Şimdi Ara

zor tercih ibiza tsi-jazz cvt/punto evo dualogic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam.şu anda fiat bravo 1.6 105 lik manuel vites kullanıcısıyım.aracımdan çok memnunum fakat bel sorunlarım nedeniyle otomatik vitesi geçeceğim.daha önce hiç kullanmadım.b sınıfı bir otomatiğe bakıyorum.tercihler ibiza 1.2 tsi dsg,honda jazz cvt ve fiat punto evo 1.3 95 hp dualogic dizel.yılda 12.000 km yi civarı yol yaparım.ikisi benzinli ,punto ise dizel.en dolu modelden istiyorum fiyatlar 40.000 tl civarı.punto ise dizel olması nedeniyle 43.000 tl ye geliyor.siz olsanıs hangisini tercih edersiniz? bu araçları kullanan arkadaşlar yorumlarını yapasilir ,ortalama yakıt tüketimlerini ve sevdikleri ve sevmedikleri yönleri açıklarlarsa sevnirim

• veya tavsiye edebileceğiniz başka alternatifler var mı?olmazsa olmazım esp ve cruise control
  • 2. el peugeot 308 112hp hdi autor6 2011 model almanızı tavsıye ederim 40-42 arası yazdığınız araçların hepsinden kaliteli geniş kullanışlı ve tasarruflu
  • Ali Hocam merhaba,

Ben de boyun fıtığından muzdariptim ve de iş geçen hafta ameliyata kadar gitti.

Çok şükür şimdi biraz daha iyiyim.

C sınıfı bir araçtan sonra B sınıfı bir araç yol konforu açısından ciddi kayıp demek olacaktır.

Daha küçük ebatta lastikler yolu daha çok hissettiriyor.

Ebat büyük olunca da yanaklar daha ince oluyor.

Benim naçizane önerim C sınıfı bir otomatik vites alman.

Selamlar
  • ibiza: TSI+DSG kombinasyonu çok çekici ancak aracın içi biraz dar!aile için uygun olmayabilir!TSI motor LPG ye uyumlu değil ama ekonomik!
    jazz: iç hacmi ve bagajı geniş marka imajı seata göre daha iyi. aile arabası olarak ideal.en az yakan benzinli B sınıfı araç.
    punto evo: dizel olması artı.bence tasarımı çok güzel.iç hacmi jazz kadar olmasada iyi bence! zor bi karar valla!bu üç aracında öne çıkan artıları var!senin için hangisi önemliyse onu seç derim!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Honda Civic vs Kia Cerato
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.