyor sanırım

o zaman gidip 10 lu almaya gerek yok simetri denemeleri nasıl
  • Simetri denemeleri fasiküllerden daha kolay. 6 li 8li 10lu karışık çözdüm en zpru bence 6linin 1. Si idi

• uğur 5li mi 10lu mu iyi çözen var mı?
    özdebir nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbarang

Simetri denemeleri fasiküllerden daha kolay. 6 li 8li 10lu karışık çözdüm en zpru bence 6linin 1. Si idi

bunu ögrendigim iyi oldu zaten elimde gecen yïldan zmanlar var fem almam istemiyordum 6lıyı alırım

logarihm; benimde konuyu acma amacım buydu, özdebire bazıları iyi derken bazıları kötü diyor

uguru inceleme fırsatım olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E84249922 -- 7 Ocak 2015; 18:47:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • karekök, özdebir, işleyen zeka, fem (8li)

Bunlar var bende. İşleyen zeka kolay değil dostum 6-7 denemesini çözdüm tmciyim ortalama 85-90 netim çıkıyor. (bazen trden 26 yaptığımı biliyorum -genelde 2-3 soru yanlıs cıkıyor-)

Karekök 5li var ilk ikisini çözdüm ilk denemeden 32 matematikten 30 net yaptım diğerinden 25 falandı. Garip bir deneme ama kötü diyemem.

Özdebir de öyle farklı soruları var denenebilir.

Ama en çok femi sevdim. Femi en son aldım sadece ''1'' denemesini çözdüm onun için ilerleyen denemelerde nasıl olacak bilemem. Yine de fem aralarında en güzeli gibi duruyor.

NOT : Özdebirin soru çözümleri adamı çileden çıkarıyor. Tr sırf çözümlü demek için çözülmüş art arda 10-15 sorunun ''doğru cevap d şıkkı'' gibi hadi canım sende dedirtecek cevapları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazisletme -- 7 Ocak 2015; 19:27:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 İlk Tyt Denemesi
    7 yıl önce açıldı
    ayt matematik ilk sorular
    6 yıl önce açıldı
    TÖDER 2.YGS DENEMESİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gazisletme

karekök, özdebir, işleyen zeka, fem (8li)

Bunlar var bende. İşleyen zeka kolay değil dostum 6-7 denemesini çözdüm tmciyim ortalama 85-90 netim çıkıyor. (bazen trden 26 yaptığımı biliyorum -genelde 2-3 soru yanlıs cıkıyor-)

Karekök 5li var ilk ikisini çözdüm ilk denemeden 32 matematikten 30 net yaptım diğerinden 25 falandı. Garip bir deneme ama kötü diyemem.

Özdebir de öyle farklı soruları var denenebilir.

Ama en çok femi sevdim. Femi en son aldım sadece ''1'' denemesini çözdüm onun için ilerleyen denemelerde nasıl olacak bilemem. Yine de fem aralarında en güzeli gibi duruyor.

NOT : Özdebirin soru çözümleri adamı çileden çıkarıyor. Tr sırf çözümlü demek için çözülmüş art arda 10-15 sorunun ''doğru cevap d şıkkı'' gibi hadi canım sende dedirtecek cevapları var.

isleyene zekanın matematik ve trsi nasıl ?

gecen yıl topluca cozuyorduk sondan kac basamagı sıfır gibi sacma sorular vardı hala oyle mi ?

özdebirin sorular8 nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E84249922 -- 7 Ocak 2015; 19:32:55 >

• Tr zor diyebilirim. Daha dogrusu tr zorsa mat daha basit ya da tersi. Genelde sosyal testi güzel oluyor. Ama soyle soyleyeyim ozellikle matematik kismi ozgun sorulardan cok uzak. Ben pek sevmiyorum sahsen isleyen zeka cozmeyi ama kotu degil cozulur. Deneme isteyen arkadaslara soyle bi tavsiyede bulunayim

Palme 25 mat / yayin denizi sorunlu bolge taramasi turkce. Bu ikisini gidin bi kitapcidan inceleyin palme gercekten zor dostlar ama guzel sorulari var ayni sekilde yayin denizine hayran kaldim. Adamlar isini yapmis hakikaten. Benim sosyalden acigim yoktu bu ikisini aldim cok memnunum gidip inceleyin derim. Yayin denizi, 30x20 600 soru anlam ve 24x20 480 dil bilgisi sormus aciklanmasi gereken sorulari kitabin sonunda aciklamislar sorularda cikan anlamini bilmedigimiz 500 civari kelimenin manasini yazmislar. Palme icin de sunu soyleyeyim sorular ozellikle matematik bolumu icin guzel (bikac kiytirik soru haricinde buna da raziyim) benim tavsiyelerim bunlar.

Not : ozdebir nasil demissin, inan bana ozdebirle isleyen zeka cok benzer sormuslar. Ozdebir ilk deneme 99.75 net ikinci deneme 85 net cikti. Sen pay bic illa deneme alicam diyosan al tabiki farkli sorular ama fem candir. (Denemeler icin diyorum)

• fem çöz fem tam sınav ayarında

önemli olan zor deneme çözmek değil sınava yakın tarz çözmek

zor istiyorsan olimpiyat sorularından seçme deneme sınavı hazırla kendine

• İşleyen zeka iyimiş diyolar bu arada en zor fem denemeleri 9lu olanlar bende yarın işleyen zeka alıcam piyasada adam gibi deneme yok malesef şeytan diyo kalk deneme hazırla

• quote:

Orijinalden alıntı: zteska

fem çöz fem tam sınav ayarında

önemli olan zor deneme çözmek değil sınava yakın tarz çözmek

zor istiyorsan olimpiyat sorularından seçme deneme sınavı hazırla kendine

sınav ayarında hic bi deneme yok mezunum benim görüsüm bu, kaliteli denemelerde mevcut fakat trsi yakın olanın matı uzak feni cok uzak oluyor vs

• hocam orası öyle de martta gireceğimiz sınavi berbat bi yayın ben yaptım diye satmaya başlasa belki biz bu ne ya diyip fırlatacağız o yüzden her denemeyi çözmek her yayını tatmak lazım bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: logarithm

hocam orası öyle de martta gireceğimiz sınavi berbat bi yayın ben yaptım diye satmaya başlasa belki biz bu ne ya diyip fırlatacağız o yüzden her denemeyi çözmek her yayını tatmak lazım bence

evet haklısında ben son subatta baslarım gundelik dnemelere o yüzden vaktimi heba etmek istemiyorum

• geçen yılın fizik soruları femdekiler gibi orta kolaya yakın youtubeda sorular mevcut matematik sorularıda mevcut onlarda yakın

ve fem geçen yılın türkçe soru tiplerini bu yıl kullanıyor kesin olarak çıkaribilir soruları falanda mevcut

bunlarda yakınlığı hakkında bilgiler

ösym soruları feme değil femin soruları ösymye benziyor

• quote:

geçen yılın fizik soruları femdekiler gibi orta kolaya yakın youtubeda sorular mevcut matematik sorularıda mevcut onlarda yakın

ve fem geçen yılın türkçe soru tiplerini bu yıl kullanıyor kesin olarak çıkaribilir soruları falanda mevcut

tamam zaten adamlar cıkmıs sorulara paralel hazırlıyor iher yıl osym bize kucuk surprizler yaptıgı icin sınava yaklasabilen deneme olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

geçen yılın fizik soruları femdekiler gibi orta kolaya yakın youtubeda sorular mevcut matematik sorularıda mevcut onlarda yakın

tamam zaten adamlar cıkmıs sorulara paralel hazırlıyor iher yıl osym bize kucuk surprizler yaptıgı icin sınava yaklasabilen deneme olmuyor

Yaklaşabilmek ile tıpkısı arasındaki farkı anlayamıyorsunuz sanırım. Tabi ki hiçbir deneme ÖSYM sınavları gibi olamaz ama yaklaşmak sandığınız kadar da uzak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 7 Ocak 2015; 22:41:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kagetane Hiruko

quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

Yaklaşabilmek ile tıpkısı arasındaki farkı anlayamıyorsunuz sanırım. Tabi ki hiçbir deneme ÖSYM sınavları gibi olamaz ama yaklaşmak sandığınız kadar da uzak değil.

aynısını cıkarmasını beklemiyorum femden ama uzak iste bariz ortada olan bisey

• tamam işte küçük sürpriz diyorsun küçük sürprizlerle birlikte en fazla 3 4 net düşük çıkar diyelim

• quote:

tamam işte küçük sürpriz diyorsun küçük sürprizlerle birlikte en fazla 3 4 net düşük çıkar diyelim

swen onun yanına sïfır ekleyip 4 5 6 ya bol

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.